レビュアーのコメントを見てみましょう
Super leuke ervaring gehad, het liep helaas wat langer uit dan gedacht maar dit mocht de pret niet drukken. Super vriendelijk geholpen en als het boeking systeem goed werkt was het nog beter gewee... もっと見る
Deze verhuurder, Tyhrone C is volkomen onbetrouwbaar. Hij drukt de borg achterover van zijn klanten. Een borg die belachelijk hoog is. Dat is zijn verdienmodel. Hij zet gedupeerden onder druk om hun r... もっと見る
Wat een leuke en toppe ervaring. Top service! Alles was goed geregeld zonder gedoe. De begeleider was heel vriendelijk en hielp ons enorm. De borg was heb ik ook netjes terug gekregen echt een aanrad... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Pas op deze kerel betaald je borg niet…
Pas op deze kerel betaald je borg niet terug.
Alle recensie van hem zijn nep!!!!
Behalve de slechte dan😂
Zijn met onze hele vriendengroep
Zijn met onze hele vriendengroep komen varen was superleuk alles was goed geregeld. We komen zeker nog een keertje terug.
erg leuk super snelle jetski mooi...
erg leuk super snelle jetski mooi vaarwater goed geregeld met 4 vrienden geweest en het was geweldig!
super toffer ervaring gehad zeker aan te...
super toffer ervaring gehad zeker aan te raden.
op lichters mensen je krijgt je borg…
op lichters mensen je krijgt je borg niet terug dus huur hier niks. er is zelf een facebook groep met allemaal mensen die zijn besodemieter door deze knul.
Groep heet bedrogen door tyhrone contein
WEGBLIJVEN
De positieve ervaringen die je hier leest zijn tegen betaling. Waarschijnlijk betaalt met de borg van de mensen die hij bedot!
De man achter dit bedrijf, TC, is voor NIKS te betrouwen. Er zijn al klachten tegen ingediend en er gaan er nog volgen.
Ik heb een hele leuke ervaring gehad…
Ik heb een hele leuke ervaring gehad mensen waren heel erg vriendelijk zeker een aanrader zonder problemen borg terug gekregen
Top dag
Ik was met mijn 2 kinderen er heen gegaan en wij vonden het een leuke ervaring het was niet ver rijden het personeel is beleefd en ik heb de borg weer netjes terug gekregen
Onlangs hebben wij een waterscooter…
Onlangs hebben wij een waterscooter gehuurd via Waterscooterverhuur.nl en we waren ontzettend tevreden over het hele verloop. De communicatie vooraf was helder en vriendelijk, en het boeken ging snel en eenvoudig.
Geweldige ervaring gehad met paar…
Geweldige ervaring gehad met paar vrienden, we hebben totaal 4x boot gehuurd en we gaan zeker opnieuw komen. Nadat je klaar bent hebben de medewerkers netjes de borg terug gegeven
Top ervaring …
Top ervaring zou het zeker nog een keer doen. Zou iedereen het aanraden om het een keer te proberen. Ook heb ik de borg netjes terug gekregen
Leuke ervaring
Ik raad het aan iedereen aan! Voor ons was het de eerste keer ,maar echt heel erg genoten van de water scooters, Goeie waterscooters geen problemen varen heerlijk je moet het ooit geprobeerd hebben, en borg volledig terug zonder enkel moeite.! AANRADER!!
Ik huur hier al een tijdje met een paar…
Ik huur hier al een tijdje met een paar maten van mij en we kunnen jullie zeggen dat je dit soort service niet zomaar vind alle medewerkers zijn super behulpzaam en enthousiast en de borg krijg je ook altijd netjes terug
Goede ervaring
Goede ervaring! Vriendelijke en snelle service, alles verliep soepel. De borg werd keurig en op tijd teruggestort. Ik zou hier zeker opnieuw boeken!
Goede ervaring gehad bij dit bedrijf
Goede ervaring gehad bij dit bedrijf, ik raad het zeker aan! Borg ook netjes terug ontvangen
Een top dag gehad
Een top dag gehad, alles soepel verlopen borg aan het einde van de dag terug gekregen. Kortom een aanrader!
goede vriendelijke hulp
goede vriendelijke hulp, snel contact en snel de borg teruggekregen, heel net de zaakjes op orde
Wat een leuke en toppe ervaring
De begeleider was heel vriendelijk en hielp ons enorm. De borg was heb ik ook netjes terug gekregen echt een aanrader!
Geweldige ervaring deze waterscooters…
Geweldige ervaring deze waterscooters zijn top en veel sneller dan andere verhuur plekken
Leuke ervaring gehad en top kwaliteit…
Leuke ervaring gehad en top kwaliteit waterscooters
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。