䌁業情報

1. 家具職人

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Warm Nordic er nordisk design, der tager udgangspunkt i et fÊlles vÊrdisÊt med samvÊr, varme og hygge som et naturligt omdrejningspunkt.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

20件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Forventet leveringstid var max 7 dage

Forventet leveringstid var max 7 dage og jeg har stadigvÊk ikke modtaget min bestilling fra 3 uger siden

2025幎4月22日

KÊre K.A

Tak for din anmeldelse, og undskyld for den ulejlighed, du har oplevet i forbindelse med leveringen af din ordre.

Det lyder bestem ikke, som det skal, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig hurtigst muligt.
For at kunne finde din ordre og få lÞst problemet, har vi dog brug for lidt flere oplysninger. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@warmnordic.com med dit ordrenummer, så kigger vi på det med det samme!

Vi beklager forsinkelsen og ser frem til at hÞre fra dig og til at få rettet op på oplevelsen.

Varme hilsner, Warm Nordic

Det er den smukkeste sofa

Det er den smukkeste sofa. Den er grålig, men med en sofapude m grÞnne nuancer bliver den en anelse grÞnlig og det samme med en pude i blålige nuancer. Jeg ELSKER den - jeg ligger og sidder også godt i den!

2025幎2月4日

KÊre Mia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er sÃ¥ glad for din sofa – bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder komfort og udseende. Det er skÞnt, hvordan smÃ¥ detaljer som puder kan Êndre udtrykket og fremhÊve nye nuancer i stoffet. :)

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, at du får glÊde af din sofa i mange år fremover.

Varme hilsner, Warm Nordic

Kina discount kvalitet

Kina discount kvalitet. Limet sammen så den ikke kan repareres når den går i stykker, og det gÞr den fordi ledningen knÊkker. fatningen er så ringe den bliver porÞs, og som det bedste så nÊgter de at afhjÊlpe problemet. hold jer vÊk, kÞb noget andet. lampe til 6000kr burde koste 500kr. desvÊrre

2025幎1月24日

Hej Anders,

Vi er kede af at hÞre, at du stadig er utilfreds, og vi forstår din frustration. Vi Þnsker naturligvis, at alle vores kunder har en god oplevelse med vores produkter og service.

Lampen blev oprindeligt kÞbt for flere år siden, og der har efterfÞlgende vÊret foretaget en reparation på egen hånd, som desvÊrre har forårsaget yderligere skader. Vi ville meget gerne hjÊlpe, men når et produkt er blevet Êndret eller skadet ved egen indgriben, kan vi desvÊrre ikke tage ansvar for dette. Derudover har vi ikke modtaget en kvittering på kÞbet, hvilket gÞr det vanskeligt for os at behandle sagen yderligere.

Vi synes også, det er Êrgerligt, at du har truet os med dårlig omtale, hvis vi ikke kunne imÞdekomme dine Þnsker. Vi bestrÊber os altid på at hjÊlpe, hvor vi kan, men vi må også tage hensyn til de retningslinjer, vi arbejder under.

Vi har forsÞgt at forklare situationen efter bedste evne og vi er kede af, at vores svar ikke har levet op til dine forventninger. Vi håber du trods alt finder en lÞsning. Varme hilsner fra Warm Nordic

DÃ¥rlig service og transport

Dårlig service og transport, flot mÞbel.
Bestilte et bord fra warmnordic. Leveringstid 5-8 hverdage. Det kom 4 uger! efter. Jeg var i kontakt med warmnordic efter 2-3 uger hvorfra jeg kun fik et lunket "det eneste hun kunne gÞre var at kontakte transportfirmaet!
Det blev leveret med LGT, som kun havde en mand på transporten selvom der var tale om en tung sag på omkring 80 kg (ifÞlge to flyttemand, som blev tilkaldt til opbÊring af mÞbel) - havde selv skÞnnet det endnu tungere.
Som fremstiller og forhandler af designmÞbler har man altså også et ansvar for at vÊlge en leverandÞr, der kan leve op til aftalerne og byder på ordentlige arbejdsforhold!
Jeg havde gladeligt betalt lidt mere for at få det leveret og kunnet vÊlge at bordet blevet båret ind.
For dårligt, warmnordic. Simpelthen for dårligt.
Flot mÞbel dog.

2021幎3月29日

No customer service.

Ordered in January. Took over three weeks to receive order. They wouldn't believe that it hadn't been delivered. Returned one of the items in early Feb.

Been due a refund for a MONTH, unable to make contact now and just terrible service throughout.

2021幎3月9日

Warm Nordic からの回答

Dear Nicolai, looking through your order- and return history it seems like one bad freight incident after the other has happened. When you first ordered, BRING was scheduled to deliver it to you, and the tracking history told us that the order was delivered, this was communicated to you. You told us this was clearly not the case, and we searched our warehouse only to find out that BRING had not even collected your order. So this caused the delay in delivery. Upon wanting to return some of the items on your order, BRING was again used, and again unfortunately the return delivery has failed, and we are still to receive your return order, this was also comunicated to you. Nevertheless, we have now decided to refund you, even without having received the order, and we will of course have a serious chat with the forwarder as this is clearly not ok.
We are really sorry about the poor experience you have had, and assure you that this is not Warm Nordic style!

Lang leveringstid desvÊrre...

Jeg bestilte et sofabord hos Warm Nordic. Det tog desvÊrre 3 uger at modtage det på trods af, at de sagde op til 10 dage. Derudover var det desvÊrre en lidt dårlig service at jeg fik.
Jeg forventede en langt bedre service deres priser taget i betragtning. Årsagen til de 2 stjerner er, at bordet levede helt op til mine forventninger.

2019幎7月4日

Warm Nordic からの回答

Hej Emma, hvor er det dejligt at hÞre dit bord er kommet frem og at du er glad for det. Vi beklager mange gange de ekstra par dages leveringstid, når vi oplyser en leveringstid på max 10 hverdage skal vi naturligvis gÞre vores ypperste for at overholde dette! Vi har undersÞgt sagen og kan dog forstå at du var kommet til at oplyse et forkert telefonnummer da du bestilte bordet, og at fragtmanden derfor desvÊrre ikke kunne komme i kontakt med dig for at aftale leveringstidspunktet. Men dejligt at hÞre det nu er kommet frem, og at det tilmed levede op til dine forventninger. Vi Þnsker dig en rigtig god weekend. Varme hilsner fra Warm Nordic

LÊkre lamper - virkelig dårlig service

LÊkre lamper men virkelig dårlig service. Det tog nÊsten tre uger at fragte en standerlampe fra Viby til KÞbenhavn, på trods af at de sagde op til to uger (10 arbejdsdage). Derudover kunne jeg ikke få noget som helst information, når jeg ringede til dem (de sagde bare at jeg ville få et opkald fra fragtmanden snart..).
Deres fragtmand er absolut heller ikke super - Warm Nordic skriver at fragtmanden vil tage kontakt for at aftale nÊrmere vedr. levering, men han ringede kun med 15 minutters varsel, hvilket er jo fuldstÊndig useriÞst.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med Warm Nordic. Vilde med deres design, men de forstår ikke konceptet service... Jeg tvivler stÊrkt på at jeg vil kÞbe noget der igen.

2019幎7月4日
自発的なレビュヌ

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering!

Bestilte en stol mandag og fik den leveret under 24 timer efter. Stor ros til Pernille FrÞik, for hurtig respons vedrÞrende Êndring af leveringsadresse, samt opfÞlgning omkring leveringstidspunkt etc.

Bliver spÊndende at fÞlge udviklingen af produkterne fremadrettet. Jeg handler her bestemt igen.

2018幎4月25日

Hej T.

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på. Vi har sendt din ros videre til Pernille og er glade for, du har lyst til at handle ved os igen - og ikke mindst, at du fÞlge med i vores spÊndende designrejse.

Mange (varme) hilsner
Warm Nordic.