Ik had al 2 x eerder magneten besteld en die waren prachtig. Deze keer ben ik niet tevreden. Het geheel ziet er flets uit en de haartjes hebben een groene waas. Ik heb dit al eerder gemeld, maar nie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zamówiłam poduszkę ze zdjęciami na dzień babci i dziadka… Jak ją zobaczyłam to nie mogłam przestać się zachwycać! Jakość materiału(Panama) cudowna ! Kolory uwydatnione, w ogóle nie przygaszone, jako ż... もっと見る
企業が回答しました
3D lamp gekocht voor Valentijnsdag. Snel geproduceerd, goeie kwaliteit. Erg tevreden mee! Helaas is de 1e levering bij de transporteur fout gegaan. Wanapix heeft dit verder goed afgehandeld. De... もっと見る
企業が回答しました
Heb een mok laten maken met een eigen foto als ontwerp. Onwijs goede kwaliteit ) Zowel de beker als de opdruk
企業情報
当該企業による記述
Wanapix is een Europees e-commercebedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde cadeaus met foto’s, gedrukte teksten en gravures. Het bedrijf is actief in meerdere Europese landen via lokale webshops en biedt gepersonaliseerde producten aan voor gelegenheden zoals Valentijnsdag, Kerstmis, Vaderdag, Moederdag en verjaardagen. Wanapix combineert online personalisatietools met eigen productie en geïntegreerde logistiek, waarbij producten op bestelling worden vervaardigd en snel naar verschillende Europese markten worden verzonden.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mok met eigen foto
magneten
Ik heb dit al eerder gemeld, maar niets op gehoord. Vandaar dat ik een zo lage score geef.
Het zou fijn zijn als ik nieuwe kan ontvangen die er wel goed uitzien, zoals ook op de originele foto.
Alles is perfect afgedrukt op bekers, horloge en kussens
Alle bekers zijn prachtig bedrukt. Mooie kwaliteit en de kleuren van mijn tekeningen zijn super. Ook de kussens zijn prachtig. Had ook een horloge, ook deze is heel mooi. En wat een snelle levering.

Wanapix Nederland からの回答
Ik heb voor mijn man die veel reist…
Ik heb voor mijn man die veel reist voor werk een sleutelhanger fotoboekje besteld. Super makkelijk te maken en heel snel verzonden. Het is een super leuk boekje geworden en ben er erg blij mee! Ik ga hier vaker bestellen.

Voldoet aan alle verwachtingen
Voldoet aan alle verwachtingen! Snelle levering en mooi product! Aanrader!

Fijne ervaring
Het bestellen verliep vlot en het eindresultaat is heel mooi! Wat wel fijn zou zijn is dat je met payconic ook zou kunnen betalen en dat je bij je bestelling een gebruiksaanwijzing krijgt voor de filmrolletjes. Ik dacht dat ik de mijne kapot gemaakt had (gelukkig was dat niet zo). Voor de rest een heel leuk product en alles is helemaal in orde

Erg leuk rond strandlaken
Erg leuk rond strandlaken! Mooie bedrukking van grote ronde handdoek, diameter 1.40, strakker dan verwacht. Het is een mooi, zacht doek maar wel dun.

Helaas is 1e levering fout gegaan
Helaas is de 1e levering bij de transporteur fout gegaan.
Wanapix heeft dit verder goed afgehandeld.
De 2e levering is helemaal goed gegaan.
Zeer tevreden over de service.

slechte kwaliteit en service
Bestelling gedaan van een waterfles met een bedrukking erop. Pakketje netjes op tijd binnen gehad.
Bij openmaken geschrokken hoe slecht de bedrukking eruit zag op de waterfles. En ja klopt in de voorwaarden staat een 1 andere hierover dat het kan afwijken. Maar als je beetje service kan verlenen neemt je contact op met de klant hierover, dat er beter voor een andere afbeelding kan gaan kijken. Betaal je €20,- euro voor. Als antwoord kwamen ze met een korting op de volgende bestelling. Vorige jaar het zelfde besteld via Aliexpres. €8,- betaald voor betere kwaliteit en grotere flex/ samengevat niet tevreden met de kwaliteit en service

Wanapix Nederland からの回答
Snelle levering en de print is van…
Snelle levering en de print is van goede kwaliteit. Erg tevreden over de bestelling. Inmiddels ook een deurmat voor mijn schoonouders besteld.

Super leuk Valentijn cadeautje gekocht
Super leuk cadeautje gekocht, een mini game controller met vinted spelletjes erop. Het viel in de smaak, super origineel, mooie foto’s erop en snel verzonden! Al vaker besteld bij Wanapix en ik ben iedere keer blij!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。