Jeg fik leveret en forkert stÞrrelse- kontakte Wastix pr. Mail de undskylde- jeg skulle bare sende et billede hvor de kunne se stÞrrelse, efterfÞlgende har sendt flere mail men her 2 mÃ¥neder senere ha... ãã£ãšèŠã
Jeg kan ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de komme i kontakt med wastix og fÃ¥ oplyst, hvordan jeg returnerer min vare, som desvÊrre ikke passer mig. Jeg har sendt to mails og udfyldt deres kontaktformular og intet... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne, havde jeg givet dem 0 stjerner. KÞbte en shape bodysuit og et par shape shorts. De blev sendt seperat. Da shortsene ikke passede forsÞgte jeg at finde returoplysninger. Man skulle skri... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt to par shorts, men brÞd mig ikke om de ekstreme stivere. Da jeg bad om at ville returnere, fik jeg fÞrst (efter nogle dage) en mail om, at det altsÃ¥ virkelig er nogle gode shorts og at alle k... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Er som beskrevet,ingen problemer.kanâŠ
Er som beskrevet,ingen problemer.kan anbefale

Best shapewear ever
Best shapewear ever. But very long delivery time, waited for serveral months

Hvis man kunne give 0 stjerner villeâŠ
Hvis man kunne give 0 stjerner ville det vÊre en bedre anmeldelse! De fortjener ikke en gang 1 stjerne. Jeg har bestilt et par jeg Þnsker at returnere, og på deres hjemmeside står der, at man skal sende dem en email inden man sender dem retur. De svarer bare ikke og man aner så ikke, hvor varen skal returneres til. De svarer heller ikke på FB. Virkelig dårlig stil. Vil ikke anbefale nogen at kÞbe hos dem, når de ikke vender tilbage til deres kunder - uanset hvad årsagen er! Om det er en returnering eller andet, burde de vende tilbage. Dårlig stil af et firma!

Wastix ããã®åç
Egentligt et okay produkt og hurtigâŠ
Egentligt et okay produkt og hurtig levering. Dog er jeg ikke fan af stiverne bag på, da de gnaver i min rygdelle. DesvÊrre ingen mulighed for returning.

Wastix ããã®åç
Det er sjÊldent jeg bliver sÃ¥ positivtâŠ
Det er sjÊldent jeg bliver så positivt overrasket over et produkt som jeg blev af jeres shapewear shorts. Behagelige og mega effektive.

Super Service...
Elsker det men...
Jeg så produktet på facebook og med en blÞd mave lige efter fÞdsel ville jeg prÞve det.
Jeg er super tilfreds med produktet - alt hvad de lover lever det op til, dog giver jeg kun 4 stjerner fordi jeg ville Þnske benene gik lidt lÊngere ned fordi jeg ogsÃ¥ har blÞde lÃ¥r og de kan give lidt âmÊrkeâ pÃ¥ lÃ¥ret sÃ¥ det kan ses....dog ik sÊrligt tydeligt!
Jeg elsker produktet, men det ser super nemt ud at få dem på i reklamen, men har endnu ikke fundet den nemme lÞsning (dog heller ikke super besvÊrligt)
Varen levede op til forventningerne ogâŠ
Varen levede op til forventningerne og pasformen er fin, jeg skal dog vende mig til de 2 små stivere foran og bagpå, men det virker efter hensigten. Hurtig levering
The products were just as promised
The products were just as promised. Fine kvality. Easy to use the website.
Godt produkt med forslag til småÊndringer
Billigt, hurtigt og brugbart.
Der er dog plads til små forbedringer på designdelen. Benene måtte gerne vÊre 2-3 cm lÊngere. Det går, men jeg har også kun prÞvet dem på.
De sidder rigtig godt, og buler bliver mindsket/glattet ud, men forsvinder selvfÞlgelig ikke helt. En lidt trÊls ting er dog metalstiverne bagpå. Når man har siddet ned og rejser sig igen, sidder de og prikker til rygdellen.
Alt i alt glÊder jeg mig igen til det bliver sommer og kjoletid, for så bliver de kedelige cykelshorts skiftet ud med disse.
Perfekt pasform
Perfekt pasform. Lever op til forventningerne.
Rigtig lÊkker dragt
Rigtig lÊkker dragt, der passer perfekt efter målene.
Gode anbefalinger herfra!
Good service
Super service. Hurtig levering!
Nemt at bestille.
Og varen svarede til mine forventninger
Jeg er super glade for mine og deâŠ
Jeg er super glade for mine og de passer
Selv når man sidder ned så ruller de ikke
Og levering gik fint
Fint når man har en top mave
Fint når man har en top mave. Men forsendelse var lidt forsinket på 3 dage.
Sider super godt