Banner for Watergames ApS

Watergames ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage speedbÃ¥dscertifikat. Hele forlÞbet var godt planlagt og professionelt, og vores instruktÞr, Mathias, gjorde dagen bÃ¥de lÊrerig, sjov og meget over... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor anbefaling herfra Meget professionelle, godt team, god lokation pÃ¥ Marselisborg borg havn i Århus. 🚀👌 Meget hjÊlpsomme med booking og hurtig svar.

䌁業が回答したした

⭐⭐⭐⭐⭐ Hele familien har bÃ¥de taget speedbÃ¥dscertifikat og vandscootercertifikat hos Watergames, og oplevelsen var helt i top. Undervisningen var professionel, letforstÃ¥elig og samtidig afslappe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg har vÊret pÃ¥ duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi ogsÃ¥ fik et... もっず芋る

䌁業情報

5. セヌリング クラブ
  6. セヌリング甚品店

Watergames ApS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚀⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating pÃ¥ hele 4,9 ⭐.

Vi tilbyder populÊre og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforlÞb.

Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.

Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gÞr det nemt og overskueligt at lÊre i dit eget tempo 📱⛵

👉 LÊs mere og tilmeld dig pÃ¥ www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert pÃ¥ vandet med Watergames.

Watergames ApS - Danmarks StÞrste sejlerskole

圓該䌁業による蚘述

Sammenlign os !
Er du i tvivl om hvem du skal vÊlge. Sammenlign os gerne med andre. - Vi sejler udelukkende i store ribbåde med masser af power. Dette er med til at give optimalt udbytte af kurset. - Vi har gode lokaler i de havne vi er placeret i. - Vi giver beståelsesgaranti. - Vi giver prisgaranti. - Vi har kompetente instruktÞrer som alle er sejlere.

Beståelsesgaranti - Prisgaranti

Vi garanterer at du består vores kursus!

Vi garanterer at du består vores kursus!
Hvis ikke, kommer du gratis med på nÊste kursus, uden yderligere omkostninger. Prisgaranti ? Hvis du finder en anden udbyder der billigere kan tilbyde samme produkt, i samme hÞje kvalitet, matcher vi straks prisen.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

629件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Helt igennem en god oplevelse på kurset.

Vi (kÊrestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lÊrerig oplevelse og vi har fÞlt at vi har lÊrt rigtig meget. Desuden var vi i gode hÊnder hos vores instruktÞr Mikkel, fin fyr som fÞrte os igennem praktikken på en rolig og afslappet måde. Tak for det.

2026幎4月17日

Hej Ann,
Tak for din anmeldelse 🙏
Det glÊder mig, at i havde en god oplevelse af kurset sammen med Mikkel. ⛵⚓

Vi ses på vandet 🌊

Martin/ Watergames

AmatÞr agtigt

AmatÞr agtigt! Jeg var på speedbåd kÞrekort igår i Aalborg. Vi skulle mÞde kl 9 i Vestre bådehavn, og var fÞrst fÊrdige kl 19.30. Og det skal lige siges, at i alle de timer blev vi hensat til to udendÞrs bordbÊnkesÊt hvor der var plads til 12 mand selvom vi faktisk var 13 deltagere. Vi havde ikke noget lokale, og ikke adgang til noget toilet.
Men dagen startede med at instruktÞren ikke kunne finde ud af at starte motoren pÃ¥ bÃ¥den, da han ikke havde sat den i frigear. Derefter finder instruktÞren ud af at der Ã¥benbart er to deltagere mere mÞdt op end han havde fÃ¥et at vide. Og senere pÃ¥ dagen lÞber bÃ¥den sÃ¥ tÞr for benzin ude pÃ¥ Limfjorden, og da de sÃ¥ vil tage reservedunken pÃ¥ bÃ¥den er der kun en lille sjat tilbage. Dog heldigvis nok til de kan komme i havn og kÞre til nÊrmeste tank og hente mere. Det er sÃ¥ pÃ¥ trods af at et af de punkter man bliver hÞrt i i undervisningen er at man altid skal medbringe 50% mere brÊndstof end man beregner man skal bruge. InstruktÞren undskylder sig med at det er ham der sidst har brugt bÃ¥den der ikke har sÞrget for det. Men hjÊlpe instruktÞren havde sÃ¥ fortalt at de var i Århus dagen fÞr og sejle i samme bÃ¥d.
Konklusionen er at, på trods af at både instruktÞrer og sensor faktisk var flinke og rare mennesker. Lugter det her langt vÊk af dårlig planlÊgning. Undervisningen var planlagt til at vare fra kl 9-15. Så da klokken var 19.30, var alle trÊtte kolde og sultne. Da ingen selvfÞlgelig havde madpakke med til så lang en dag.

Opdate. Jeg er nÞd til lige at fortÊlle at min dÃ¥rlige anmeldelse her pÃ¥ trustpilot gik lige ind. Jeg er blevet kontaktet af water games, og de har taget min anmeldelse meget seriÞst. Og virkelig undskyldt vores dag igÃ¥r. De siger de har ivÊrksat flere tiltag sÃ¥dan at det ikke ville kunne ske igen. Og det er jo lige nÞjagtig derfor man laver de her anmeldelser. Og som plaster pÃ¥ sÃ¥ret er jeg blevet lovet en fair kompensation. SelvfÞlgelig kan der ske fejl og opstÃ¥r ting i planlÊgningen. Men super flot af firmaet at stÃ¥ ved det, og rette op pÃ¥ fejl og mangler. Vi var to afsted pÃ¥ speedbÃ¥d kÞrekort, og vi er i hvert fald tilfredse med vores behandling efter tilmelding. 👍

Jeg startede med at give water games 1 stjerne, men efter de har taget sÃ¥ god hÃ¥nd om det problem det hele handlede om. Og at de har sat forskellige ting i gang for at forbedre, har jeg valgt at Êndre mine stjerner til 4 i stedet 👍🙂

2026幎4月12日

Hej Jesper,
Tak for din anmeldelse, selvom det gÞr ondt at lÊse. Det er på ingen måde ok det du/i har oplevet til kurset igår.
Dette er langt fra den normale standard og oplevelse, som vi Þnsker vores elever skal have af vores kurser.
Vi tager straks fat i vores instruktÞr team og får ivÊrksat aktiviteter så dette aldrig sker igen. Jeg skriver til dig på mail, så vi kan finde en passende kompensation.
Jeg beklager mange gange!

Hej Jesper,
Endnu engang tak for at tage dig tid til at komme med feedback.
Jeg er glad for, at vi fandt en god lÞsning, som også kommer alle fremtidige elever til gode også.
De bedste hilsner herfra.
Martin / Watergames

Fin dag på vandet i forbindelse med

Fin dag på vandet i forbindelse med speedbåd kÞrekort. Vinden var noget hård den dag, men oplevelsen var i top både sammen med instruktÞren og sensoren. Selvom jeg har sejlet lille motorbåd siden 2007, er det rart at have styr på vige regler, bÞjer og andre ting, som gÞr en sejlads mere sikker. Kan anbefales også selv om din motor er under 25 hk.

2026幎4月5日

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse og tillykke med kortet. :-)

Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset, trods den hårde vind.

Rigtig god sÊson.

Speedbådscertifikat

Var til prÞve hos Watergames i Middelfart, som var super godt. God instruktÞr og god censor.
Det blev dog 3 timer forsinket, men det var ikke det store.

2026幎3月22日

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse og tillykke med den beståede prÞve.
Det glÊder mig, at du havde en god dag på vandet i Middelfart.

Praktisk havnemanÞvre-kursus

Min hustru og jeg havde Claus Hasle på besÞg til praktisk havnemanÞvre-kursus i vores egen båd. En super lÊrerig dag med mange gode fif og tricks. Det hele vÊrd! KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎3月16日

Hej Jeppe,

Det glÊder mig, at i havde en god oplevelse af kurset med Claus.

Vi ses på vandet

Har taget Y3 og Duelighed i

Har taget Y3 og Duelighed i motorpasning - super fint kursus, og meget relevant!
Tak for nogle gode dage.
Kommer retur til VHF kursus i Maj!

2026幎2月22日

Hej SÞren,

Det glÊder mig at du har haft en god oplevelse af kurserne indtil nu. :-)
Vi glÊder os til at se dig på VHF Kursus også.

Rigtig god dag

Duelighed i Motorpasning

Jeg har vÊret på kursus i Y3, VHF samt Motorpasning. Underviserne er super kompetente, meget imÞdekommen og altid velforberedt. De sÞrger for at der er en afslappet og hyggelig atmosfÊre.

2025幎11月16日

Watergames ApS からの回答

Tak for den fine anmeldelse.

Det glÊder mig, at du har haft en god oplevelse af vores kurser.

Og endnu engang tillykke med den beståede eksamen.

Martin / Watergames

Jeg var i Århus i weekenden og tage

Jeg var i Århus i weekenden og tage praktisk duelighed med sejllas. Vores instruktÞr var rolig og meget tÃ¥lmodige, ift. at lÊre os pensum.
Fik dog ikke sejlet lÞrdag pga. hÞj sÞ, men så var der mere tid til knob og havne manÞvre. Stor ros til SÞren og AsbjÞrn

2025幎9月26日

Hej Dan,

Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og de 2 instruktÞrer.
Tillykke med den beståede prÞve.

Christoffer i Aarhus 💪

VHF, Y3 og Y1. Blev undervist af Christoffer i Aarhus og det kan varmt anbefales.

2025幎6月29日

Hej Allen,

Det glÊder mig, at du har haft nogle gode kurser med Christoffer, og rigtig godt gået.

Jeg giver roserne videre til Christoffer.

Martin / Watergames

Hold nu op en fed dag på vande

Hold nu op en fed dag pÃ¥ vandet – langt over mine forventninger! Super sjovt og lÊrerigt, og underviserne var bare mega dygtige og nede pÃ¥ jorden. Hvis du gÃ¥r og overvejer at tage speedbÃ¥ds- eller vandscooterbevis, sÃ¥ gÞr det hos Watergames – kÊmpe anbefaling herfra.

2025幎7月5日

Hej Elliot,

Tak for din anmeldelse 🙏

Det glÊder mig, at du havde en fed dag pÃ¥ vandet 🚀⚓

Tillykke med den bestÃ¥ede prÞve ✅

Vi ses på vandet 🌊

Martin / Watergames

Topklasse oplevelse til duelighed i

Topklasse oplevelse til duelighed i BrÞndby

2025幎8月2日

Hej Brian

Tak for din anmeldelse🙏

Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset.⚓

Vi ses pÃ¥ vandet ⛵🚀

Tak William 🪪

Vi havde fornÞjelsen af at tage vores kÞrekort hos Watergames, hvor William var vores underviser – og det kan vi varmt anbefale! ⭐⭐⭐⭐⭐

William er utrolig dygtig til at forklare tingene på en måde, så alle forstår det, og han formår at skabe en tryg og behagelig stemning under både teori og praksis. Hele holdet bestod teoriprÞven med 0 fejl, og vi bestod også alle den praktiske del.

En kÊmpe tak til William for hans professionelle, engagerede og tÃ¥lmodige undervisning – vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse! 🚀💚

2025幎8月30日

Hej Rajan,

Tak for din anmeldelse🙏
Det glÊder mig, at du havde en god dag på vandet med William i dag!

Stort tillykke med den bestÃ¥ede prÞve ✅

Sig endelig til, hvis vi skal arrangere et Vandscooter kursus for jer ogsÃ¥, sÃ¥ kan vi godt arrangere, at i fÃ¥r William som instruktÞr igen 🚀

Jeg hÃ¥ber i fÃ¥r mange gode timer til sÞs. ⚓

Vi ses pÃ¥ vandet 🚀⚓

Martin

En rigtig god oplevelse!

Jeg tog mit vandscootercertifikat den 23/8 i BrÞndby Havn, og det var en rigtig god oplevelse! Vores instruktÞr Kasper var utrolig dygtig og tog sig god tid til at forklare alt grundigt, sÃ¥ vi fÞlte os trygge og godt forberedte. Censor var ogsÃ¥ meget behagelig og rolig, hvilket gjorde prÞven mindre stressende. Jeg kan klart anbefale WaterGames til alle, der vil have deres certifikat – super kompetent og behageligt hele vejen igennem!

2025幎8月23日

Hej Mette,
Det glÊder mig, at i havde et godt kursus og en god oplevelse af Kasper som instruktÞr.

Tillykke med beviset.

Martin Tristan

A fun course in Middelfart for

A fun course in Middelfart for powerboat, instructor seemed knowledgable, make sure you do the self study for the practical test, made easy with video's in English for non native speakers

2025幎8月17日

Hi Simon,

Thank you so much for your kind review! 🌊🚀
We’re delighted to hear you enjoyed the course in Middelfart and found the instruction both fun and knowledgeable.

You are absolutely right – doing a bit of self-study before the practical test makes the experience much smoother, and we’re glad the English videos were helpful for non-native speakers.

We look forward to welcoming you back on the water for future courses.

Best regards
Martin Tristan

SpeedbådskÞrekort 9/8 2025

SpeedbådskÞrekort 9/8 2025
InstruktÞr der formåede med det samme at skabe ro på og gennemgik det praktiske pensum så vi alle var klÊdt på til censor ankom.
Censor i Þvrigt også en rigtig behagelig mand.
Min datter og jeg siger tak for en dejlig fÊlles oplevelse lÞrdag. Kan kun anbefales.
Henrik

2025幎8月9日

Hej Henrik,
Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og instruktÞren.
Det glÊder mig.

Tålmodig instruktÞr og censor

Jeg har netop bestÃ¥et kurset i speedbÃ¥d i Aalborg pÃ¥ en sÃ¥ ret blÊsende dag. Sikke en fantastisk god oplevelse. Rigtig behjÊlpelig og tÃ¥lmodig instruktÞr og censor, som vejledte mig i den bedste mulige retning mod certifikatet / 10 ud af 10 🌟🌟

Tak til instruktÞr Erik og censor Brian - og alle andre kursister for opbakning.

2025幎8月10日

Hej Sofie,
Tak for din anmeldelse og tillykke med beviset.

Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og instruktÞren.

Top-kvalitet dueligsbevis

Jeg tog praktisk+teoretisk duelighedsbevis til sejlbåd i uge 26.
På trods af kun to deltagere og nÊr 10m/s hele ugen gennemfÞrtes kurset med hÞj kvalitet: Grundigt, tålmodigt, velplanlagt og uomtvisteligt yderst kompetent af Jeppe, en ganske ung trÊner, som ikke kan roses nok. KÊmpe anbefaling!

2025幎6月23日

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
FÞrst tillykke med den bestÃ¥ede eksamen 👍
Det glÊder mig, at du havde et godt kursus sammen med Jeppe. ⛵⚓

Sig endelig til hvis vi kan hjÊlpe med flere kurser ✅

God sommer ☀⛵

Skide god oplevelse

Har lige taget speedbåds certifikat i Middelfart det var en fantastisk oplevelse vores instruktÞr Cecilie var sÞd og rar og meget kompetent jeg kan kun sige at jeg kommer til at bruge watergames til fremtidige kurser

2025幎6月28日

Hej Allan,
Tak for din anmeldelse,
Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og din instruktÞr Cecilie.

Tillykke med den beståede prÞve.

Rigtig god sommer.

Mvh Martin
Watergames

Stille og rolig gennemgang af tÊnkte

Stille og rolig gennemgang af tÊnkte farlige/ trÊlse situationer til havs, gennemgang af lidt teori kombineret med praktiske Þvelser til hvordan de kan lÞses - alt sammen i rolig stemning med SÞren / watergames i Århus 👍🙏
Kan varmt anbefales:-)

2025幎5月25日

Hej Christina,
Det glÊder mig, at du havde en god oplevelse af kurset. og af SÞren vores instruktÞr.

Tog speedbådscertifikat hos Watergames

Tog speedbådscertifikat hos Watergames i Aarhus (Marselisborg). Der var god stemning hele vejen, og vi blev undervist i at sejle på en sjov og lÊrerig måde, så det var ingen problem for nogen af os, at komme gennem den praktiske prÞve.

2025幎5月17日

Hej Flemming,
Det glÊder mig at du havde en god oplevelse af kurset.

Rigtig god sommer!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。