Walljar.com レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Was al een tijd op zoek naar wat opvulling voor de muur in mijn keuken. De vele verschillende posters die walljar verkoopt zouden mij zelfs genoeg keuze geven voor mijn hele huis. Heb een paar mooie i... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het bestelproces ging helemaal prima en er is duidelijk gecommuniceerd dat er 2 separate leveringen zouden plaatsvinden (1* de lijst en 1* de afbeelding/poster). De poster is nog niet geleverd, de lij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

We hebben onze poster snel en mooi ingelijst gekregen. Per ongeluk hadden ze de bestelling dubbel verstuurd. Nadat we aangaven zelf een bestemming voor de tweede poster te weten, mochten we deze koste... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Walljar had ons de verkeerde schilderijen geleverd. En dan moet je dus de pakketten zelf weer ergens heenbrengen om retour te sturen. Ook moesten wij hier zelf achteraan wanneer de nieuwe schilderijen... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ポスター店

当該企業による記述

Walljar.com is een Nederlandse shop en winkel in Rotterdam gespecialiseerd in wanddecoratie op maat. Bij Walljar vind je een zeer uitgebreide collectie posters, canvasdoeken, glaschilderijen, wandkleden en ingelijste prints, geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor. Met meer dan 9.000 unieke designs – van abstracte kunst, fotografie en fun-art tot vintage posters en typografie, is Walljar dé plek voor stijlvolle en persoonlijke muurdecoratie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om eigen foto’s of ontwerpen te laten afdrukken als poster, canvas of als glasschilderij, volledig op maat en van hoge kwaliteit. Kwaliteit, service en snelheid staan centraal. Alle wanddecoratie wordt zorgvuldig geproduceerd, veilig verpakt en snel geleverd. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, zowel online als in onze fysieke winkel, inclusief gratis wanddecoratie-advies. Zoek je moderne wanddecoratie, posters op maat, canvas prints of unieke muurkunst? Dan ben je bij Walljar.com aan het juiste adres.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Geleverde producten (foto’s/ poster)…

Geleverde producten (foto’s/ poster) zijn van slechte kwaliteit en zijn beschadigd afgeleverd, heb verschillende mails met foto’s gestuurd maar tot heden geen reactie.

2026年6月8日

Hoi Marco,

Dank voor de feedback. Wij hebben de mail in onze spamfolder gezien en er worden nieuwe toegestuurd. Dat het van slechte kwaliteit is, dat is absoluut niet waar. Dan kunnen wij net zo goed uw geld retourneren en niet nogmaals de items verzenden. Wij staan juist voor kwaliteit. Wel moet ik erbij zeggen dat er 3 bezorgpogingen zijn gedaan om de items te bezorgen en dat weegt natuurljk mee in het bezorgproces. Wij zijn hierin afhankelijk van de bezorgdiensten.

Groeten,

Team Walljar

Prima bedrijf

Prima bedrijf
Het is overzichtelijk met zoeken.
Voor iedereen wel wat.
Ik zou hier geen poster meer bestellen persoonlijk omdat ik de kwaliteit van het papier minder vind en de lijst goedkoop vind.

2026年5月22日

Walljar.com からの回答

Dank voor de feedback, wij gebruiken zelf premium materialen, dus ook het papier. Mocht u hierin niet tevreden zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want wij willen dat iedereen gewoon tevreden is.

5つ星のうち2の評価

Six weeks no order and no response

Ordered on 12/03/26, heard nothing. Emailed on 14/04/26 and again on 24/04/26 to ask when order would be sent but I've had no reply. I guess they're busy, but then they need to let people know or update their business model. It says 3-5 days for oversees orders and also to allow 7-16 days for oversees. Will update this review if I ever get a reply or my order.

2026年4月14日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Colours in poster were muddy

Colours in poster were muddy. Not a good reproduction, even for the price. Have to throw it away😩

2025年12月6日

Hi Nicola,

We’re sorry to hear that you’re disappointed with the poster. This is definitely not the experience we aim to deliver, regardless of the price point.

We take print quality seriously, and it sounds like something may have gone wrong during production. We’d be happy to look into this and find a suitable solution for you. Please contact us at support@walljar.com with your order number so we can assist you further.

Thank you for taking the time to share your feedback.

Kind regards,

Ed (Team Walljar)

5つ星のうち3の評価

Het is jammer dat er een vouw in het…

Het is jammer dat er een vouw in het midden te zien is, maar ik begrijp dat dit ook bij het origineel te zien is

2025年9月22日

Walljar.com からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven!

Ik snap helemaal dat het streepje opviel — dat is inderdaad onderdeel van het originele kunstwerk uit 1909. We hebben ervoor gekozen om het authentiek te houden, inclusief die kleine details die het werk juist zijn karakter geven.

Hopelijk kun je het met die achtergrondinformatie wat meer waarderen. Fijn dat je dit even liet weten!

Groeten,

Team Walljar

Mooie print

In het weekend een print met lijst besteld. Maandag of dinsdag erna meteen bezorgd. Goede kwaliteit

2025年5月12日

Trustpilot エクスペリエンス