企業が回答しました
Zakupiłem od nich już rzeczy za ponad 10 tysięcy, między innymi mixy polarów/kurtek TNF, mixy różnych marek na handpicku. Jestem bardzo zadowolony, patrząc na współpracę z innymi hurtowniami, ta naj... もっと見る
企業が回答しました
Zamówiłem pakiet odzieży 20 sztuk y2k oraz 20 sztuk Nike. Towar w bardzo dobrym stanie, rzeczy naprawdę fajne pod dalszą sprzedaż. Napewno wrócę, dziękuję bardzo :)
企業が回答しました
VWPL to miejsce stworzone z pasji do unikalnej mody i troski o środowisko. Niezależnie od tego, czy prowadzisz dropy na Vinted, rozwijasz butik online, czy dopiero myślisz o zrobieniu pierwszych kroków w tej branży – jesteśmy tutaj dla Ciebie. Nie musisz mieć wielkich zasobów ani lat doświadczenia. Wystarczy zajawka. Nasza oferta jest otwarta dla każdego: od osób, które zaczynają z budżetem na kilka sztuk, po duże marki potrzebujące setek ubrań miesięcznie. Co nas wyróżnia? Ogromny wybór kategorii, transparentność i nasza absolutna nowość – usługa Handpick. Wiemy, jak ważna w resellingu jest kontrola nad towarem, dlatego na handpick online dajemy Ci możliwość samodzielnego wybierania konkretnych, wyselekcjonowanych sztuk do Twojego zamówienia. Koniec z kupowaniem w ciemno – teraz to Ty decydujesz, co trafia do Twojego sklepu. Wierzymy, że moda vintage to coś więcej niż trend – to sposób na życie, wyrażenie siebie i realne dbanie o planetę. W Vintage Wholesale Poland znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, by tworzyć, zarabiać i inspirować na własnych zasadach. Nie jesteśmy tylko zwykłą hurtownią – jesteśmy partnerem w Twojej drodze do sukcesu. Działajmy razem!
ポーランド
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kupiłem boxa Blockcore od nich. Dostałem całkowite odrzuty. Może 1/3 ubrań pokrywa się z tematem paczki. Widać że gotowe zestawy na stronie to odrzuty. Wysyłka w 24h to też fikcja, na zamówienie czekałem 3 dni robocze zanim zostanie wysłane.

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Co tu dużo mówić - zgodnie z opisem, świetny kontakt, zero problemów

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Serdecznie polecam, profesjonalne podejście do klienta + zestaw oryginalnych ubrań świetnie sprawdził się i zarobiłem!

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Nie polecam, zamówiłam 10 kg second hand ale nie spodziewałam się że 90% rzeczy przyjdzie z jakimś wadami, dziury i plamy które się nie spiorą, albo przepalone spodnie czy wyblakłe rzeczy. Na cały worek tylko 3 rzeczy były bez wad. Przesada.

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Polecam vintage wholesale Poland godni zaufania

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Fajnie wszystko dobrze. Polecam fajne chłopaki dobrz eogarniaja temat i służą pomocą. Dobra hurtownia i dobre rzeczy.

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Umówiłem się na handpick przez WhatsApp i muszę powiedzieć szczerze, że od początku do końca wszystko przebiegało szybko i dobrze. Dobry kontakt, fajne rzeczy do wyboru i szybka dostawa 5/5 to odpowiedzenia oceną. Polecam serdecznie

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Bardzo dobra hurtownia używanych rzeczy. Kupiłem już kilka paczek i zawsze byłem bardzo zadowolony. Polecam każdemu.

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Wszystko zgodne z opisem, ubrania w super stanie. Napewno nie ostatni raz gdy robię tu zakupy, polecam gorąco:)

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Super kontakt i szybki odzew, dostałem to co zamawiałem i to prędzej niż się spodziewałem, THXX 🙏 67

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Kupiłem box Archive Japan Brands (10 szt., klasa A/B) i jestem bardzo zadowolony. Paczka dotarła szybko. Największy plus to staranna selekcja - udało się dorwać kilka perełek, szczególnie jeśli ktoś poluje na archive vibe i japońską konceptualną/awangardową estetykę. Stan rzeczy realnie odpowiada klasyfikacji na stronie. Fajnie, że w boxie jest mix rozmiarów i fasonów, dzięki czemu da się z tego zrobić sensowną ofertę pod odsprzedaż albo po prostu właśnie wyciągnąć kilka mocnych sztuk dla siebie. W cenie 1200 zł za 10 sztuk stosunek jakości do ceny wypada bardzo dobrze. Na plus też kontakt. Na pewno wrócę po kolejne boxy.

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Jestem bardzo zadowolony, patrząc na współpracę z innymi hurtowniami, ta najbardziej mi podpasowała, świetny kontakt, a co najważniejsze bezproblemowo wyszedłem na dosyć spory +

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
kupiłem zestaw 30 kurtek TNF, jestem bardzo zadowolony, kurtki fajne w dobrym stanie cztery rzadsze starsze modele czego się nie spodziewałem. Każdy członek rodziny dostał po kurtce :)))

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Kontakt ze sprzedawcą wyśmienity, ciuchy takie jakie oczekiwałem. Pozdrawiam :))

VWP - Vintage Wholesale Poland からの回答
Zamówiłem/am paczkę z męską odzieżą y2k w kategorii A/B, która według opisu miała zawierać wyłącznie ubrania męskie w bardzo dobrym lub dobrym stanie.
Niestety, przesyłka okazała się całkowicie niezgodna z opisem:
Ponad połowa rzeczy była w złym stanie: poplamione, podziurawione, pozaciągane, z wystającymi nitkami – nie nadają się do dalszej odsprzedaży.
W zestawie znalazły się również ubrania damskie, mimo że miały być wyłącznie męskie.
Karton dotarł porozrywany i uszkodzony
Wysyłka była wielokrotnie przekładana – dopiero po trzecim wyznaczonym terminie zamówienie zostało faktycznie nadane.
Przesyłka była niezgodna z ogłoszeniem, a kontakt i terminowość ze strony sklepu pozostawiały wiele do życzenia.
Nie polecam — brak profesjonalizmu, niezgodność z opisem i problemy z jakością.

Zamówiłem zestaw carhartt za 600zl. Zamówienie przyszło i naprawdę nie powala
Najciekawsza rzeczą były jeansy carhartta. Oprócz tego 1xcargosy 1x spodenki rozmiar 44 1x zwykle spodnie 2x najtańsze bluzy carhartt i reszta to koszulki. Za cały zestaw wyjdę pewnie na zero ewentualnie na lekki plus. Nie zamówiłbym drugi raz
Dodatkowo kontakt ze sklepem jest tragiczny i po 10 emailach było 0 odpowiedzi

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。