I really liked the product (hooks for panels). Super easy in installation. Also when I received my shipment there was one part missing. Contacted support via WhatsApp and in two days had a missing par... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie haken, niet in alle kleuren leverbaar maar heel blij met de gemaakte keuze. Goed te bereiken via whatsapp voor vragen en oplossingen.
Belachelijke klantenservice, temu producten verkopen die stuk gaan waar je bij staat. Daarna krijg je nog een verwijt terug ipv dat je met een passende oplossing komt als bedrijf. Om je dood te schame... もっと見る
企業が回答しました
The product is good. But even with a good product things don’t always go to plan and that’s when a good product or company can add real value. 2 of the clips holding up my hooks broke. I contacted Ann... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 45%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer teleurgesteld in dit product en de…
Zeer teleurgesteld in dit product en de service. We hebben kapstokhaakjes besteld, maar deze blijken in de praktijk niet te monteren. Het bevestigingsplaatje waar de schroef doorheen moet, past simpelweg niet tussen de panelen en latjes. Daardoor is het product eigenlijk onbruikbaar.
Daarnaast is de kwaliteit erg slecht. Op internet lijkt het degelijk en mooi afgewerkt, maar in werkelijkheid is het goedkoop en fragiel plastic. Dit komt totaal niet overeen met wat wordt beloofd.
De video’s online geven ook een verkeerd beeld. Daar lijkt de montage eenvoudig, maar in het echt is het niet uitvoerbaar met wat je geleverd krijgt.
We hebben via Instagram contact proberen op te nemen, maar na een week nog steeds geen reactie ontvangen. Erg slechte service.

Walltune からの回答
Snel bezorgd en goede kwaliteit!
Koop hier niets, garantie tot aan de deur !!!
Plankbevestigingen voor akoestische panelen gekocht, deze hebben 10 maanden gehangen. Daarna is echter 1 plank van de muur gevallen. Het blijkt dat 1 haak gescheurt was. Andere haken ook bekeken, deze geven ook minimale scheurtjes op dezefde plek aan. Contact opgenomen met Walltune. Deze geeft echter eerst aan de de garantie is afgelopen, in een 2de mail geeft Walltune aan dat ik er sprake is van overbelasting en dit dus mijn eigen schuld is. Dit terwijl ik fotoos heb bijgevoegd waaruit blijkt dat er niets zwaars op de plank stond.
Update 24-5-2026: op 24 mei. 5 maanden later krijg ik verzoek van WallTune binnen 3 dagen !!! nadere gegevens door te geven aan hun, anders wordt mijn review verwijderd. Het gaat Walltune dus alleen om een goede review, en absoluut niet om de klant

Walltune からの回答
Worst customer service, not recommended!
Wish I had read the reviews before ordering. The Mag-safe charger holder isn't compatible with the newer Mag-safe chargers. The 'Kabel afdekkingen' fall out because of the Mag-Safe charger holder and third, a part of the holder itself broke off. I contacted them but they don't reply for a solution.
Aanrader
Dubbele kapstokhaken besteld bij Walltune. Vragen vooraf aan bestelling werden snel en duidelijk beantwoord. Ik woon in dezelfde plaats als waar het bedrijf zit dus kon de haken dezelfde middag nog ophalen 💪🏼. Net geïnstalleerd wat erg makkelijk ging door de duidelijke YouTube video die erbij vermeld werd. Aanrader!
Prima kwaliteit en service
Haken gekocht maar de verkeerde maat besteld. Werd keurig geholpen en haken konden worden omgeruild. Mooie setup geworden. Erg blij mee!
Ik heb bij WallTune een bestelling…
Ik heb bij WallTune een bestelling geplaatst, maar per ongeluk het verkeerde systeem besteld. Ik heb hen direct gemaild met de vraag of ze het konden omruilen. Dat leek mij eenvoudig, aangezien er geen prijsverschil is. Toch willen ze het gewoon opsturen en moet ik het daarna retourneren en opnieuw bestellen. Dit zorgt alleen maar voor extra kosten, zowel voor het bedrijf als voor mij als klant.
Daarom heb ik aangegeven dat ik de bestelling dan liever wil annuleren en mijn aankoopbedrag terug wil ontvangen, maar zelfs dat blijkt niet mogelijk te zijn. Wat een vreemd bedrijf!
Spijt van aankoop
Ik heb bij Walltune vier kabelcovers besteld om kabels in mijn akoestische panelen te verbergen. Vooraf is uitdrukkelijk bevestigd dat de covers zwart zouden zijn, dezelfde kleur als mijn panelen. Bij aankomst bleek echter dat ze antraciet zijn, duidelijk niet de kleur die is toegezegd. Het hele doel was om de kabels onzichtbaar te maken, maar met deze kleur zouden de covers juist meer opvallen.
Toen ik Walltune hierover benaderde, wilden ze hun fout niet erkennen. Bovendien moet ik nu ook nog eens zelf de retourkosten betalen, terwijl dit juridisch onjuist is. Bij een non-conform product (product komt niet overeen met wat is afgesproken) moeten de kosten van terugzending gewoon door de verkoper worden gedragen.
Dit volgt uit artikel 7:21 lid 2 BW, waarin staat dat alle kosten die nodig zijn om het product in overeenstemming te brengen voor rekening van de verkoper komen, waaronder dus ook retourkosten bij een foutieve levering.
Ik heb geen zin in nog meer gedoe en laat het hierbij, maar dit was mijn eerste én laatste bestelling bij Walltune. Op basis van mijn ervaring kan ik anderen alleen adviseren om zeer voorzichtig te zijn met bestellen bij dit bedrijf.
Stay away!
Had the shelf brackets for a few months. Stated to hold 8kg but we loaded only 2.7kg and the brackets have cracked and bent. Owner will not refund or replace. Really expensive mistake.
Utter garbage
Utter garbage. Bought 2 hooks for headphones. The hole was that tight it stripped the screw heads which he only supplies 2. Sent feedback - zero response.
£14 for a piece of printed plastic - never again
Een bedrijf met een Wauw factor!
Echt een bedrijf met een Wauw factor! Mooie artikelen, makkelijk bestellen. Antwoorden en advies via de whatsapp knop zijn snel en komen afspraken na. Heerlijk! Je kunt hier gerust lekker shoppen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。