Jeg havde en virkelig god oplevelse med at tage speedbÃ¥dscertifikat. Hele forlÞbet var godt planlagt og professionelt, og vores instruktÞr, Mathias, gjorde dagen bÃ¥de lÊrerig, sjov og meget over... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor anbefaling herfra Meget professionelle, godt team, god lokation pÃ¥ Marselisborg borg havn i à rhus. ð€ð Meget hjÊlpsomme med booking og hurtig svar.
äŒæ¥ãåçããŸãã
âââââ Hele familien har bÃ¥de taget speedbÃ¥dscertifikat og vandscootercertifikat hos Watergames, og oplevelsen var helt i top. Undervisningen var professionel, letforstÃ¥elig og samtidig afslappe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min kÊreste og jeg har vÊret pÃ¥ duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi ogsÃ¥ fik et... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole ð€âµ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating pÃ¥ hele 4,9 â.
Vi tilbyder populÊre og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforlÞb.
Hos os undervises du i smÃ¥ hold, sÃ¥ der er tid til dig. Du fÃ¥r masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mÃ¥l â uanset om du er ny sejler eller har erfaring.
Vi tilbyder altid prisgaranti ð° â finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gÞr det nemt og overskueligt at lÊre i dit eget tempo ð±âµ
ð LÊs mere og tilmeld dig pÃ¥ www.watergames.dk â og kom trygt og sikkert pÃ¥ vandet med Watergames.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi garanterer at du består vores kursus!

BrÞndby Havnevej 13, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Speedbåd kursus i Fredericia, med instruktÞr Peter.
Super godt kursus med en kompetent og god underviser. Dette kan klart anbefales
Peter Fredericia
Rigtig god undervisning samt underviser. Rigtig fint materiale samt prÞvebåd.
Kan kun anbefalesð
5 af 5 mulige.
PÃ¥ trods af frisk vind var det en kanon god oplevelse.
Josefine var en super god instruktÞr og lÊrte utroligt godt fra sig.
Jeg er meget glad for at jeg valgte dem til mit speedbådsbevis.
De får mine varmeste anbefalinger :)
Simpelt og godt :)
Tilmeldte mig online mandag med plan om kursus om sÞndagen, fik adgang til online kursus materiale med det samme.
Materialet er let og forståeligt, bygget godt op i moduler og alle emner afsluttes med en video som opsummerer det netop gennemgåede emne. Derefter en lille test til hvert område.
Teori materialet afspejler visuelt/ordlydsmÊssigt den prÞve vi fik udleveret, så det var perfekt.
Praktisk sejlads var rigtig fin. God instruktÞr og god til at guide, navigere og hjÊlpe hele vejen igennem.
Generelt set var Rasmus en top klasse instruktÞr :)
Flink og imÞdekommende censor senere på dagen. Meget hjÊlpsom, forstående og flink.
Alt i alt en super god oplevelse, og vi var âheldigeâ at vi havde en reserve bÃ¥d pÃ¥ dagen at sejle i med âlidtâ flere Hk end normalt ;).
Nem bestilling, hurtig ekspedition og god opfÞlgende info om forsendelse. Thumbs up!
Rigtig god service, dejlig kommunikation også rigtig gode lÊrings session!
Super gennemfÞrt speedbÃ¥dskursus hos Watergames. Vi var en gruppe livreddere som fik vores certifikat og tog hjem med kÊmpe smil pÃ¥ lÊberne âºïž Tak til jer
Smidig, professionel afvikling, god og dygtig underviser fra Mai-Event og ditto censor ðððŒ.
Fik fÞrst kortet efter en måned. Ellers fint nok produkt.

Watergames ApS ããã®åç
bestået i dag -super kompetent instruktÞr og en behagelig censor -hilsen dem fra Aalborg.
Stor ros til Peter og Co. i Fredericia. Super fed og lÊrerig dag på vandet i det skÞnneste solskin. Kan helt klart anbefales.
Relevant undervisningsmateriale, fin afvikling af kursus og prÞve - og de fik faktisk ogsÃ¥ gjort det til en sjov dagð
Ã
rhus.
Fantastisk dag i selskab med venlig, kompetent instruktÞr og en behagelig censor.
Kan klart anbefales.
Kanon speedboot kursus. (BrÞndby havn)
Både instruktÞr og censor helt i topklasse :-)
Det var bare helt fantastisk.
De bedste hilsener
Peter
Rigtig god dag i Aarhus ved Martin. SeriÞs og samtidig humoristisk undervisning. De varmeste anbefalinger herfra.
Speedbåd, med Peter som instruktÞr, i Fredericia.
Peter er meget god til at informere, så man også forstår det hele. Afslappet atmosfÊre. Dertil nogle dejlige solskinstimer på vandet. Det kunne ikke vÊre bedre.
Toretisk duelighed for kvinder v. Josefine ombord på MissArthur.
At holdet var lille, udelukkende for kvinder og oven i kÞbet med kvindelig underviser var en stor grund til, at jeg valgte Watergames. Jeg kan kun anbefale andre kvindelige sejlere at tage et duelighedskursus på et rent kvindehold, hvor rummeligheden og interessen for hinandens sejlerliv, erfaringer og oplevelser giver en ekstra dimension til teorien. Josefine var en yderst kompetent underviser, omhyggelig, morsom, velkoordineret og villig til at gå det ekstra skridt. At undervisningen foregik ombord på hendes private båd gjorde, at det blev meget praksisnÊrt, fx var det muligt lige at se på sikkerheden eller finde en ankerkugle frem.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og håber, at der bliver udbudt mange flere kurser for kun kvinder.
Duelighedsbevis for Kvinder af sejeste skipper Josephine ombord pÃ¥ Miss Arthurâµïžâïž= bedste investering i mit fremtidige sejlerliv som kvinde! Det kan kort anbefales at tage et kvinde kursus som dette. Det var intimt, lÊrerigt og masser af grin og god kage! Fordelen ved kurset var at det kun var kvinder, sÃ¥ledes man kunne stille alle de dumme spÞrgsmÃ¥l i ro og mag.
Duelighed i Motorpasning med Martin. Meget kompetent og stor fokus på lÊring. Virkelig god oplevelse og et must for alle, der sejler med motor.
Godt og professionelt set up, god instruktion og vejledning på vandet inden eksamination. Meget tilfreds og kurset kan kun anbefales.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã