VP Autoparts AB (Sverige) レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fasen, vilken bra och personlig service. FörstÃ¥r att man inte vill ha alla kunder pÃ¥ plats och ”störa verksamheten ” men jag hade sÃ¥ mÃ¥nga frÃ¥gor pÃ¥ min önskelista (plus att jag hade bestÀllda varor a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det fungerar klockrent hos er. Varorna Àr som utlovat, har man funderingar fÃ¥r man alltid bra och kunnig hjÀlp. Samt att det alltid Àr ett trevligt bemötande. Det enda som jag har stött pÃ¥ Àr att d... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jag har handlat hos VP Autoparts sedan 2010. I 99 fall av 100 har allting fungerat klockrent med vÀldigt snabba leveranser. Denna gÃ¥ng bestÀllde jag en matta som inte finns i sortimentet. Det ordererk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Helt ok. BestÀllde en torkarvajer till höger torkare pÃ¥ 940 -95. FrÃ¥gade ocksÃ¥ om vilken jag skulle ha för att va helt sÀker. Fick den nya vajern och den var ca 3-5cm (löst rÀknat) för kort Àn den gam... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車郚品店
  2. ・
  3. レヌシング カヌ郚品専門店
  4. 自動車郚品メヌカヌ
  5. 車䜓郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vårt hjÀrta klappar för klassiska Volvo och amerikanare! Genom att erbjuda ett stort utbud av reservdelar och en förstklassig service vill vi ge dig som kund en total upplevelse både under resans gång och nÀr du sitter bakom ratten. Sedan 10 år tillbaka erbjuder vi också för den nordiska marknaden reservdelar till klassiska amerikanare. Genom vår E-handel finns hela vårt utbud tillgÀngligt för våra kunder dygnet runt och våra engagerade medarbetare hjÀlper gÀrna till på vÀgen. Företaget grundades 1986 och idag trettiofem år senare Àr vi lika engagerade och dedikerade i vårt arbete. Företaget har vuxit till 35 anstÀllda, över 100.000 artiklar i sortimentet och kunder över hela vÀrlden. Vi lÀgger mycket energi och kraft på nyframtagning och att stÀndigt utveckla sortimentet till de klassiska bilarna. Vi Àr extra stolta över våra inredningar till Volvo som våra sömmerskor tillverkar i våra lokaler i Fristad. Den svenska traditionen att producera delar till klassisk Volvo hålls vid liv av VP Autoparts. Idag Àr vi en vÀrldsledande leverantör för klassiska Volvodelar och en betydande leverantör för amerikanska bildelar inom Norden. Vi vÀnder oss till både företag och privatpersoner och våra kunder återfinns i 86 lÀnder. VP Autoparts hjÀrta finns fortfarande i Fristad utanför Borås men vi har idag Àven en nÀrliggande filial för amerikanska bildelar och ett systerbolag i USA. Vi finns tillgÀngliga för våra kunder dygnet runt i vår E-handel. Vi blickar tillbaka på en fantastisk resa och ser fram emot att tillsammans med våra kunder fortsÀtta utvecklas och verka för att de klassiska bilarna skall rulla på våra vÀgar.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Took one month to get my order home

2026幎9月16日

Hi Jack,

We’re sorry to hear that your order took so long to arrive.

We would very much like to look into what happened, but unfortunately we have not been able to identify your order based on the information provided here. Please feel free to contact us with your order number so that we can investigate the delivery and see what may have caused the delay.

Best regards,
VP Autoparts

5぀星のうち2の評䟡

- Långsamma på att skicka

+ Bra sortiment.
- Extremt sega på att skicka ivÀg det man bestÀllt.
- Dyr frakt jÀmfört med många andra firmor.

BestÀller bara hÀrifrån om jag inte hittar sakerna på annat stÀlle, eller absolut inte har bråttom att få det.

2026幎7月2日

I have now waited more than 2 weeks

I have now waited more than 2 weeks just to get an invoice for an order i have placed. I got order confirmation 5 Juni 2026, and have mailed several times, with no response!! All item IS on their stock. Order for more than 20k SEK

2026幎6月19日

VP Autoparts AB (Sverige) からの回答

Vi Àr verkligen ledsna att lÀsa detta, för så hÀr ska det naturligtvis inte gå till.

Vi vill vÀldigt gÀrna hjÀlpa dig, men trots att vi har sökt i vårt kundregister, bland order och i vår e-post kan vi inte hitta någon kund, order eller mejlkonversation som matchar namnet i omdömet. DÀrför har vi tyvÀrr svårt att identifiera vad som har hÀnt.

Hör gÀrna av dig direkt till oss på order@vp-autoparts.se eller ring oss på 033-206464 med ordernummer, e-postadress eller annan information som kan hjÀlpa oss att hitta rÀtt. Då ska vi sjÀlvklart titta på Àrendet direkt och göra vårt bÀsta för att hjÀlpa dig.

Vi uppskattar att du ger oss möjlighet att reda ut detta.

5぀星のうち1の評䟡

Av någon anledning har jag tre st

Av någon anledning har jag tre st konton hos er. Bett er lösa detta tidigare. Inte lyckats logga in trots att jag kan lösenord. Struligt att få genom betalning av order.

2026幎1月31日

VP Autoparts AB (Sverige) からの回答

Hej, och tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Vi beklagar att detta har upplevts som krångligt och förstår att det kan skapa frustration.

Jag kan tyvÀrr inte se exakt vad som har hÀnt i just ditt Àrende, men i många fall beror flera konton på att ett köp har genomförts utan att man varit inloggad. Då skapas det tyvÀrr ett nytt konto vid varje köp.
Vi hjÀlper dig gÀrna att reda ut detta – ring oss pÃ¥ 033-206464 och be att fÃ¥ prata med Izabell, sÃ¥ ser hon till att hjÀlpa dig vidare.

5぀星のうち1の評䟡

Fick tillbaka en lÀckande förgasare har

Fick tillbaka en lÀckande förgasare har vÀntat i 14 dagar på returfraktsedel som dom påstår har skickat den 2 gånger har inte fått den Àn.

2025幎10月31日

VP Autoparts AB (Sverige) からの回答

Tack för att du hör av dig, och beklagar verkligen den upplevelse du haft. Det Àr absolut inte den service vi strÀvar efter. Vi har skickat returfraktsedeln men förstår att något har blivit fel på vÀgen, och vi har full respekt för att det blir frustrerande nÀr man vÀntar.

VÃ¥r kundtjÀnst har varit i kontakt med dig i fredags om jag förstÃ¥tt rÀtt och skickade ytterligare en returfraktsedel. Vi hoppas att den kommer fram som den ska den hÀr gÃ¥ngen, men om den inte dyker upp snart – kontakta oss direkt sÃ¥ löser vi det omgÃ¥ende pÃ¥ ett annat sÀtt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。