Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage speedbÃ¥dscertifikat. Hele forlÞbet var godt planlagt og professionelt, og vores instruktÞr, Mathias, gjorde dagen bÃ¥de lÊrerig, sjov og meget over... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor anbefaling herfra Meget professionelle, godt team, god lokation pÃ¥ Marselisborg borg havn i à rhus. ð€ð Meget hjÊlpsomme med booking og hurtig svar.
äŒæ¥ãåçããŸãã
âââââ Hele familien har bÃ¥de taget speedbÃ¥dscertifikat og vandscootercertifikat hos Watergames, og oplevelsen var helt i top. Undervisningen var professionel, letforstÃ¥elig og samtidig afslappe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min kÊreste og jeg har vÊret pÃ¥ duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi ogsÃ¥ fik et... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole ð€âµ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating pÃ¥ hele 4,9 â.
Vi tilbyder populÊre og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforlÞb.
Hos os undervises du i smÃ¥ hold, sÃ¥ der er tid til dig. Du fÃ¥r masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mÃ¥l â uanset om du er ny sejler eller har erfaring.
Vi tilbyder altid prisgaranti ð° â finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gÞr det nemt og overskueligt at lÊre i dit eget tempo ð±âµ
ð LÊs mere og tilmeld dig pÃ¥ www.watergames.dk â og kom trygt og sikkert pÃ¥ vandet med Watergames.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi garanterer at du består vores kursus!

BrÞndby Havnevej 13, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi tog speedbådscertifikat i BrÞndby og vores underviser Sebastian var professionel, dygtig og sympatisk. Vi var 6 på holdet og vi bestod alle. Vores censor var meget behagelig og gjorde at vi kunne slappe af, selvom vi alle var nervÞse, vi giver vores varmeste anbefalinger, kun roser herfra. Hilsen Lisbeth og Michael

Watergames ApS ããã®åç
Mig og en kammerat tog speedbådskÞrekort. Vores instruktÞr var super imÞdekommende og professionel. Alt gik som det skulle og vi havde en god dag. Kan klart anbefales.

Watergames ApS ããã®åç
Mig og en kammerat tog speedbådscertifikat ved Watergames Aarhus. Var virkelig godt. Martin var virklig en flink fyr og var god til at lÊre og fortÊlle, en god dag på Marselisborg Havn. Tusind tak for en god tur og lektion så vil helt klart anbefale watergames

Watergames ApS ããã®åç
Jeg har kun positive ting at sige! Informationsmailen kom hurtigt, yderligere information kom ugen op til med en YouTube hilsen, hvor der også blevet gjort opmÊrksom på tilmelding ved DYU.
Men mest af alt, så gjorde jeres underviser Cecilie er sindssygt godt stykke arbejde! Vi var godt nok kun 2 på kurset d. 24. september, men fÞlelsen af, at der altid var tid til tingene og den gode måde, som hun forklarede tingene på gjorde bare tingene nemmere. Det var en god blandet undervisning, hvor vi også fik inddraget teori lÞbende og fik opsat flere virkelige eksempler, hvor den kunne bruges. Efter lidt undervisning fik vi Þvet en masse og skiftevis prÞvet alle tingene. Hun fik forklaret tingene super godt og gjorde det egentlig bare til en super spÊndende og lÊrerig dag på vandet med godt humÞr.
Jeg tager helt sikkert mit nÊste kursus hos Watergames! :-)

Watergames ApS ããã®åç
Maria, my instructor was fantastic, patient, knowledgable and took time to make sure all the students were fully happy.
A great experience all round.
Min mand og jeg tog certifikatet til speedbåd i BrÞndby. Rigtig fin oplevelse - gode undervisere og en meget venlig censor.
Jeg dumpede selv den praktiske del på det fÞrste hold, der sejlede, idet jeg altid bliver meget nervÞs til prÞver. Jeg fik lov at sejle ud med det andet hold lige bagefter, dvs. den selvsamme dag, da jeg fÞlte, at jeg godt kunne bestå, hvis jeg fik styr på nerverne. Anden tur på havet gik bedre, og jeg bestod.
Men det var virkelig god stil, at de tog hensyn til min nervÞsitet, og censor var så sÞd til at berolige mig på min anden tur, så det blev en god oplevelse.
Jeg kan dermed kun anbefale Watergames:-).

Watergames ApS ããã®åç
Jeg vil klart anbefale at bruge Water Games.
Jeg har lige fÊrdiggjort Duelighed Teori og jeg bestod. Dette er takke vÊret de dygtige, kompetente og tålmodige lÊrer der underviser.
Det er et intensivt kursus og da jeg kom med meget få forudsÊtninger, fik de lÊrt mig det jeg skulle. Og stÞttede mig undervejs, da jeg synes det var lidt svÊrt. Jeg må rose isÊr en underviser ved navn Cecilie for hendes tålmodighed og ihÊrdighed. Yderst dygtig og god til at lÊrer fra sig og gÞre det levende og sjovt.
Det bliver ikke sidste kursus her, inden jeg drager ud på vandet.

Watergames ApS ããã®åç
Jeg deltog i dag i den praktiske delprÞve til duelighedsbevis på Marselisborg havn. Det var en virkelig god oplevelse. Vi havde en fantastisk instruktÞr, Erik, som sÞrgede for at vi alle kom godt gennem dagen. Han prÊsenterede alt det teoretiske på en god måde og var utrolig tålmodig med os i båden. Vi var 3 deltagere på holdet og det virkede som et meget passende antal. Vi fik alle god mulighed for at afprÞve de forskellige fÊrdigheder.
Censor, Palle, var ligeledes rigtig behagelig. Han sÞrgede for at eksamimere os grundigt, på en meget behagelig måde.
Rigtig god oplevelse. Jeg anbefaler absolut andre, at tage duelighedsbevis gennem watergames!

Watergames ApS ããã®åç
En varm anbefaling herfra, hvis man som jeg Þnsker et speedbåds certifikat.
Tages på en dag, men får teori man lÊser op på inden, og på dagen finpudses tingene og teori og sejl prÞve udfÞres.
Super venlige og kompetente medarbejdere, og en fin båd at sejle i.
Stor anbefaling herfra ð
Jeg tog speedbådscertifikat i KÞbenhavn. Meget behjÊlpelige og kompetente undervisere, med godt humÞr og god energi. Dagen forlÞb planmÊssigt. Jeg kan klart anbefale Watergames.
Cecilie var en tålmodig og kompetent underviser i speedbådskÞrekort og vi havde alle en forrygende dag på vandet - Sjov båd med gode Þvelser. Kan varmt anbefales
Jeg tog speedbådscertifikat i Middelfart og havde Cecilie som instruktÞr.
Hum var virkelig god og var god til at lÊre fra sig og man kan mÊrke at hun har solid sejlererfaring.
Watergames oplevelsen var derfor yderst god. Materialet til den teoretiske del, er ligeledes også virkelig godt. Så klart en anbefaling herfra.

Watergames ApS ããã®åç
Har taget speedbÃ¥dscertifikat i dag i Aalborg de fÃ¥r kun 4 stjerner pga de ikke var der til tiden ðð€£
Men vi hade en dygtig og sjov instruktÞr som kunne lÊre fra sig til ug og censor var dygtig og helt nede pÃ¥ jorden et par rare fyrer sÃ¥ kan klart anbefale dem det har vÊret en konge dag trods vejret ikke var med os ð€£ððð

Watergames ApS ããã®åç
God undervisning hvor man lÊrer en del. Nogle af de bedste undervisere. Anbefales herfra.

Watergames ApS ããã®åç
Dygtige og meget behagelige undervisere.
Var på Y3 med 2 meget forskellige kompetente undervisere. Vi fik lÊrt det vi skulle. Det eneste jeg kan anbefale er at have lÊst bogen inden da de primÊrt gerne vil fylde ekstra viden på. Rigtig god oplevelse. Skal helt sikkert tage Y1 hos Watergames når de får stablet et på benene i Aarhus.
NÊsten lige kommet hjem fra en god dag i VedbÊk og Rungsted havne hvor Claus trÊnede og instruerede os i havnmanÞvre. Vi var i sÊrdeles trygge hÊnder og tog noget med allerede fra de fÞrste Þvelser.
Bedste anbefalinger herfra til watergames og Claus

Watergames ApS ããã®åç
Super god oplevelse! En sjov dag med dygtig instruktÞr og rar censor.
Fra fÞrste kontakt, fÞlte man sig velkommen
Endnu bedre blev det da dagen oprandtes med prÞver.
En kanon god og positiv instruktÞr, der gjorde at man fÞlte sig godt tilpas og censor ligeledes, så alt i alt en fremragende dag og tak til instruktÞr Mikkel og censor Maia
Vi tog speedbådscertifikat i Aarhus - virkelig godt. Havde kÞbt online undervisning til torsdag aften - nåede heldigvis to torsdage, for fÞrste gang var underviseren lidt sÞvnig - anden gang var helt fantastisk. Dagen på Marselisborg Havn fik vi virkelig meget ud af - tommel op til Erik og Sif