レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne omgang in het contact en goed werkzame photobooth! De booth werd ingesteld op licht en er werd meegedacht met de beste locatie qua ruimte, waarna met testfoto’s de kwaliteit werd gecontrole... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van de Retro Foto Booth. Wat een geweldige aanvulling op ons avond feest. Ontzettend leuke foto's uit gekregen. Iedereen heeft er dankbaar gebruik van gemaakt. Tip w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jullie hebben de photobooth geheel verzorgd tijdens onze Pets' Experience. Dit is echt een fantastische aanvulling geweest op ons event. De bezoekers hebben de mogelijkheid gekregen om met hun huisdie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat heeft de Mirror Photobooth ons feest compleet gemaakt! Een heel ongedwongen, grappig, gezellig en zelfs verbindend deel van onze bruiloft. We zagen naderhand de foto’s terug en alleen maar blije,... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

de vrolijke gasten vintage Photobooth

Wij hebben de vrolijke gasten vintage booth op onze bruiloft gehad!! Het was super geregeld. In de middag heeft de booth op de kinderstand gestaan en hebben ze de grootste lol gehad!! En in de avond weer op de ‘ normale ‘ stand voor de volwassenen. Ook veel napret wanneer je alles digitaal ontvangt!! Super 😀

2025幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

Voor het eindejaarsfeest van ons

Voor het eindejaarsfeest van ons bedrijf hebben wij de Vintage Photobooth gehuurd bij Vrolijke Gasten. Het contact vooraf was heel prettig en er kon snel geschakeld worden. Op de dag zelf is de photobooth op de afgesproken tijd netjes geïnstalleerd en na afloop ook weer opgehaald. Wij als organisatie hadden er weinig omkijken naar.

Het was tijdens het feest een groot succes. Veel mensen hebben voor de photobooth gestaan en het was leuk om alle foto's achteraf digitaal te kunnen ontvangen.

Wij raden iedereen Vrolijke Gasten aan voor een toffe herinnering van een event/feest!

2024幎12月7日
5぀星のうち5の評䟡

Super leuke aanvulling tijdens evenement

We hebben tijdens de jaarlijks herdertjestocht in ons dorp de photobooth gebruikt. Het was een groot succes voor jong en oud.
Echt een aanrader tijdens een evenement.

Het brengen en halen verliep helemaal naar wens. We kregen er een duidelijke uitleg bij.

Omdat verhuurder Peter het één en ander kon combineren kregen we ook nog een mooie korting.

2024幎12月13日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben ons kerstfeest gevierd met alle medewerkers van Facility Trade Group en Dirksen Bedrijfskleding BV

Wij hebben ons kerstfeest gevierd voor de bedrijven Facility Trade Group en Dirksen Bedrijfskleding BV, het was super geslaagd. We hadden een thema Winterwonderland waarbij de ijsbeer die tegenover de fotobooth stond een succes was en iedereen vindt het leuk om op de foto te gaan. De fotootjes kon je online laten binnenkomen of direct printen. Het was super geslaagd, vrolijke gasten regelt dit prima!

2024幎12月13日
5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en service!

Vrolijke Gasten heeft dit keer de photobooth geleverd op de bruiloft van Natasja & Daan. Het contact verloopt altijd prettig, er wordt snel gereageerd en de communicatie is altijd helder en transparant. Een hele fijne partij om mee samen te werken voor diverse soorten photobooths, voor ieder wat wils! De foto strips én het startscherm van de booth kunnen in eigen huisstijl worden ontwikkeld. De kwaliteit van de booths is top! Ik als weddingplanner werk graag samen met 'Vrolijke gasten'!

2024幎10月18日

Fijne ervaring!

Per toeval kwam ik bij vrolijke gasten terecht voor een Photo Booth. En wat was het een succes!! Het contact verliep heel prettig, en ook de instructies waren duidelijk. Echt een hele fijne ervaring!

2024幎9月17日

Vrolijke Gasten からの回答

Graag gedaan! Fijn dat jullie zoveel plezier met onze Mini Booth hebben gehad!

Geweldige aanvulling feest

Erg leuke fotobooth gehad, super aanvulling op de bruiloft! en het was ook geen probleem om hem iets eerder te brengen.

2024幎8月24日

Vrolijke Gasten からの回答

Thanks! Graag gedaan. En in overleg is er altijd veel mogelijk!

Goede service!

Goede service! De photobooth werd gebracht en gehaald. Prettig contact en achteraf snel de bestanden ontvangen. Passend design voor de foto’s van het thema. Dit heeft het feestje extra leuk gemaakt!

2024幎8月31日

Vrolijke Gasten からの回答

Graag gedaan! We maken voor elke opdracht een apart ontwerpje.

Vintage photobooth

De photobooth van Vrolijke Gasten was echt een geweldige aanvulling op onze bruiloft! Onze gasten hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Wij liepen tegen wat issues aan met printjes die bleven hangen in het apparaat, met een telefoontje naar Stefan was dat zo opgelost. Echt een geweldige service en absoluut een aanrader als toevoeging op jullie grote dag!

2024幎8月10日

Vrolijke Gasten からの回答

Er kan altijd 'iets' gebeuren. Het blijft immers techniek. Fijn dat Stefan het snel op kon lossen.

Photobooth

Photobooth - afscheid groep 8

we hadden een afscheidsfeest voor groep 8 en de kinderen hebben heel veel lol gehad en leuke momenten vastgelegd !!

super bedankt voor je service. Profi en soepel

2024幎7月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス