レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Herfra de bedste anbefalinger til Morten MÞlgaard og VW-SÞnderborg. Vi har for 1. Gang handlet bil ved VW-SÞnderborg og har vÊret meget tilfredse hele vejen igennem - lige fra de 1. Mails - til selve... もっず芋る

KÞbte en brugt VW Passat GTE hos VW SÞnderborg. Fantastisk oplevelse, de “holdt bilen tilbage” for andre, indtil vi havde prÞvekÞrt, forhandlet og besluttet os. PÃ¥ afleveringsdagen, fik vi en super go... もっず芋る

䌁業が回答したした

En eftermiddag d. 04.05.2023, var vi pÃ¥ vej pÃ¥ i sommerhus, uheldvis tabte jeg trÊkket pÃ¥ bilen sÃ¥ cyklerne rÞg af. KÞrte herefter til VW SÞnderborg, som uden lÊngere ventetid fik klaret proble... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Volkswagen SÞnderborg er det dig, der er i centrum Hos Volkswagen SÞnderborg lÊgger vi vÊgt pÃ¥ den personlige kundekontakt og arbejder hele tiden for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi forstÃ¥r at kÞb af bil er en stor beslutning, og at du har brug for tryghed og Þkonomisk sikkerhed, nÃ¥r bilen skal pÃ¥ vÊrksted. Derfor gÞr vi alt hvad vi kan for at du skal fÞle dig i gode hÊnder her pÃ¥ Ringgade 211. Volkswagen SÞnderborg er en del af Volkswagen Sydjylland, som bestÃ¥r af fem forretninger som forhandler og servicerer Volkswagen i TÞnder, Ribe, Aabenraa, Haderslev og SÞnderborg. Bilhus med entusiaster og specialister Volkswagen SÞnderborg er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen bestÃ¥r af en salgsafdeling, et mekanisk vÊrksted, et skadecenter og en administrationsafdeling. I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rÃ¥dgivning, sÃ¥ du fÞler dig tryg, og fÃ¥r opfyldt prÊcis dine behov, nÃ¥r du skal vÊlge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, sÃ¥ de kan yde en effektiv og korrekt indsats pÃ¥ vores vÊrksted, hvor de gÞr brug af moderne vÊrktÞj og teknologi. PÃ¥ den mÃ¥de sikrer vi dig en problemfri hverdag – bÃ¥de nÃ¥r du skal kÞbe bil, og nÃ¥r du benytter den i dagligdagen. KompromislÞs kvalitet og kundeservice Med en Volkswagen gÃ¥r du aldrig pÃ¥ kompromis med kvalitet og kÞreglÊde. Tilsvarende gÃ¥r vi hos Volkswagen SÞnderborg aldrig pÃ¥ kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfÊre kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fÊlles: Vi brÊnder allesammen for Volkswagen og for god kundeservice!

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

106件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Professionel rådgivning til at opfylde vores behov

Vi havde hjemmefra udset os en bil vi var interesseret i (og nÊsten overbeviste om at vÊlge) - vi blev taget godt imod i dÞren og efter at have kigget lidt rundt, stod vi hurtigt med nÞglerne i hånden til en prÞvetur, i hvad vi troede skulle vÊre vores nye bil. Den var god.

SÊlgeren stillede os efter prÞveturen nogle spÞrgsmål omkring vores behov i daglidagen, og efter en dybdegående snak om vores behov, endte vi med at prÞvekÞre en anden en bil, som opfylder nÊsten dem alle - nu var vi solgt og bestilte en VW med det samme.

Herhjemme er vi glade for den professionelle rÃ¥dgivning sÊlgeren tog sig tid til, selvom det havde vÊret en nem handel, at tale os efter munden 😊👍🏻

2026幎3月8日
自発的なレビュヌ

Toppen af absurd dårlig kundeservice

Vi har kÞbt en id4 som fortsat er under reklamationsretten. Håndtaget går i stykker, som det jo gÞr på den bil. Vi tÊnker egentlig ikke over at vi kan reklamere fordi brugtvognsgarantien er udlÞbet, derfor kÞrer vi til nÊrmeste VW vÊrksted og får det lavet, 4700 kr. ... vi bliver efterfÞlgende gjort opmÊrksom på, at en forhandler skal yde 2 års reklamationsret, derfor kontakter vi jer. Vi regner ikke med at få hele belÞbet retur da vi jo ikke lod jer udbedre fejlen, men beder egentlig bare om lidt, som kan dÊkke reservedelen, som i jo uanset ville have haft en udgift til.

I afvise blankt at hjÊlpe, fordi vi har fået fejlen udbedret andet sted, til trods for at det er VW vÊrksted og vi kan fremvise en regning.

Det er toppen af sindsygt dårlig kundeservice. I har helt retten på jeres side, men dÊlme ikke etikken.

Kan på ingen måde anbefale andre at handle hos jer, hvis man lÞser ting på denne måde, hvor man trÊkker "retten på vores side" kortet i en sag i skulle have lÞst hvis vi havde gjort det rigtigt.

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Jeg kom i kontakt med Nicolai om kÞb af

Jeg kom i kontakt med Nicolai om kÞb af bil, og man kunne straks fornemme der ikke var tale om en pistolsÊlger type. Helt nede på jorden, ordentlig at tale med, og super serviceminded.

Var meget tilfreds med den behandling jeg fik, og vil helt sikkert kontakte ham igen når jeg skal have ny bil

2025幎11月6日

Morten leverer topklasse service

Jeg vil gerne give en kÊmpe ros til Morten hos Next Mobility SÞnderborg for en fantastisk serviceoplevelse! Hele processen med at lease min bil har vÊret nem og behagelig. Morten var utrolig hjÊlpsom, professionel og altid klar til at besvare spÞrgsmål med et smil. Jeg er super tilfreds med bilen og fÞler mig tryg ved mit valg. Hvis du leder efter en pålidelig og kundeminded bilforhandler, så kan jeg varmt anbefale Next Mobility SÞnderborg og isÊr Morten. Tak for en virkelig god oplevelse!

2024幎12月12日

Vi var et smut forbi VW SÞnderborg for

Vi var et smut forbi VW SÞnderborg for at få en prÞvetur i en ID.5, som vi havde haft kig på. Med virkelig god rådgivning besluttede vi os for at det var bilen vi skulle have. Fantastisk oplevelse, og da vi hentede bilen brugte sÊlgeren også over en time på at vise os alt hvad bilen kan. Vi kommer helt sikkert igen når bil 2 skal udskiftes om et par år!

2024幎11月22日
自発的なレビュヌ

Volkswagen SÞnderborg – Anbefales varmt!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at lease min nye bil hos Volkswagen SÞnderborg, og det er alt sammen takket vÊre Cupra Master Lasse. Jeg havde allerede fundet den bil, jeg Þnskede – en Cupra Tavascan – men Lasse gjorde hele leasingprocessen utrolig nem og behagelig.

Jeg satte stor pris på hans personlige tilgang og den hÞje service, han leverede. Jeg fÞlte mig virkelig godt taget hånd om, og hele oplevelsen har vÊret langt bedre, end jeg havde forventet. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Volkswagen SÞnderborg, både hvad angår service og fremtidige leasingaftaler.

Jeg hÃ¥ber virkelig, at de betaler Lasse godt for den fremragende indsats og service, han leverer – han fortjener det! Jeg kan varmt anbefale ham og Volkswagen SÞnderborg til alle, der overvejer at lease bil.

2024幎11月13日

VW SÞnderborg - Dygtig salgsmedarbejder men dårligt vÊrksted

I forbindelse med kÞb af ny bil havde vi en rigtig god oplevelse med salgselev Lasse Jacewicz ved VW SÞnderborg. Derfor var selve kÞbsoplevelsen til fem stjerner.
DesvÊrre overskygges dette af at vi efterfÞlgende i flere omgange haft dårlige erfaringer med vÊrkstedet. Vi kommer ikke til at bruge det mere og kan ikke anbefale det.
Vh Jens

2024幎10月30日
自発的なレビュヌ

Det blev en god oplevelse at handle bil

Det blev en god oplevelse at handle bil hos VW SÞnderborg på trods af, at fabrikken havde leveret en defekt bil til forhandleren (ID4 2024). Det blev hurtigt opdaget, og efter et par uger fik vi en anden. Blev tilbudt en lånebil i mellemtiden. God kommunikation og indsats for at lÞse problemet undervejs. Skal den nÊste også vÊre en VW, er VW SÞnderborg et godt valg at genbesÞge.

Oplevelsen med de defekte bil trÊkker en stjerne ned, men Lasse's ihÊrdige indsats for at finde en lÞsning, lÊgger en stjerne oveni. Blev ved med at behandle kunderne sådan.

2024幎8月9日

KÞbt en VW ID Buzz

Jeg har for nylig kÞbt en VW ID Buzz. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med dette valg, den service og den stÞtte, jeg fik.
Det hele startede med en afslappet forespÞrgsel på bilen, og hurtigt var vi i stand til at prÞvekÞre, elskede den, reserverede den og kÞbte den.
Morton var i stand til at tale engelsk og tysk flydende, og det hjalp meget, da jeg stadig er ved at lÊre dansk, men ikke rigtig kan forstå meget i Þjeblikket. At have ham i stand til at tale med os på tysk eller engelsk var en super hjÊlp og gjorde transaktionen meget lettere.
Han er der også altid for at hjÊlpe selv nogel måneder efter aftalen. Jeg er så meget glad for, at jeg fandt ham og VW SÞnderborg.
Mange Tak

2024幎6月14日

Supergod betjening

Har lige kÞbt en ID.5, og hvor er den bare fed. Vi fik virkelig en god betjening ved Morten MÞlgaard. En dygtig og kompetent sÊlger med en god humor. Vi var tryg hele vejen igennem. Morten gav os en grundig gennemgang af bilen, inden han lod os kÞre. Tak for din tålmodighed, Morten, og tak for handlen VW SÞnderborg.
Helle og Torben

2024幎8月23日
自発的なレビュヌ

Morten gÞr et godt stykke arbejde.

Morten gÞr et godt stykke arbejde.
Alt var perfekt fra den fÞrste samtale, over den fÞrste prÞvetur til leveringen af ​​bilen.
Vi har kun vÊret i Danmark i kort tid, og hele processen foregik udelukkende pÃ¥ tysk. Morten stod til rÃ¥dighed for os hele tiden og havde altid et Ã¥bent Þre for os, ogsÃ¥ pÃ¥ sin ferie. Vi kan fuldt ud anbefale Volkswagen SÞnderborg og vil helt sikkert kÞbe vores nÊste bil der igen af ​​Morten - men indtil videre hygger vi os med ID.5 og ID.3

Morten macht einen Super-Job.
Alles perfekt vom ersten GesprÀch angefangen, Ìber die erste Probefahrt bis zur Auslieferung des Autos.
Wir sind erst seit kurzem in DÀnemark und die gesamte Abwicklung erfolgte komplett auf deutsch. Zu jeder Zeit war Morten fÃŒr uns erreichbar und hatte sogar in seinem Urlaub immer ein offenes Ohr fÃŒr uns. Wir können Volkswagen SÞnderborg uneingeschrÀnkt empfehlen und werden unser nÀchstes Auto definitiv wieder dort bei Morten kaufen - aber jetzt haben wir erstmal Spaß mit dem ID.5 und dem ID.3

2024幎7月25日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun anbefale :)...Kann ich nur empfehlen :)

Alt gik fint, og vi blev passet godt på. Morton var altid tilgÊngelig for os, selv når han var på ferie, besvarede han vores spÞrgsmål og fik altid tid til os på stedet. Vi havde en god fornemmelse hos VW SÞnderborg lige fra starten og er meget glade for vores nye biler :)

Alles lief super und wir wurden bestens versorgt. Morton war immer fÌr uns erreichbar, sogar als er im Urlaub war hat er uns unsere Fragen beantwortet und hat sich vor Ort auch immer fÌr uns Zeit genommen. Wir haben bei VW SÞnderborg von Anfang an ein gutes GefÌhl gehabt und freuen uns sehr Ìber unsere neuen Autos :)

2024幎7月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。