企業が回答しました
Jarenlang trouwe klant geweest bij Vossebeld, en altijd perfect geholpen. Afgelopen jaar verhuisd naar andere kant van het land en voor een fietsreparatie naar verschillende lokale fietsenmakers g... もっと見る
Fijne no nonsens zaak met uitstekende service. Prima geadviseerd en kunnen kopen wat we zochten . Bij aflevering zeer vriendelijke en kundig geholpen door Marijke die zeker haar mannetje staat tussen... もっと見る
Vossebeld Elektrische Fietsen - Maatwerk advies - 5 jaar garantie - 2,5 km testbaan in natuurgebied - Eerlijke inruil - Verse koffie
Den Borgweg 16, 7157BR, Rekken, オランダ
Samen met m'n moeder wezen fietsen op de elektrische duofiets. Marijke was heel behulpzaam. Ze vertelde dat de verhuur van de electrische duofiets een nieuwe uitbreiding is van het assortiment; zodat ook mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, er lekker op uit kunnen. Ze gaf ons een mooie route mee. Het was een superleuke ervaring en we hebben enorm genoten. Ook leuk om samen met vriendinnen of vrienden te doen. We zouden hier zeker terugkomen.

Vossebeldfietsen からの回答
Op zoek naar een bepaald type fietsendrager kwam ik op het internet terecht bij Vossebeld. Zij hadden het door mij gezochte type en niet onbelangrijk tegen een zeer geschikte prijs. Nergens heb ik deze goedkoper gezien. Direct besteld en twee dagen later ontvangen. Op de bijgevoegde factuur stond nog een persoonlijke notitie. Zeer attent en ik ben ontzettend blij met drager.

Vossebeldfietsen からの回答
Ik ben zo tevreden over de snelle reactie en het oplossen van een probleem ,Een onderdeel wat stuk gegaan was tijdens het transport van een fiets drager werd na het opsturen van een paar foto's .
En een telefoontje met Marijke , het onderdeel snel opgestuurd .
Van mij krijgt Vossebeld een dikke Tien .
een aanrader om bij dit bedrijf wat te kopen

Vossebeldfietsen からの回答
Toller Service und sehr schnelle Reparatur. Ich komme gerne wieder.
Goed en kundig geholpen voor een passend kinderzitje. Veel keuze en goed uitgelegd wat de voor- en nadelen waren. Namen ook ruim de tijd voor ons. Erg blij met het advies en toch een scherpe prijs!
Op zoek naar een (zeer) kleine damesfiets, hier terecht gekomen. Met goed advies en meedenken een top fiets gekocht. Super vriendelijk personeel, en heel behulpzaam.
Ze hebben echt topservice, inmiddels 2 fietsen gekocht en alles word perfect afgehandeld. Als er iets is met de fiets, brengen en het word zo snel mogelijk opgelost. Ook super vriendelijk personeel. 👌🏻
vlug en vlot afgewerkt ook al was het een kleine reparatie. en toch nog enkele lakpunten bijgewerkt.
ook de spullen op voorraad hebben is een groot pluspunt zodat je geen 14 dagen hoeft te wachten eer de reparatie kan plaats vinden. succes.
Nieuwe Velo de Ville gekocht prima geholpen en geadviseerd door het deskundige team van Vossebeld elektrische fietsen. Ik kon zelfs de kleur uitkiezen.

Vossebeldfietsen からの回答
Erg behulpzaam bij het uitzoeken van een 2 de hands e-bike en na 1 week kon ik hem ophalen helaas was mijn fietsdrager niet geschikt zodat de eigenaar hem persoonlijk kwam brengen en s, avonds om 22 uur erg dankbaar hiervoor
Gr yvonne

Vossebeldfietsen からの回答
Geweldig geholpen vol begrip.
Zoon met autisme en fietsangst. En de perfecte fiets in alle rust daar mogen testen.

Vossebeldfietsen からの回答
Deskundige en vriendelijke mensen. Je voelt je gehoord en ze denken echt met je mee. Top!

Vossebeldfietsen からの回答
betrokkenheid, snelheid, kennis van zaken en zeer betrouwbaar. Kan ik iedereen aanbevelen, zelfs voor mensen uit mijn omgeving (Venlo)
no nonsens fietsenzaak zelfs zonder afspraak netjes geholpen nemen de tijd
goed advies wij waren blij verrast met de unibike na proefrit op div merken unibike
gekozen voelde meteen goed
Uitstekende service. Na vermelding dat het artikel voor een verjaardag was, hebben ze gezorgd dat het op tijd aankwam. Na opening van de doos bleek er ook nog een kaart bij te zitten om de jarige een fijne dag en fiets plezier toe te wensen. Zeer attent!
Op vakantie een band lek. binnen een uur werd er een nieuwe buiten en binnen band op de fiets gemonteerd en we kregen tijdens de repartie koffie. Super services
De door ons gekochte fietsen Victoria e-Touring 7.4, waren op voorraad bij Vossebeld in Rekken.
Binnen een week nieuwe e-bikes met een goede en fijne service en deskundige behandeling.
Fam. Morsinkhof
Na een zoektocht met mijn wensenlijstje uitgekomen bij Vossebeld fietsen in Rekken. Zoek criteria gewicht van de fiets, achterwiel aandrijving en schijfremmen. Na eerst 1 fiets gekocht te hebben, de 2e besteld met 2 geveerde zadelpennen van Suntour, zodat het gemakkelijke fietsen ook nog comfortabel is geworden. Prima en vriendelijk geholpen door team van Vossebeld.
Complimenten!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。