VÀntat på returen i en vecka nu. Ingen retur har kommit. KundtjÀnst svarar ibland men kÀnns inte kul med över en vecka försenad retur på en liten tvÀtt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
AnvÀnder tjÀnsten för hushÃ¥llstvÀtt, sÃ¥ skönt att slippa tvÀttstuga! Allt kommer tillbaks rent, frÀscht och vikt. Ãlskar tjÀnster som förenklar livet! Enda önskemÃ¥let vore att pÃ¥ ett enkelt sÀtt ku... ãã£ãšèŠã
Den hÀr tjÀnsten har verkligen gjort min vardag sÃ¥ mycket bÀttre. Tiden jag sparar Àr oerhört vÀrdefull och priset Àr verkligen bra. Jag har skjortabonnemang och har gjort mÃ¥nga skrÀdderigrejer ocksÃ¥,... ãã£ãšèŠã
Bra och snabb service. Bra priser, bra utfört jobb, snabba leveranser och bra alternativ för hÀmtning och lÀmning. SÃ¥ skönt att slippa lÀmna hemmet för att gÃ¥ till kemtvÀtten. TvÀttar regelbundet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã«ãŒãããæž ææ¥
- ããŒãä¿®çåº
- æŽæä»ç«ãŠçŽãæ¥
- ã¯ãªãŒãã³ã°åº
- æŽæ¿¯å±
- éŽä¿®çåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi hÀmtar och levererar kemtvÀtt och hushållstvÀtt till din dörr. Ladda Washaway på Appstore. Tryggt, enkelt och prisvÀrt!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- washaway.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀntat på returen i en vecka nu
Undvik!!!
Detta kemtvÀttsföretag Àr det absolut vÀrsta jag nÃ¥gonsin haft att göra med! Jag lÀmnade in min blus, som var en present med stort sentimentalt vÀrde, och DE FÃRSTÃRDE DEN! Först kom den tillbaka med en massa fula flÀckar, och nÀr jag gav dem chansen att Ã¥tgÀrda det sÃ¥ fick jag veta att den var totalförstörd och hade hÃ¥l!
Som om det inte vore nog har jag nu vÀntat i flera veckor på att få tillbaka min förstörda blus som de lovade att skicka vid flera olika tillfÀllen!!
Deras kundtjÀnst Àr ett totalt skÀmt â det verkar bara finnas en person som knappt nÃ¥gonsin svarar. De har inte ens ett telefonnummer, sÃ¥ man kan inte ens fÃ¥ tag pÃ¥ dem ordentligt!
Det Àr helt absurt hur lite de bryr sig om sina kunder. De förtjÀnar att gå i konkurs (IGEN!) och aldrig mer få förstöra någon annans klÀder. De Àr helt vÀrdelösa och totalt ansvarslösa.
HÃ
LL ER BORTA från detta bolag Àr mitt råd och vÀlj en kemtvÀtt man faktiskt kan ringa till och besöka.

Washaway ããã®åç
Flera gånger i rad nÀr de inte hÀmtat tvÀtten
Flera gånger i rad nÀr det helt enkelt inte dök upp för att hÀmta tvÀtten. NÀr jag klagade sa de bara att jag kunde gå någon annanstans om jag var missnöjd.
Med den attityden till sina kunde gissar jag att de siktar på en ny konkurs snart.

Washaway ããã®åç
Gick i konkurs och öppnar nu igen
Gick i konkurs och öppnar nu igen. Hörde inte av sig inför konkurrensen utan slutade bara hÀmta upp tvÀtten. Ingen kompensation alls.
VÀldigt bra ð
Ja blev sÃ¥ gladeligen överraskad justâŠ
Ja blev så gladeligen överraskad just nu o ja vem annars Àn washawsy kan de va? Dels mkt bra service o mkt nöjd med tvÀtten o ytterligare idag tack vare deras hÀrliga medarbetare ja sprider detta Àrligt men Àndå stolt anvÀndare av denna tjÀnst tack
Usel kvalite och brister i kundtjÀnst
BestÀllningen fungerade bra men nÀr leverans skulle ske får jag bara en bråkdel av min tvÀtt tillbaka utan något besked först vid lunchtid dagen efter och då efter ytterligare tjat får jag besked att tvÀtten kommer mellan 18-21. Sen dumpar de tvÀtten på trappan redan kl 16 och ren tur att det inte regnar. NÀr jag packar upp lakan och örngott Àr flera rejÀlt skrynkliga och kÀnns inte manglade utan strukna och sen packade medan de fortfarande var fuktiga. NÀr jag påpekar detta med bilder får jag inget svar. Avråder om de inte förbÀttrar kvaliteten avsevÀrt
Bra kvalitet, bra pris
Smidigt och enkelt med appen, prisvÀrt och bra kvalitet på tvÀtten
Lyxigt!
Lyxigt!
Har man som jag ingen tvÀttmaskin och har svårt att ta mig till tvÀttstugan Àr det hÀr en dröm!
Funkar perfekt.
Almost perfect
Great concept and super helpful for the busy professional. Will continue to use for the sheer convenience. The price is reasonable compared to another service we tried, and easy to use with the app.
It took several tries to get enough bags to separate the laundry myself. Would be good to know where the laundry is cleaned, that information is not provided. Also, would be good to be able to set the temperature of your wash. 40c is not hot enough to fully clean towels, bedding, etc!
Mycket nöjd!
Mycket nöjd!
Har anvÀnt Washaway ett tiotal gånger och har alltid blivit nöjd.
oseriös leverans
Dom hÀngde kostymen på dörrhandtaget vilket såklart ledde till att den föll till marken nÀr jag öppnade dörren. Sen låg den för dörröppningen så jag var tvungen att skrynkla till den för att öppna dörren. Dom erbjöd extra tvÀtt som ersÀttning men litar inte på dem. Haft problem med leveranser tidigare. Summa summarum Àr dom bara pengakåta. Inte alls vÀrt pengarna nÀr dom inte ens kan överlÀmna klÀderna.
SÃ¥ enkelt och smidigt och perfektâŠ
SÃ¥ enkelt och smidigt och perfekt resultat
Ofta slarvigt strukna
Kan varmt rekommendera
Otroligt bra kundservice och snabba leveranser
BekvÀmt utan kvalitet
KlÀder kommer tillbaka narigt och vita klÀder blir gult. De skyller pÃ¥ âförslitning.â LÀmna inte in annat Àn simpla plagg eller lakan. Allt annat Àr överkurs och de förstör klÀderna. Nonchalant support och noll service.
Clean and fast serviceâïžâïžâïžâïžâïž
Clean and fast serviceâïžâïžâïžâïžâïž
Thank you for the good and fast service. Good prices, good communication with every step, fast deliveries and good pick up and drop off options.
If you want to save time you should use WashawayððŒIt will be good if you add English language option to the Washaway appâïž
Bra bolag, men börjat med råneri
Har haft washaway som tvÀtteri i drygt 1 år.
Senaste två leveranser har dom tappat bort två skjortor (inget dom sjÀlva insåg), fick tillbaka efter mycket bråk.
Nu har dom blekt en skjorta utan jag begÀrt och dragit extra pengar!
Smidigt och enkelt!
VÀldigt nöjd kund sedan start
VÀldigt nöjd kund sedan start. Det har inte alltid varit perfekta leveranser, men jag har alltid fått bra respons och ersÀttning om något Inte har varit bra. Numera Àr det sÀllan något som inte fungerar, men det Àr bra att skriva om det till exempel Àr svårare flÀckar eller något annat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ