䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

KÞb aldrig her fra, de lyver for deres kunder

Har kÞbt en campingvogn hos dem med et fortelt. Selve campingvognen er vi meget glade for.
Men servicen og den måde de bandler deres kunder på er under alt kritik.
De har en sÊlger som lover en hel masse under kÞbet, da kÞbet så var fortaget lÞber han for det hele.
For det fÞrste havde de campingvognen i flere måneder fÞr vi skulle hente den, alligevel var der ting som ikke virkede da vi kom. F.eks moveren virkede ikke, hvor sÊlgeren kom med den fÞrste lÞgn og bare sagde, kÞr hjem og sÊt den til strÞm, så virker den ikke. Da den så ikke virkede, blev det lige pludselig mit problem at skulle kÞre over 1 time for at aflevere campingvognen igen.
Da de så havde campingvognen, har de lavet skade på den, som de nu nÊgter kan vÊre dem.

Der fulgte et fortelt med til vognen, som sÊlgeren sagde var nÊste nyt og intet fejlede. Fordi de havde skrevet på slutsedlen at der ikke var garanti på fortelte, havde jeg sagt at jeg ville se det slået op.
Da vi kom der op som aftalt, gad sÊlgeren ikke at slå det op. Men vi kunne få lov til at ligge på et betongulv og kigge på det.
Samtidig sagde han, at hvis vi fandt noget, så skulle de selvfÞlgelig nok lave det efterfÞlgende.
FÞrste gang vi skal slå det op, er det tydeligt at det var en stor lÞgn at teltet var nÊsten nyt, da det var flosset rundt i kanten flere steder.
Da vi så tager fat i dem for at få det lavet, for vi at vide at vi har skrevet under på at der ikke er garanti, så det vil de ikke lave og ejeren er fuldstÊndig ligeglad med at hans sÊlger har lovet noget andet.

Samtidig var der en lås der var i stykker, som jeg havde påpeget da jeg afleverede den hvor de skulle lave moveren. De lovede at lave den, men da jeg hentede moveren havde de ikke lavet den.
Ejeren kom og skubbede cylinderen ind og sagde nu virker den.
Igen en stor lÞgn, i stedet for at undskylde og sige de havde glemt det. Da jeg så kommer hjem og påpeger det, får jeg bare det flabet svar at jeg jo kan komme tilbage med campingvognen og så vil de lave det.

Så igen skal jeg bruge over 1 time hver vej, for at få lavet noget de burde have lavet for lÊnge siden. Samtidig er det ikke til at vide, hvad de så vil ÞdelÊgge mere denne gang og påstå det er mig selv der har gjort det.

Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem, da de er fuldstÊndig ligeglade med deres kunder efter et salg og lyver om alt. Der er en kultur helt oppe fra ejeren, om at det er bedre at prÞve at lyve sig ud af tingene i stedet for at prÞve og hjÊlpe kunden.

Hvis man kunne, så skulle de have minus i stjerne

2026幎6月29日

Bedste vÊrksted

Har lige haft min Klaus til service plus et par reparationer
jeg skulle have udfÞrt.
Det fÞrste der mÞdte mig var en enorm sÞd dame i telefonen da jeg skulle bestille tid. Hun fandt hurtig en tid til mig og jeg blev oplyst om at hvis jeg havde svÊrt ved at komme med vognen i hverdagene, så var jeg velkommen til afsÊtte den om sÞndagen i åbningstiden.
Alt blev fixet til stor tilfredshed. Jeg havde bedt om at få nyt batteri i vognen som krÊvede noget ledningsarbejde og jeg må sige at det er flot lavet alt sidder snor lige. Jeg roste caravanteknikkeren for arbejdet og som han sagde: Man skal jo selv holde ud at se på det. Jeg giver VestsjÊllands Campingcenter de Aller bedste anbefalinger. De er meget imÞdekommende og giver gerne masser af gode råd og vejledninger. Tak til Jer.
Venlig hilsen Johnny Jensen

2026幎1月23日
自発的なレビュヌ

jeg har for nylig kÞbt en brugt

jeg har for nylig kÞbt en brugt campingvogn hos VestsjÊllands Campingcenter, alt var i orden rimelige priser og rigtig god service.
Når man kÞber en brugt campingvogn, vil der altid vÊre på småting der ikke er i orden på vognen, de småting der ikke var i orden, blev hurtigt og effektivt udbedret og uden beregning.
Der er naturligvis altid plads til forbedringer hvis der havde stået et par kolde Þl i kÞleskabet da vi overtog den, ville de have fået en ekstra stjerne men nu må de nÞjes med 5.

2025幎5月16日

Vi var ikke glad...

Vi var ikke tilfreds med den service vi fik når de solgte vores campingvogn. SÊlgeren var både arrogant og uhÞflig mod us.
Vi bad specifikt om at hvis det var extra omkostninger ville vi blive kontaktet fordi - fra aftales dokument nr. 17 - Såfremt det skal udfÞres eventuelle reparationer i tilknytning til salget, skal forhandleren have ejerens forudgående godkendelse hertil. Endvidere skal ejeren have oplyst og godkendt prisen til eventuelle reparationer.
Det gjÞrde de ikke, men vi fik ekstra regning for over 2.000 som vi havde ikke godkendt.
SÃ¥ jeg er meget utilfreds med dette firma.

2023幎6月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ