Fasen, vilken bra och personlig service. FörstÃ¥r att man inte vill ha alla kunder pÃ¥ plats och âstöra verksamheten â men jag hade sÃ¥ mÃ¥nga frÃ¥gor pÃ¥ min önskelista (plus att jag hade bestÀllda varor a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det fungerar klockrent hos er. Varorna Àr som utlovat, har man funderingar fÃ¥r man alltid bra och kunnig hjÀlp. Samt att det alltid Àr ett trevligt bemötande. Det enda som jag har stött pÃ¥ Àr att d... ãã£ãšèŠã
Jag har handlat hos VP Autoparts sedan 2010. I 99 fall av 100 har allting fungerat klockrent med vÀldigt snabba leveranser. Denna gÃ¥ng bestÀllde jag en matta som inte finns i sortimentet. Det ordererk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt ok. BestÀllde en torkarvajer till höger torkare pÃ¥ 940 -95. FrÃ¥gade ocksÃ¥ om vilken jag skulle ha för att va helt sÀker. Fick den nya vajern och den var ca 3-5cm (löst rÀknat) för kort Àn den gam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- èªåè»éšååº
- ã»
- ã¬ãŒã·ã³ã° ã«ãŒéšåå°éåº
- èªåè»éšåã¡ãŒã«ãŒ
- è»äœéšåæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vårt hjÀrta klappar för klassiska Volvo och amerikanare! Genom att erbjuda ett stort utbud av reservdelar och en förstklassig service vill vi ge dig som kund en total upplevelse både under resans gång och nÀr du sitter bakom ratten. Sedan 10 år tillbaka erbjuder vi också för den nordiska marknaden reservdelar till klassiska amerikanare. Genom vår E-handel finns hela vårt utbud tillgÀngligt för våra kunder dygnet runt och våra engagerade medarbetare hjÀlper gÀrna till på vÀgen. Företaget grundades 1986 och idag trettiofem år senare Àr vi lika engagerade och dedikerade i vårt arbete. Företaget har vuxit till 35 anstÀllda, över 100.000 artiklar i sortimentet och kunder över hela vÀrlden. Vi lÀgger mycket energi och kraft på nyframtagning och att stÀndigt utveckla sortimentet till de klassiska bilarna. Vi Àr extra stolta över våra inredningar till Volvo som våra sömmerskor tillverkar i våra lokaler i Fristad. Den svenska traditionen att producera delar till klassisk Volvo hålls vid liv av VP Autoparts. Idag Àr vi en vÀrldsledande leverantör för klassiska Volvodelar och en betydande leverantör för amerikanska bildelar inom Norden. Vi vÀnder oss till både företag och privatpersoner och våra kunder återfinns i 86 lÀnder. VP Autoparts hjÀrta finns fortfarande i Fristad utanför Borås men vi har idag Àven en nÀrliggande filial för amerikanska bildelar och ett systerbolag i USA. Vi finns tillgÀngliga för våra kunder dygnet runt i vår E-handel. Vi blickar tillbaka på en fantastisk resa och ser fram emot att tillsammans med våra kunder fortsÀtta utvecklas och verka för att de klassiska bilarna skall rulla på våra vÀgar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb och professionell service
Snabb och professionell service. Kanon!
Mycket nöjd med både varor och priserna
Mycket nöjd med både varor och priserna
Took one month to get my order home

Items of good quality
Items of good quality, fast shipping. I found their prices competitive compared to other stores, so I was happy to have found them.
- Långsamma på att skicka
+ Bra sortiment.
- Extremt sega på att skicka ivÀg det man bestÀllt.
- Dyr frakt jÀmfört med många andra firmor.
BestÀller bara hÀrifrån om jag inte hittar sakerna på annat stÀlle, eller absolut inte har bråttom att få det.
I have now waited more than 2 weeksâŠ
I have now waited more than 2 weeks just to get an invoice for an order i have placed. I got order confirmation 5 Juni 2026, and have mailed several times, with no response!! All item IS on their stock. Order for more than 20k SEK

Mkt bra service
Mkt bra service. Vi lyckades t.o.m. fixa div. Mustangdelar på plats.
Tack / PÀr-Ã
ke och Eva-Lena
God butikk med godt utvalg
God butikk med godt utvalg. God Kundeservice. Og stortsett så har de, det meste på lager når jeg trenger det. Anbefales 10/10
Handlat en hel del från Vp
Handlat en hel del från Vp, har vÀl fungerat bra men tycker deras leveranstid Àr lÀngre Àn hos konkurrenterna som jag får anvÀnda nÀr jag har bråttom.
Har handlat hÀr innan x antal gÃ¥ngerâŠ
Har handlat hÀr innan x antal gånger bestÀllde grejer en söndag har inte fått notis om att grejerna Àr packade eller skickade (onsdag) tycker lite dålig leveranstid
Snabb ock bra service
Snabb ock bra service. Trevlig personal.ð
Av nÃ¥gon anledning har jag tre stâŠ
Av någon anledning har jag tre st konton hos er. Bett er lösa detta tidigare. Inte lyckats logga in trots att jag kan lösenord. Struligt att få genom betalning av order.

VP Autoparts AB (Sverige) ããã®åç
Mycket bra service och trevlig personalâŠ
Mycket bra service och trevlig personal som alltid gör sitt bÀsta Mvh Kenneth
Fick tillbaka en lÀckande förgasare harâŠ
Fick tillbaka en lÀckande förgasare har vÀntat i 14 dagar på returfraktsedel som dom påstår har skickat den 2 gånger har inte fått den Àn.

Alltid bra bemötande.
Alltid bra bemötande.
Man får rÀtt delar,som man bestÀllt.
Bra kommunikation
Mycket bra service
Mycket bra service ! Snabba leveranser.
Delarna Àr rÀtt som man bestÀllt .
Trevlig och informativ personal
Bra grejer snabb leverans ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã