Hurtig levering af den Þnskede vare i rigtig stÞrrelse. Dvs stÞrrelsesbeskrivelsen var prÊcis. Fik dog ikke ordentlig besked om selve leveringen. Pludselig stod pakken foran dÞren. Ingen havde banke... ãã£ãšèŠã
Todella hyvÀÀ palvelua ja hinnat kilpailukykyisiÀ. En olisi uskonut, ettÀ sain nÀinkin halvalla mieleiseni takin jos vertaa hintoja muihin. Kattava valikoima ja kolmantena pÀivÀnÀ paketti tuotuna koti... ãã£ãšèŠã
Gode priser og god service. Jeg har bestilt over et par gange, og leveringen har fungeret fint. Ifm. defekt pÃ¥ et par neoprenstÞvler, har Watersports Outlet hurtigt responderet pÃ¥ min henvendelse,... ãã£ãšèŠã
What I like about Watersports Outlet is they have a wide selection at attractive prices. We found a pair of Gul Dinghy Boots at at price significant lower than in Denmark or alternative webshops.... ãã£ãšèŠã
- ãµãŒãã£ã³çšååº
- ã«ããŒã»ã«ã€ãã¯åº
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ã»ãŒãªã³ã°çšååº
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- ãŠã£ã³ã ãµãŒãã£ã³çšååº
Watersports Outlet DK ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har sendt over 2 millioner ordrer rundt om i verden, siden vi startede for over 20 år siden.
Hvordan gjorde vi det? Ved at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og den bedste kundeservice i branchen.
Watersports Outlet DK har over 100.000 varer på lager for at hjÊlpe dig med at forlÊnge din vandsport året rundt.
LÊr mere >
Vi har på lager
- VÃ¥ddragter
- TÞrdragter
- SurftilbehÞr
- Sejlerudstyr
- SUP'er og kajakker
- Vind-, wake-, kite- og bodyboards
- Badedragter og tilbehÞr
- watersportsoutlet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Meget besvÊrligt og dyrt at returnere
Jeg har kÞbt en surf hoodie som er for lille. Men det er så besvÊrligt at sende den retur og er så dyrt at jeg har givet op. Så jeg vil ikke anbefale at kÞbe noget her. Med mindre man er bombe sikker på at stÞrrelsen er rigtig.

Watersports Outlet DK ããã®åç
Alt for dyrt at returnere en vare
Returnede et par vådstÞvler der kostede 550 DKR. Fik 386 DKR igen. Jeg skrev til dem hvordan det kunne hÊnge sammen og fik at vide at det var prisen for et return label de havde trukket fra belÞbet.
Jeg ved ikke om det er så dyrt at sende noget til England. Mit store problem med dette er at man har en webshop som ser 100% dansk ud og så er det så dyrt at returnere en vare. Ikke godkendt herfra!

Watersports Outlet DK ããã®åç
God service og tilfredshed med de kÞbteâŠ
God service og tilfredshed med de kÞbte varer.
Problemfri retur???
De kan godt vÊre at det er 60 dages returret. Men den er ikke problemfri. Jeg har kÞbt jollestÞvler til min sÞn et nummer stÞrre end han plejer at bruge, men de er for små. De kostede 350 kr., men skal betale 121 kr. i fragt for at sende dem retur. TÞr ikke bestille et andet par stÞvler, hvis de stadig ikke passer.

Watersports Outlet DK ããã®åç
Leveret til tiden i forhold tilâŠ
Leveret til tiden i forhold til beskrevet leveringstid. Opdateringen af pakke scanninger undervejs kan dog godt blive bedre, så det er muligt, at komme nÊrmere en forventet leveringsdag undervejs.
Engelsk god side, dyr retur
Hvis man ved at str. passer har de super konkurrence dygtige priser, men hver opmÊrksom på hvad returfragt koster.
Fragt tager lidt tid da det er en engelsk side.
Hurtig levering
Jeg fik kajak jakken hurtigt og til enâŠ
Jeg fik kajak jakken hurtigt og til en god pris
Meget lang leveringstid og da varenâŠ
Meget lang leveringstid og da varen skal returneres, skal jeg betale over 120 DKK for fragt. Da min vare koster 240 DKK og er for lille, vil jeg ikke bruge flere penge på en ny stÞrrelse under de vilkår i denne forretning.
God service
God service, godt produkt til billige penge - var heldig at får en 85l Duffelbag bag på et godt tilbud.. kom et par efter
Faktisk
God og hurtig serviceð