Sehr gute QualitÀt und Verpackung
Sehr gute QualitÀt und Verpackung, schnelle Lieferung.
Warm Nordic er nordisk design, der tager udgangspunkt i et fÊlles vÊrdisÊt med samvÊr, varme og hygge som et naturligt omdrejningspunkt.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Sehr gute QualitÀt und Verpackung, schnelle Lieferung.
Forventet leveringstid var max 7 dage og jeg har stadigvÊk ikke modtaget min bestilling fra 3 uger siden

Warm Nordic ããã®åç
Det er den smukkeste sofa. Den er grålig, men med en sofapude m grÞnne nuancer bliver den en anelse grÞnlig og det samme med en pude i blålige nuancer. Jeg ELSKER den - jeg ligger og sidder også godt i den!

Warm Nordic ããã®åç
Kina discount kvalitet. Limet sammen så den ikke kan repareres når den går i stykker, og det gÞr den fordi ledningen knÊkker. fatningen er så ringe den bliver porÞs, og som det bedste så nÊgter de at afhjÊlpe problemet. hold jer vÊk, kÞb noget andet. lampe til 6000kr burde koste 500kr. desvÊrre

Warm Nordic ããã®åç
Dårlig service og transport, flot mÞbel.
Bestilte et bord fra warmnordic. Leveringstid 5-8 hverdage. Det kom 4 uger! efter. Jeg var i kontakt med warmnordic efter 2-3 uger hvorfra jeg kun fik et lunket "det eneste hun kunne gÞre var at kontakte transportfirmaet!
Det blev leveret med LGT, som kun havde en mand på transporten selvom der var tale om en tung sag på omkring 80 kg (ifÞlge to flyttemand, som blev tilkaldt til opbÊring af mÞbel) - havde selv skÞnnet det endnu tungere.
Som fremstiller og forhandler af designmÞbler har man altså også et ansvar for at vÊlge en leverandÞr, der kan leve op til aftalerne og byder på ordentlige arbejdsforhold!
Jeg havde gladeligt betalt lidt mere for at få det leveret og kunnet vÊlge at bordet blevet båret ind.
For dårligt, warmnordic. Simpelthen for dårligt.
Flot mÞbel dog.
Ordered in January. Took over three weeks to receive order. They wouldn't believe that it hadn't been delivered. Returned one of the items in early Feb.
Been due a refund for a MONTH, unable to make contact now and just terrible service throughout.

Warm Nordic ããã®åç
Jeg bestilte et sofabord hos Warm Nordic. Det tog desvÊrre 3 uger at modtage det på trods af, at de sagde op til 10 dage. Derudover var det desvÊrre en lidt dårlig service at jeg fik.
Jeg forventede en langt bedre service deres priser taget i betragtning. Ã
rsagen til de 2 stjerner er, at bordet levede helt op til mine forventninger.

Warm Nordic ããã®åç
LÊkre lamper men virkelig dårlig service. Det tog nÊsten tre uger at fragte en standerlampe fra Viby til KÞbenhavn, på trods af at de sagde op til to uger (10 arbejdsdage). Derudover kunne jeg ikke få noget som helst information, når jeg ringede til dem (de sagde bare at jeg ville få et opkald fra fragtmanden snart..).
Deres fragtmand er absolut heller ikke super - Warm Nordic skriver at fragtmanden vil tage kontakt for at aftale nÊrmere vedr. levering, men han ringede kun med 15 minutters varsel, hvilket er jo fuldstÊndig useriÞst.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse med Warm Nordic. Vilde med deres design, men de forstår ikke konceptet service... Jeg tvivler stÊrkt på at jeg vil kÞbe noget der igen.
Lynhurtig levering. God og solid indpakning.
Udelukkende positiv oplevelse.
Hurtig levering og god kvalitet af produkter. Super flinke i kundeservice med at sende stofprÞver :-)
Vare af fin kvalitet. Hurtig forsendelse. Kan kun anbefales.
Opfyldte forventningerne, og hurtig ekspedition, pÃ¥ trods juletravlheden ðð
Hurtig levering og hurtig svar ved spÞrgsmål. GOD service
Super service og hurtig levering!
Bestilte en stol mandag og fik den leveret under 24 timer efter. Stor ros til Pernille FrÞik, for hurtig respons vedrÞrende Êndring af leveringsadresse, samt opfÞlgning omkring leveringstidspunkt etc.
Bliver spÊndende at fÞlge udviklingen af produkterne fremadrettet. Jeg handler her bestemt igen.