Vuxen.dk レビュヌ 406

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fast and discrete delivery. For SoMe and marketing team- Would be nice to have detailed description for the products on site (and not discover them in the box). Also, Would be nice to se by vid... もっず芋る

Meget hurtig betjening. Varen kom allerede dagen efter min bestilling. Den ene vare var defekt ,og det blev ordnet professinelt og til kundens tilfredshed. Alle kan trygt handle med dette firma.-Mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering. Ikke EU miljÞmrk. vare. NÞdtÞrftig varedeklaration. Varen havde ikke helt de egenskaber jeg havde forventet. Det er desvÊrre de chancer man må tage, ved at handle på internettet.

䌁業が回答したした

Varen kom til prisen, men sammenlignet med sammenlignelige butikker tog det ret lang tid at fÃ¥ forsendelsen. Den lÊngere leveringstid var dog det hele vÊrd. Produktet er ret fedt at bruge og prÊcis s... もっず芋る

䌁業情報

1. セックス トむ店
  2. セクシヌ ランゞェリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Vuxen.dk er din online forhandler af sexlegetÞj, og så vidt vi ved, har vi Nordeuropas stÞrste udvalg af sexlegetÞj og erotiske produkter fra branchens bedste mÊrker.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

406件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vuxen har sendt mig et defekt produkt

Vuxen har sendt mig et defekt produkt og jeg returneret med det samme og forlangte min penge tilbage,det er ikke sket endnu. Jeg venter stadigvÊk min tilgodehavende hos Vuxen.dk,det er over 4 måneder siden. Hold jer vÊk fra denne firma som frarÞvet kundernes penge. Jeg skrev mange e-mails direkte til Vuxen,men det har ikke hjulpet . Jeg stoler aldrig mere denne firma som behandler kunderne meget dårligt .

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

sexlegetÞj gik i stykker efter fÞrste brug. Reklamation bliver nÊgtet og det hele er min åbenbart min egen fejl?

KÞbte en masturbator som gik i stykker(revnet) efter fÞrste brug. Fik at vide jeg ikke brugte nok glidecreme(hvordan kan i vide det?!) men det gjorde jeg. KÞbte en hel liter med...
Desuden begyndte silikonen ogsÃ¥ at revne UDENPÅ i "lysken" og andre tilfÊldige steder. Skal jeg ogsÃ¥ bruge glidecreme der??

Sendte flere billeder af det hele, men deres kundeservice er som at snakke til en vÊg der ikke kan huske samtalen.

De tilbÞd en latterlig 10% rabat på et nyt produkt... De har tydeligvis aldrig hÞrt om en reklamation fÞr.

Og det der "brugerfejl" kan I godt pakke vÊk, da jeg har en anden silikonen masturbatnor, som slet ik er flÊkket eller revnet efter et års brug.

Har vitterligt aldrig oplevet dårligere kundeservice fra en dansk webshop. Tror også det mod loven om reklamation. Normalpris på produktet er vist 1300kr?! (kÞbte det under tilbud)

PS: målene på produktet var også lidt misvisende i forhold til virkeligheden...

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Det var lige som beskrevet

2026幎3月5日

Hej Carol!

Tak for din anmeldelse! 😄

Hvor dejligt at hÞre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig. Vi håber, du får masser af glÊde af dit kÞb og glÊder os til at sende flere spÊndende produkter til dig snart!

Hurtig levering..

Hurtig levering... og gode varer 😊

2026幎3月4日

Hej! Tak for din anmeldelse! 😄
Så dejligt at hÞre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med varerne. Vi håber, du får masser af glÊde af dit kÞb og ser frem til at sende flere spÊndende produkter til dig snart!

Gode produkter

Gode produkter. Nem webshop.
Levering tog et par dage, men stadig mega hurtigt og bekvemt

2026幎2月28日

Hej Morten!

Tak for din anmeldelse! 😄
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med produkterne og webshoppen. Godt at leveringen alligevel var hurtig og bekvem!

UndertÞjssÊt ikke returner bart - men kom lÞst i papÊske

D.d. modtaget en pakke fra Vuxen. 2 dragter og 1 sÊt undertÞj. Tydeligvis Kina produkter - uagtet svensk hjemmeside og kundeservice (som jeg har vÊret i kontakt med). Dragter svarede til lignende kvalitet af disse typer drager i one sice. Men lingeri sÊttet - uha
 og da det var pakket i papÊske UDEN brydbar emballage - tÊnkte jeg at jeg kunne Ã¥bne (ville jeg gÞre alligevel, da jeg nÞdt til at se vare). Men undertÞj lÃ¥ lÞst i Êske - sÃ¥ alt i alt - ingen mulighed for at se produktet. Det kan ikke returneres, nÃ¥r det er et sÊt inkl trusser. Hvilket giver god mening. Men da det er ikke muligt at se produktkvalitet - giver det ikke mulighed for returnering uanset hvad. Tjaaa
 klogere pÃ¥ netsalg igen. Men fin kundeservice og dette er Ã¥rsag til 2 og ikke 0 el 2 stjerne.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering. Ikke EU miljÞmrk. vare. NÞdtÞrftig varedeklaration.

2026幎2月15日

Hej!

Hvis noget i din bestilling ikke lever op til dine forventninger, vil vi selvfÞlgelig gerne hjÊlpe dig med at lÞse det.

For at kunne undersÞge og rette eventuelle problemer har vi brug for en direkte dialog – at skrive her giver desvÊrre ikke tilstrÊkkeligt grundlag for, at vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Emma, vuxen.dk

Produktet er fint og ok

Produktet er fint og ok. Men remoten virkede ikke

2026幎2月3日

Hej!

Dejligt at hÞre, at du synes produktet er fint, men vi beklager, at fjernbetjeningen kun virkede kort tid. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjÊlpe med en lÞsning.

Emma

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。