Banner for Stichting Wakibi

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel mooi om op deze manier kleine ondernemers te helpen. Ik word blij als ik zie dat ze kleine bedragen terugbetalen, dat betekent dat ze het goed doen. Wakibiki regelt dat prima, makkelijk om kr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goed en mooi doel: leningen t.b.v. zelfredzaamheid. Alles is transparant: geld t.b.v. mirco kredieten en geld t.b.v. de organisatie.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig goed initiatief. Met microkredieten help je anderen en je krijgt je geld terug minus een beetje vw koersverschil. Duidelijke info op de site. De terugbetaling kun je weer inzetten voor nieuwe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik krijg geregeld updates en ik neem aan dat mijn geleende geld op de bedoelde plek terecht komt zodat mensen de kans krijgen iets op te bouwen of uit te breiden. Verder ken ik het niet beoordelen.... もっず芋る

䌁業情報

5. 財団法人
  6. 非銀行系金融サヌビス

Stichting Wakibi に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.

Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.

De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.

Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mijn positieve ervaringen met Wakibi

Een overzichtelijk aanbod op de website met eerlijke informatie over de doelen en de resultaten van de veldpartners. Ook de afhandeling van de (terug)betalingen is professioneel. Wakibi is niet drammerig, iets wat je bij andere organisaties soms wel ervaart.

5぀星のうち4の評䟡

Sympathiek initiatief

Sympathiek initiatief. Al diverse onderneemsters van financiele support voorzien.
Alleen maar goede ervaringen! Beetje onduidelijk wie hier nu wat aan verdiend (commissie in verre landen), dat kan iets transparanter.

Ojee

Mensen zijn pas mens als ze willen samenwerken. Als deelnemer van Wakibi kan ik makkelijk iemand de helpende hand geven. En hulp moet vrij zijn anders is heet handel.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。