レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Hi allemaal van Warmpi! Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurli... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Een comfortabel verwarmd sierkussen dat lekker aanvoelt. Het kussen heeft een mooi formaat en een fijne vulling. Eenvoudig in gebruik en de verschillende warmtestanden zijn handig om het kussen af en... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具の付属品
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Warmpi brings you handcrafted heating products that are stylish, sustainable, and affordable. Whether wireless with a power bank or plug-in with the built-in cable, our cushions deliver instant comfort. We also offer custom designs and upcycling services — transforming your furniture or cushions into unique heated creations. Cozy warmth, tailored to you.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goede klantenservice

Op de Duitse website waren de warmtekussens 50x30 verkrijgbaar in okergeel en op de Nederlandse website niet. Na contact name werd dit onmiddellijk aangepast en kon ik de gewenste kussens bestellen. Er waren er echter maar 2 meer op voorraad en deze hadden een licht kleurverschil. Ook daarvoor contacteerden ze mij om te vragen of het kleurverschil geen probleem was of dat ik liever een weekje wachtte. De kussens werden naar wens geleverd en voldoen aan onze verwachtingen.

2026幎1月7日

Warmpi® からの回答

Bedankt voor de fijne review :) Mooi dat we u konden helpen met de gewenste kussens. We wensen u veel plezier met uw aankoop.

5぀星のうち3の評䟡

Het kussen wordt helaas niet echt warm

Het kussen wordt helaas niet echt warm, ook niet op de hoogste stand. Je merkt wel dat die aan is, maar het wordt niet warmer dan als je gewoon een uur lang een kussen vasthoudt.

2025幎12月29日

Warmpi® からの回答

Goedendag Nathan, het fluwelen warmtekussen wordt normaal wel echt goed warm. Graag even direct contact met ons zoeken zodat we dit kunnen oplossen. Warme Groet van Warmpi

Tolles warmes Kissen

Schnelle Lieferung. Gutes Preis-Leistungs-VerhÀltnis. Ich empfehle Warmpi mit VergnÌgen.

2025幎12月29日

Warmpi® からの回答

Hallo Brian, vielen Dank fuer ihr Review. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen unser Produkt gefÀllt:)

Zeer goede service

In mei 2025 mijn Warmpi gekocht, werkte prima. Tot vlak voor Kerst. Contact via mail en WhatsApp gehad met tips. Dat gaf niet de oplossing, mocht hem opsturen. Ondanks Kerstdrukte snel reactie en oplossing. Nu het kussen alweer retour en verwarmd prima. Ben blij met mijn kussen en service. Het was weer als een kadootje verpakt.

2026幎1月5日
5぀星のうち4の評䟡

Tof Kerstpakket!

Hi allemaal van Warmpi!
Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurlijk het fraaie kussen zelf!

2025幎12月10日

Warmpi® からの回答

Hallo, Fijn om te horen dat het kerstpakket in de maak valt :) Het probleem met het kussen gaan we natuurlijk oplossen. Graag even direct contact met ons opnemen via Whatsapp (QR code op de website of op meegeleverde flyer, maar via mail mag natuurlijk ook: info@warmpi.nl. Dat gaat wat makkelijker dan via Trustpilot.

5぀星のうち5の評䟡

Kruik gekocht bij Warmpi.

Kruik gekocht bij Warmpi.
Snelle service. Mooi ingepakt. Goed product.
Had ook al de warmtekussens van Warmpi.

2025幎12月19日

Warmpi® からの回答

Wat leuk om te horen Yvonne! Hartelijk dank voor de fijne review :)

Liefdevol warm ingepakt

Vriendelijk, geduldig en duidelijke service aan de telefoon, de volgende dag al bezorgd. Als extra een grote gouden strik om het kussen met een heerlijke geurkaars kado.

2025幎11月28日

Warmpi® からの回答

Hartelijk dank voor de fijne review! :)

Ein toller Kundenservice

Ein toller Kundenservice! Ich habe ein Kissen als Geschenk bestellt. Aber der Fahrer des Paketdienstleisters fand es wahrscheinlich wohl selbst toll
. Aber der Kundenservice von Warmpi ist Top ! PÃŒnktlich zum Tag des Veschenkens war Ersatz da ( wenigstens brauchte der Fahrer keine 2 Kissen..) so konnte ich es am Abend ÃŒberreichen. Meine Mutter ist ÃŒberglÃŒcklich, Sie nimmt es mit auf die Couch und ins Bett. Sie sagt der Akku hÀlt sehr lange und die QualitÀt des Kissens ist Top. Danke Warmpi fÃŒr diesen exzellenten Kundenservice!!

2025幎12月1日

Warmpi® からの回答

Vielen Dank fÌr Ihr Review! Es freut uns sehr, dass alles so gut geklappt hat und das Geschenk noch pÌnktlich angenommen ist. Und natÌrlich freut es uns sehr, dass Ihrer Mutter das Geschenk so gut gefÀllt. Viel WÀrme und ganz viel Freude damit:~)

Twee Warmpi® Buddy Groen gekocht via

Twee Warmpi® Buddy Groen gekocht via Bol.com. Snelle levering. We hebben ze nu ruim een maand. Kruiken zijn echt top. Opladen en regelbaar met de drie standen houden ze het de hele nacht vol. Echt helemaal leeg is nog niet voorgekomen. De hoogste stand (rood) is erg warm (kennelijk echt 65 graden!), maar er twee minder schroeiende standen (blauw en groen) zijn prima. We hebben veel elektrische kruiken gehad, maar deze zijn tot nu toe veruit de beste.

2025幎10月4日

Warmpi® からの回答

Hartelijk dank voor deze uitgebreide review! Daar worden we letterlijk en figuurlijk warm van. 😊

Heel fijn om te horen dat jullie na een maand intensief testen zo enthousiast zijn over de Warmpi Buddy. Heel veel plezier met jullie aankoop en geniet van de warmte.

Warme groet, Team Warmpi

Snel geleverd

Snel geleverd, ziet er goed uit.
Mooie uitstraling, word snel warm

2025幎10月7日

Warmpi® からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van de warmte en bedankt voor je positieve review!

Fijn kussen

Fijn dik kussen met een rib katoenen sloop. Eindelijk eens een keer geen polyester! Verzending was snel en het kussen was goed verpakt. De warmtefunctie heb ik nog niet uitgeprobeerd, omdat het daar nu nog te warm voor is.

2025幎9月19日

Warmpi® からの回答

Goed om te horen dat u tevreden bent met het kussen en de kwaliteit van de hoes waardeert! Fijn om te weten dat de verzending ook naar wens verliep. Bedankt voor de review en veel plezier met uw Warmpi® kussen!

Heel fijn warmtekussen

Heel fijn warmtekussen. 3 verschillende standen. Hoogste stand is echt warm. Leuk en persoonlijk verpakt. Snel geleverd. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Blij met mijn Warmpi!

2025幎3月27日

Warmpi® からの回答

We zijn blij om te horen dat het warmtekussen goed bevalt! Bedankt voor de review en nog veel warmteplezier gewenst :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。