Super service en kundig personeel. Al een tijdje vertrouwd adres voor mijn webshop hosting. Hielp zelfs met advies voor het upgraden van mijn apparatuur. Alles loopt gestroomlijnd en is gebruikers... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top specialist met superstabiele servers â een echte vakman die hosting echt begrijpt. Ook qua prijs zit je hier goed; vooral voor domeinnamen is hij één van de goedkoopste van Nederland.
Fijne en goede zaak met vakkundige klantenservice. Erg tevreden tot nu toe.
Ik ben sinds kort overgestapt naar Prestashop hosting bij Wallgrind omdat de reviews hier goed waren. Heel tevreden tot nu toe, de webshop draait super snel en soepel. Devi van de Helpdesk is super be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle reacties wanneer je vragen hebt.
Hosting is perfect, de prijs is goed en ze reageren super snel.
Dank je wel
Dank je wel, snelle reacties op mijn vragen, Mijn webshop hier laten maken welke binnenkort online komt. Daarnaast ook nog eens betaalbaar.
Een vakundige web hostingprovider
Een vakundige web hostingprovider, op het opgesproken tijdstip een aantal domeinen gekopieerd en verplaatst. Waaronder een Wordpress website.
Topservice
Topservice, snel en voor alles een oplossing ðð»
Normalitier niet zo van de reviews
Normalitier niet zo van de reviews. Maar mijn sieraden webshop draait al minstens 6 jaar hier en nog nooit problemen gehad.
Degelijk!!!
Mijn artiesten wesbsite online en inâŠ
Mijn artiesten wesbsite online en in onderhoud hier inclusief prio support. Ga zo door.
Top support
Top support ! Al jaren probleemloos.
Keep up the good work!
Bedankt voor de snelle hulp mbt deâŠ
Bedankt voor de snelle hulp mbt de verhuizing van onze logo website
Ga zo door
Bedankt voor de snelle support van onzeâŠ
Bedankt voor de snelle support van onze WordPress website
Al 4 jaar tevreden met de diensten vanâŠ
Al 4 jaar tevreden met de diensten van Wallgrind solutions
Degelijke prestashop hosting voor mijnâŠ
Degelijke prestashop hosting voor mijn zoon zn webshop
Altijd goede service!
Snelle service!
Heel blij met de snelle service! Goed bereikbaar en vragen worden snel beantwoord.
Al 5 jaar klant met onze website enâŠ
Al 5 jaar klant met onze website en altijd online en goedkoper dan de rest.
Al jaren beheerd Wallgrind SolutionsâŠ
Al jaren beheerd Wallgrind Solutions mijn webshop inclusief onderhoud en support. Toppers
Top service
Top service. Wordt hier altijd snel geholpen. ð
Ik ben overgestapt omdat mijn vorigeâŠ
Ik ben overgestapt omdat mijn vorige hosting te duur werd. Overstap ging vlot en ben goed geholpen met de verhuizing.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã