Watch2day.nl レビュー

5,094
TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Watch didn't work correctly, Had contact with the sellers, send it back and now I get it repaird sent to me, no costs extra. Horloge deed het niet goed, maar een super klantenservice, teruggestuurd,... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

2 Uhren wurden am 20.9. bestellt. Watch2day wirbt mit 24h Lieferung. Am 25.9. wurden die Uhren im firmeneigenen System als angeliefert hinterlegt, also zur Auslieferung bereit. am 6.10 jedoch immer n... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer slecht bedrijf, horloge gekocht die niet werkte, klachtenformulier ingediend krijg je mail terug dat het langer gaat duren voor je antwoord krijgt i.v.m het corona virus. Anderhalve week l... もっと見る

5つ星のうち1の評価

VORSICHT!!! Die Versuchen ein zu Betrügen,, was Als Negativ Bewertung hir alle Aufgeführt wird stimmt alles,,, Keine Ware Leere Kartons,,, Lieferung verschwunden,, dann in Ca. 4 Monaten ein Leere Kart... もっと見る

企業情報

1. 検索エンジン会社
  2. 時計店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Watch2Day.nl is de grootste online horlogewinkel van Nederland en België met een fanbase van ruim 175.000 horlogeliefhebbers op Facebook. Onze klantenservice is te bereiken via de contactpagina: klantenservice.watch2day.nl

連絡先

Hallo

Hallo ,
Die Lieferung nach Deutschland war recht zügig, Kompliment da für ,
Verpackung war auch gut ,
Auch dem kleinen Preis Schild normaler weise steht da der Betrag von der Uhr, in meinem Fall jedoch nicht warum???
Sieht Original aus aber ich müsste es noch bei meinem Juwelier überprüfen. Laut von wacht2day ist die Uhr von Michael Kors Original .
Drum rum war die Uhr verpackt mit durchsichtiger Folie ,also Top das verhindert Kratzer.
Sonst alles gut werde es noch einmal versuchen bei Ihnen eine Uhr zu kaufen .
P.s auf der Seite stand das man per Paypal bezahlen kann , dann am Ende doch nicht das müsste man ändern das die Leute auch mit Paypal bezahlen können …
Mit freundlichen Grüßen
D.G

2022年12月18日
5つ星のうち5の評価

De bestelde horloge had een…

De bestelde horloge had een beschadiging.
Na conract gehad te hebben over het beschadigde horloge heb ik het teruggestuurd en had ik 2 dagen later een nieuw horloge thuis. Prettig contact en snel geregeld en opgelost

2022年10月13日

Watch2day.nl からの回答

Wat fijn om te lezen dat wij alles naar wens voor je hebben kunnen oplossen. Veel draagplezier met jouw nieuwe horloge!

Uhr erhalten

Uhr erhalten. Armband sieht aus als wäre sie schon benutzt wäre.

2022年10月5日

Hallo Najat,

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie das Gefühl haben, Ihr Uhrenarmband sei nicht mehr neu. Watch2day verkauft jedoch nur Produkte im Neuzustand. Wir möchten Sie bitten, sich mit unserem Kundenservice in Verbindung zu setzen, damit wir eine geeignete Lösung finden können und Sie Ihre Bewertung überarbeiten können :)!

5つ星のうち5の評価

Dit is het 2e Diesel horloge met…

Dit is het 2e Diesel horloge met hetzelfde mankement, het duurde uiteindelijk wel erg lang maar er is een hel nette oplossing gekomen waar ik erg blij me ben!

2022年10月4日

Hi R,

Goed om te lezen dat het is gelukt. Het kan soms inderdaad wat langer duren maar wij denken altijd in oplossingen zodat jij weer snel kan genieten van jouw Diesel horloge. Veel draagplezier gewenst!

Aanrader!

Meerdere horloge gekocht. Nadat de garantie bijna verlopen was stopte mijn automatisch horloge. Contact opgenomen met de klantenservice, horloge opgestuurd en gerepareerd (kostenloos) terug ontvangen!

2022年10月4日

Hi Flip,

Goed om te lezen dat wij je naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij staan altijd klaar om je te helpen en kijken direct naar een oplossing. Alvast veel draagplezier Flip en we zien je graag weer terug!

Perfect

Horloge deed het niet goed, maar een super klantenservice, teruggestuurd, krijg het nu gerepareerd toe gezonden en ben erg tevreden over alles.
Mooie producten / beautiful products, lage prijs / Low Prices.

2022年9月27日

Hi Wouter,

Wat fijn dat wij je naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Als er iets niet goed functioneert staan wij altijd klaar om te kijken of wij het voor je kunnen repareren dan wel niet een andere gepaste oplossing. Alvast veel draagplezier Wouter!

Goed geregeld

Horloge besteld en snel geleverd. Na 4 weken ging de kroon en stift kapot. Snelle reactie van de klantenservice ontvangen en kosteloos gerepareerd.

2022年9月21日

Hi Jaap,

Wat fijn om te lezen dat wij je goed hebben kunnen helpen met het repareren van de kroon en de stift van jouw horloge. Wij doen altijd ons best om je te voorzien van de best mogelijke oplossing.

Veel draagplezier gewenst! Nog vragen? Stuur ons gerust een bericht.

Hallo Ivanka,

Wir bedauern, dass die Qualität des Produkts nicht wie erwartet ist. Wir werden alles tun, um die beste Lösung für Sie zu finden. Was genau ist das Problem? Dann können wir sehen, ob wir etwas für Sie tun können.

Nur weiter empfehlen

2022年8月21日

Hi Neira,

Danke, dass Sie Ihre Bewertung geschrieben haben! Wir tun unser Bestes, um Ihnen immer die besten Uhrenangebote zu machen. Genießen Sie Ihren Aufenthalt!

Goede service!

Losgelaten secondewijzer werd snel en onder garantie gerepareerd!

2022年8月12日

Hi Raymond,

Wij streven altijd naar de beste oplossing voor jou! Fijn dat je secondewijzer en dus jouw horloge het weer doet! Veel draagplezier gewenst!

5つ星のうち5の評価

Al jaren klant van Watch2day.

Al jaren klant van Watch2day.
Veel horloges gekocht vanuit een lopende prijs klasse.
Nu wederom een heren horloge besteld en ontvangen. Met dit horloge was een klein probleempje.
Nadat ik hierover contact op had genomen met de klantenservice werd dit super snel en uitstekend opgelost.
Ben echt heel tevreden over watch2day.
Prachtige horloges voor een hele scherpe prijs en een fantastische service.
Hartelijk dank watch2day.
Tot de volgende aankoop!

2022年8月4日

Hi Paul,

Fijn om te lezen dat we het allemaal naar wens voor je hebben kunnen oplossen. Heel veel draagplezier gewenst met jouw horloge!

Super Seite super preis

Super Seite super preis
Ich bin hochzufrieden habe mir eine armani Uhr gekauft top kann es nur weiter empfehlen

2022年8月1日

Hi Adil,

Viel Spaß mit Ihrer neuen Uhr! Wir hoffen, dass wir Ihnen auch in Zukunft tolle Angebote machen können.

5つ星のうち5の評価

Deze week 2 uurwerken gekocht,wat een…

Deze week 2 uurwerken gekocht,wat een service op tijd geleverd. Vast klant en ga zeker nog bestellen

2022年7月31日

Hi Poppe,

We zijn blij om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Veel draagplezier 😎!

5つ星のうち4の評価

Vielen Dank für den Preis und die Qualität der Ware! In Zukunft besser verpacken! Wohlstand für Ihr Unternehmen und viel Glück in Ihrem Geschäft!

Ich bin mit dem Kauf und dem Preis zufrieden 5⭐⭐⭐⭐⭐ vielen Dank!!!👍
Die Verpackung wünscht das Beste, da sich nicht immer die Post um die Zustellung des Pakets kümmert und Sie es einpacken können zusätzlicher Schutz dadurch! Ich habe eine beschädigte Hülle erhalten, die Box war zerrissen!
Zum Packen 4⭐⭐⭐⭐!
Heute eine weitere Bestellung aufgegeben!
Hoffentlich beheben sie die Fehler!

2022年7月31日

Hallo Bar's,

Wir sind froh zu hören, dass alles in Ordnung ist. Wir werden Ihr Feedback berücksichtigen. Viel Spaß mit der Uhr!

5つ星のうち5の評価

If it was delivered as soon as…

If it was delivered as soon as possible, it was kind. Satisfied.

2022年7月20日

Hi Kunhee,

Good to hear that everything went well. We hope you have a lot of fun with your order!

Kind regards,

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden en kom zeker terug!

Van de week 2 horloges besteld. Levering zoals beloofd en de producten zijn top! Ben erg tevreden en kom hier zeker terug!

2022年4月14日

Hi Auke,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Geniet van je horloge en veel draagplezier gewenst!

Team Watch2day

Trustpilot エクスペリエンス