Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og fÃ¥ hjÊlp/rÃ¥dgivning hvis der opstÃ¥r problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi tilbringer nogle mÃ¥neder af Ã¥ret i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rejser +300 dage og har efterhÃ¥nden brugt VPN-byen en del Ã¥r. Har stÃ¥et set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang vÊret igennem til kundeservice, som var kompetente og lÞste mit problem indenf... ãã£ãšèŠã
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spÞrgsmål til opsÊtning og har fået svar og hjÊlp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi lÞsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞrer ikke godt her i Thailand
Hastighed ikke god her i Thailand
God og stabil forbindelse i Tyrkiet
Bedste anbefalinger herfra
Jeg har for nylig haft en god oplevelseâŠ
Jeg har for nylig haft en god oplevelse med VPN-Byen, hvor da jeg landede paa en rejse ikke kunne ikke få min VPN op at kÞre. VPN lÞste problemet på en sÞndag - tak for god og usÊdvanlig service
Uden Jespers hjÊlp
Uden Jespers hjÊlp, når der er problemer med drtv,ved jeg ikke hvad vi skulle gÞre. Han er så hjÊlpsom.
Vh Dorthe
Jeg sidder i USA og skal skal seâŠ
Jeg sidder i USA og skal skal se landskamp, har brugt den fÞr i dag. Nu er det som om at når den skal bruges og mange andre også bruger den kan jeg ikke bruge den. Jeg ved ikke om det er det. Men det virker bare mÊrkeligt at når der er noget som MANGE gerne vil se så virker den ikke.
Efter at have talt med VPN-Byen, retter jeg til 4 stjerner.
Die Stadt ist das Beste, was am besten ist
Die Stadt ist die beste, die es gibt, sie ist gÃŒnstig, sie ist schneller und sie ist einfacher. ðð
Altid tålmodigt
Altid tålmodigt, ordentligt svar ved henvendelse.
Hopper af og til af,( men er let at kontrollere,) afbrydes, - nogle gange ved opladning,!
Derfor ikke fem stjerner.
VPN-byen med på farten
VPN-byen gÞr det muligt for mig som udenlandsdansker fortsat at se dansk TV - både når jeg er på min sÊdvanlige adresse udlandet, og når jeg rejser som led i mit arbejde.
Forbindelsen via VPN-byen virker hver gang, hvadenten jeg bruger PC eller mobil.
Elsker min VPN
Elsker min VPN
Kunne ikke overleve uden
FÞlger med i Danmark på afstand
Fungerer super fint i udlandet
Fungerer super fint i udlandet. Har vÀret en tilfreds bruger af VPN-Byen i mange aar.
Super vÊrktÞj
Virker upåklageligt. Har brugt servicen i årevis og har aldrig haft nogen problemer. Det er stabilt og giver altid en god forbindelse.
Perfekt service
Perfekt service. Det var den eneste VPN jeg kunne bruge i Asien. Support er altid i topð. Kan kun give min stÞrste anbefaling herfra. Specielt hvis man Þnsker dansk TV i Asien.
Stabil forbindelse
Virker altid pefekt, holder stabilt forbindelsen og let at installere.
Jeg har I flere Ã¥r vÊret Kunde hosâŠ
Jeg har I flere år vÊret Kunde hos VPN-byen. Jeg fuldt ud tilfreds, og har aldrig haft problemer.
Håber at vÊre Kunde I mange år endnu.
Har vÊret kunde i godt ti år nu.
Har vÊret kunde i godt ti år nu og det fungerer godt, har haft nogle små problemer men kundeservice har vÊret hurtige til at hjÊlpe mig, nu skal nÊvnes at jeg ikke er så teknisk med pc mange andre ville sikkert have klaret det uden hjÊlp, men der var det rart med en Dansk talende kundeservice. Min sidste lille udfordring var i februar, men hurtig hjÊlp og alt kÞrer fint.
VPN-Byen.dk fungerer altidð€
Jeg har haft VPN-Byen i mere end 10 år og må sige at de i hÞj grad lever op til de stÞrste forventninger.
Jeg har haft brug hjÊlp et par gange og de er virkelig hjÊlpsomme og professionelle.
Jeg savner muligheden at jeg kan ÊndreâŠ
Jeg savner muligheden at jeg kan Êndre til andre lande - eks. Tv kanaler der kun vises i pågÊldende land.. ud over det kÞrer det supert
Da vi har appleTV med streaming
Da vi har appleTV med streaming, har vi haft en eller anden form for abonnement ved VPN-Byen siden 2016, når vi har ferieret i udlandet. Det seneste år har det vÊret årsabonnement, da vi foruden sikker forbindelse på vores pc også er begyndt at anvende VPN som sikker forbindelse på iphone.
Vi fÞler, at det er mere sikkert, og at der ikke kommer så mange "skrammel-reklamer" m.m. ind på pc og iphone.
Super god og hurtig support.
Super god og hurtig support.
Let at sÊtte produktet op.
Virker altid.
Fremragende service
Som dansker, der bor i Tyskland, vil jeg gerne have mulighed for at se dansk tv, men troede lÊnge, at det var umuligt. For flere år siden fik jeg et tip om at prÞve VPN-Byen. Fra dag 1 oplevede jeg en fantastisk service og fin hjÊlp til at komme i gang. Der er ingen snÞrkler. Alt går som smurt, og jeg har adrig oplevet problemer. Hvert år fornyr jeg mit abonnement.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã