Watercooler Gigant レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Leverdatum zou op een dinsdag zijn, nog speciaal over gebeld, werd echter op een maandag bezorgd en dan is kantoor gesloten. Verder na samenloop van omstandigheden zending toch kunnen accepteren. Geen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hebben voor een goede prijs, aangevuld met een mooie korting vanwege black friday, goede producten ontvangen. Ook namen we de installatie af, en dit gebeurde ook keurig. Enige punt was dat levering... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Goed: De administratieve handelingen en de bezorging. Minder: Geen gebruiksvriendelijke website. Klantenservice: Niet zo heel prettig te woord gestaan over een opmerking over de website. Ik moes... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een leidingwaterkoeler besteld die snel werd geleverd. Helaas na gebruik van vier maanden begon het te lekken. Zonder aarzeling werd een het product vervangen met een nieuwe. Vlotte en keurige behande... もっと見る

企業情報

1. オフィス備品店
  2. ウォーター フィルター提供業者
  3. ミネラルウォーター会社
  4. 水飲み器
  5. 容器入り飲料水提供業者

当該企業による記述

Mocht u vragen hebben over onze producten of informatie willen verkrijgen, dan kunt u contact opnemen met de Watercooler Gigant.

Service van Watercooler Gigant

当該企業による記述

Levering
Gratis levering binnen Nederland. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag geleverd. Levering is altijd op afspraak.
Topkwaliteit
De watercoolers zijn direct klaar voor gebruik, gemakkelijk te installeren en te reinigen. Het bronwater van de Watercooler Gigant is zeer zuiver en wordt gewonnen diep in de heuvels van bisschop Estate in Wiltshire UK. Naast onze producten levert de Watercooler Gigant ook hoogwaardig onderhoud aan uw watercooler.
Goede klantenservice
De klantenservice van de Watercooler Gigant staat elke werkdag klaar om consumenten te woord te staan. De Watercooler Gigant is bereikbaar per e-mail, telefoon of livechat op de website.

Garanties - Watercooler Gigant

Levering
De klanten van de Watercooler Gigant hebben enkele garanties qua levering. De levering van de producten binnen Nederland is gratis en er kan altijd geleverd worden op een werkdag naar keuze. 95% van alle bestellingen wordt binnen 1 werkdag geleverd.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Wij bestellen al vele jaren bij…

Wij bestellen al vele jaren bij Watercooler en worden nu ineens tot ideal betalingen verplicht. Ook telefonisch contact hierover verliep niet echt heel vriendelijk.

2024年11月7日

Geachte relatie,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas hebben wij door omstandigheden de voorwaarden voor het betalen op rekening aan moeten passen en zijn deze een stuk strenger geworden.

Excuus voor het ontstane ongemak.

5つ星のうち2の評価

1 lekke fles en de rest van de flessen…

1 lekke fles en de rest van de flessen ook gedeukt/gekraakt, misschien met meer beleid truck laden. En de lekke fles is ook nog niet nieuw geleverd.
Dit keer slechte service, niet gewend.

2024年11月6日

Geachte relatie,

De lekke fles is inmiddels gecrediteerd aan u. Het bedrag is ook teruggestort op rekening. De fles wordt niet opnieuw geleverd.

Mocht u verder nog vragen hebben horen wij deze graag van u.

5つ星のうち1の評価

Nooit meer

Bestelling geplaatst t.w.v 150€. Na 6 dagen thuis niks ontvangen. Bleek dat het product niet op voorraad was. Gevraagd voor geld terug en heb nog steeds geen rode cent ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar heb 10 keer gebeld en er is maar 1 keer opgenomen.
NOOIT MEER!

Edit
Ze hebben pas na 4 dagen een terugbetaling ingezet terwijl de andere collega me vertelde dat dit al maandag is gedaan. Leugenaars ook nog

2024年10月24日
自発的なレビュー

Watercooler Gigant からの回答

Geachte relatie, Excuus voor het ontstane ongemak, alles is inmiddels opgelost. Mocht u verder nog vragen opmerkingen hebben hoor ik dat graag van u.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering, uitstekende service door de pallet binnen neer te zetten

2024年10月7日

Watercooler Gigant からの回答

Superfijn om te horen! bedankt voor uw review.

goed

goede informatie snelle levering

2024年9月17日

Watercooler Gigant からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review!

5つ星のうち2の評価

bestelling op pallet

Zorgen dat de bestelling het pand in kan. In kleinere hoeveelheden aanleveren. Niet op een pallet die niet door de deur kan. Voor de rest heel tevreden.

2024年9月24日

Watercooler Gigant からの回答

Hartelijk dank voor uw reactie, helaas kunnen wij de maten van de pallets niet aanpassen. Dit zijn vaste maten.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。