4.2

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super god oplevelse med bilkÞb hos Dirksen / Skoda Skanderborg

Super god oplevelse med bilkÞb hos Dirksen Skanderborg. Christian gav en super professionel behandling og sikrede en fornuftig byttepris pÃ¥ min “gamle” Peugeot3008, sÃ¥ jeg var ikke pÃ¥ noget tidspunkt i tvivl om at der var hos Dirksen Skanderborg jeg skulle handle min nye bil - de har i den grad levet op til mine forventninger. Servicen var i top, og jeg fik hurtige og klare svar af Christian pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l.
Jeg er nu den lykkelige ejer af en super flot Skoda Enyaq 85x MY26, den blev leveret til aftalt tid, og jeg fik en super god gennemgang af bilen inden jeg som Skodaejer kunne kÞre min fÞrste tur, hjem mod Aarhus Syd.
Skal du handle Skoda kan Dirksen Skanderborg unden tvivl varmt anbefales!

2026幎2月12日

KÞb af ID.5

FÞrst en kÊmpe stor ros til salg ved VW Skanderborg for bare at levere ved kÞb af ny/brugt bil, bilen blev aftalt leveret til en dag, men da den kunne blive klar fÞr blev det aftalt at den kunne hentes en dag fÞr

Ca 5 dage senere fejler sideruden foran i fÞrersiden, igen levere VW Skanderborg bare en service udover det sÊdvanlige, jeg ringer og får forklaret problemet, en gummiliste er rÞget af og gÞr at vinduet ikke kan kÞre op igen, til trods for at alle låne biler er ude og der er mange akut biler inde på vÊrkstedet kan jeg komme op med min også, i mellemtiden har sÊlgeren fundet en bil jeg kan låne mens min egen bliver fikset

Under 24 timer efter jeg har afleveret min bil ringer vÊrkfÞren at min bil er klar til afhentning igen

Jeg har fået lavet bil ved VW Skanderborg i flere år og det er anden bil jeg kÞber ved dem, og servicen fejler bare aldrig noget, det blir ikke sidste gang mine biler får service i Skanderborg

Stor tak til Tobias, Morten, Jeppe og Lasse som hjalp i denne sag

2025幎1月21日

Mega god service

Daniel, Morten og SÞren
Er altid glade og gode til at hjÊlpe mig med mine ting omkring bilen. Jeg er meget perfektionist og de formår stadigvÊk at forstå mig og hjÊlpe mig til at bilen bliver 100% iorden

2024幎11月28日

Med hensyn til Dirksen Odder og 85.000

Med hensyn til Dirksen Odder og 85.000 km eftersyn.
Da bilen senere på måneden skulle til periodisk syn, skrev de til mig at bilen skulle have nye for og bagbremser, den skulle også have nye bagdÊk.
Samlet pris omkring kr. 12-14.000
Jeg har idag den 13/9 - 24 kÞrt min bil til syn og den gik igennem UDEN anmÊrkninger.
Altså kr. 500,- i stedet for kr. 12-14.000
Det begynder jo at smage af ren fusk.

Jeg ved ikke om Dirksen har en kommentar til den oplevelse??

2024幎9月13日

Mangelfuld og farligt arbejde

Fik skiftet til sommerdÊk et par dage fÞr min ferie sydpå, opdager at 2 hjulbolte er faldet af, finder et vÊrksted i ZÌrich som tjekker alle hjul og fortÊller at alle bolte lÞse!!! Danskerne må vÊre nogle dovne mekanikker, siger de, rystet.
Jeg skriver 3 mail til Odder for at klage over det her. Uden uden at få et svar, eller reaktion.
Jeg kunne ha tabt et hjul på motorvejen m 130 km i timen.

2024幎4月12日

Overholder ikke deres aftaler

Meget dårlig service da min bil skulle til service aftalte jeg i god tid og de fik bilen dagen fÞr jeg fortalte at det suste fra mine ruder
Da jeg henter bilen fredag til fyraften og spurgte om de fik lavet fejlen fik at vide at det kunne de ikke nå skulle aftale en ny tid

2023幎9月17日

DÃ¥rlig service

TrÊls oplevelse mht. til service af bil Êrgerligt at et autoriseret vÊrksted ikke, kan klare en forholdsvis simpel opgave som at nulstille en servicelampe. Yderligere Êrgerligt at de ikke er behjÊlpelige med at rette deres fejl efterfÞlgende.

2023幎4月4日

FÞrste og sidste service hos VW Skanderborg

Som ny bilejer er det en tillidssag at finde det rigtige vÊrksted. En tillid som VW Skanderborg ikke kunne levere.
Efter endt service pÃ¥ min bil anbefalede VW Skanderborg yderligere reparationer for ca 6500 kr. Dette inkluderede blandt andet nye bremseskiver. Dette havde jeg svÊrt ved at forstÃ¥, da bremseskiverne pÃ¥ min bil blot er et halvt Ã¥r gamle. Jeg valgte derfor at kÞre bilen pÃ¥ andet vÊrksted, som kun havde en kommentar “bilen fejler intet”.

2022幎3月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ