レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var en meget fin oplevelse. Gode priser og en melding om at min pakke var forsinket, allerede samme dag, pakken kom dog hurtigere end forventet. Produkterne skabte stor glæde. Det eneste pro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betstilte to store Micro håndklæder, til ferie. 300 g stykket super lækre. Historien er at jeg bor i Jægerspris, og betalt for levering i Jægerspris, men Bring havde valgt at aflevere i Silvan i Ro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fandt let det jeg skulle bruge - en fødselsdagsgave som jeg rigtig gerne ville have hurtigt leveret til min søn i Kolding. No problem fik jeg bekræftet, efter et hurtigt opkald til jer - skøn og dejli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Varerne, jeg bestilte, levede helt op til mine forventninger. Fik hurtig svar fra Watery vedr min levering. Fedt pludselig at få mulighed for at bestille uden fragt, mega fin service. Er vild med jere... もっと見る

企業情報

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en problem med et produkt jeg…

Jeg havde en problem med et produkt jeg havde købt, og blev bare mødt med den bedste service! Kan klart anbefale Watery ⭐️

2026年3月24日

Hej Sabrina

Tusind tak for din anbefaling! 🙌

Hvor er det bare fedt at høre, at vi kunne hjælpe dig med dit produkt og give dig den bedste service. Det betyder virkelig meget for os! 😊

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb og får en masse gode timer i vandet 🌊

Super tilfreds

Super tilfreds. God vare, lynhurtig levering 👍

2026年3月15日

Hej Rikke

Tusind tak for feedbacken!

Det er bare fedt, at du er super tilfreds med både varen og den lynhurtige levering 🚚

5つ星のうち5の評価

Masserer af kvalitetsprodukter til gode priser

Nemt at navigere på hjemmesiden en masse kvalitets produkter at vælge mellem hurtig tjek ud og levering

2026年3月13日

Hej Ulrick,

Tusind tak for din feedback! Det er fedt, at du synes siden er nem at bruge og fandt en masse lækkert udstyr. Skønt at leveringen var lynhurtig, så du hurtigt kan komme i vandet 🙌

nem og hurtig levering

nem og hurtig levering. billige svømmebriller som er meget gode

2026年3月16日

Watery.dk からの回答

Hej Magnus. Tusind tak for de pæne ord! Det er bare super at høre, at leveringen var lynhurtig, og at du er glad for dine nye svømmebriller. Rigtig god fornøjelse i vandet med dem! 🌊 De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

5つ星のうち1の評価

Prisgaranti er en joke!

Havde købt et par dyre finner til vores søn, de passer ham ikke og ber om ombytning. Inden det nye par bliver afsendt fra Watery ser jeg dem til en noget lavere pris på en dansk hjemmeside. Sender linket og prøver at ringe til kundeservice men telefonen er lukket pga sygdom.
Finnerne kommer frem tre dage efter (pga weekend) men jeg har stadig ikke hørt fra Watery. Sender min mail igen, men næ nej, de har jo sendt varen.
De vil have jeg skal returnere dem og så kan jeg bagefter gøre krav om prisgaranti. Miljøsvineri og så dumt at bruge ressourcer på at returnere for at de så kan sende dem igen. Det blev sidste gang vi smider penge efter Watery og deres mærkelig prisgaranti!

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse!

Vi beklager håndteringen af sagen og forstår godt, at det har været frustrerende med ombytning, prisgaranti og de ekstra trin, det har medført. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, men desværre har vi ikke kunnet finde dig i vores system ud fra de oplysninger, vi har nu. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du kontakter os direkte på support@watery.dk, så vi kan gennemgå sagen og finde en løsning sammen.

De bedste svømmehilsener 🌊
Katrine / Watery.dk

Godt tilfreds

Jeg er tilfreds med produktet og leveringstid.

2026年3月21日

Hej Stephanie,

Tusind tak for din feedback!

Det er super fedt at høre, at du både er glad for dit nye udstyr og den hurtige levering 🚚 Vi glæder os til at se dig på webshoppen igen snart 😊

5つ星のうち5の評価

Super hurtig sending af varerne

Super hurtig sending af varerne, god vejledning og varer præcis som forventet!

2026年3月11日

Hej GS,

Tusind tak for de pæne ord! 😊 Hvor er det fedt at høre, at både den hurtige levering og vores vejledning spillede, så du fik lige det udstyr hjem, du forventede. 🌊 Rigtig god fornøjelse med det i vandet! 🙌

Watery’s hjemmeside fungerer upåklageligt

Watery’s hjemmeside fungerer upåklageligt og min ordre kom hurtigt 😄

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Hvor er det bare skønt at høre, at både hjemmesiden og den hurtige levering spillede max 🚚 Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder hver gang! 😊

5つ星のうち5の評価

Virkelig hurtigt ekspederet og leveret

Virkelig hurtigt ekspederet og leveret! Det tog ingen tid. Super!

2026年3月10日

Hej Louise

Tusind tak! Hvor er det bare fedt at høre, at din levering gik så lynhurtigt 🚚 Vi håber, du bliver super glad for dit nye gear! 😊

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle returnere to gange pga str

Jeg skulle returnere to gange pga str. og det var så nemt og problemfrit

Hej Pernilla

Mange tak for din hilsen! Det er dejligt at høre, at returneringen var nem og problemfri for dig 😊

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

2026年3月19日

Hej Ellen

Tusind tak for din feedback! Det er super fedt at høre, at du er glad for produkterne, og at leveringen var lynhurtig 🚚 Rigtig god fornøjelse i vandet 🌊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering! Og super pæn indpakning pakken kom i og alt var pakket pænt ind. Kan klart anbefales! Er altid min go-to når jeg mangler badetøj🩱🩱🤿

Hej Mathilde,

Tusind tak for din feedback! Hvor er det bare fedt at høre, at du er glad for både den hurtige levering og vores indpakning 📦 Det gør os super stolte, at vi er din go-to, når du mangler nyt badetøj. Vi glæder os allerede til at pakke din næste ordre! 🌊

Hurtig service

Hjemmesiden er overskuelig og ordren blev hurtigt lagt til afhentning - nemmere kan det ikke være!

Hej Maj-Britt

Tusind tak for din feedback! 😊

Hvor er det fedt at høre, at du synes vores side er overskuelig, og at det var lynhurtigt at bestille til afhentning. Det skal nemlig være lige så nemt, som du beskriver 🙌

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye sager og får en masse gode timer i vandet! 🌊

Nemt og enkelt

2026年3月10日

Hej Anders,

Tusind tak for det!

Hvor er det fedt at høre, at din oplevelse var både nem og enkel 🙌

Vi ses snart igen til mere vandsport! 🌊

De bedste hilsner, Emil / Watery.dk 💙

5つ星のうち5の評価

Alt var helt perfekt og i god stand

Alt var helt perfekt og i god stand, levering super hurtigt mega godt sted.

2026年3月19日

Hej Sune

Tusind tak for din feedback! 😊

Hvor er det bare fedt at høre, at alt var i god stand og leveringen var lynhurtig 🚚 Vi er mega glade for, at du har haft sådan en god oplevelse hos os 🙌

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. Stort udvalg!
Jeg har tidligere skullet bytte en vare til en anden størrelse , det gik fint og nemt.

2026年3月8日

Hej MO,

Tusind tak for din feedback! 🙌 Det er fedt at høre, at du er glad for vores store udvalg og den hurtige levering. Hvor er det skønt, at dit størrelsesbytte også gik nemt og smertefrit. Det er lige præcis den service, vi stræber efter 😊

Vi glæder os til at se dig igen! 🌊

5つ星のうち1の評価

Manglende pakke og kan ikke få pengene tilbage.

Jeg har tidligere haft en god oplevelse med Watery og fået gode vare til tiden.

Men denne gang er det simpelthen en ringe omgang fra dem.

Jeg har bestilt 2 par dykker briller til mine børn, som skulle bruges til svømning mandag d. 9/3 således at vi har dem til ugen efter eller ugen efter igen. Jeg får en besked om at Bring afventer min pakke og pengene bliver trukket fra min konto. Men nu er der snart gået 2 uger og på tracking linket, skriver Bring at de venter på at få min pakke så de kan levere den til mig.

Jeg kontakter Watery mandag d.13/3 om at jeg ikke har modtaget min pakke og Bring skriver at de stadig venter på den. Watery fortæller at de er i gang med at undersøge om hvor den er henne og lægger skylden over på bring.

Jeg spørger om de kan sende ny forsending, d.15/3 da det virker til at noget er gået galt. Det skriver de at det kan de ikke så længe de er ved at “undersøge” hvor pakken er henne.

i mellem tiden får jeg en mail fra Watery om, hvad jeg synes om min pakke jeg har bestilt fra dem. Tragisk komisk når jeg ikke har fået den.

Skriver så d.18/3 at jeg ikke længere er interesseret i dykker brillerne og vil have penge tilbage.

Det får jeg en afvisning på, da de fortæller at Bring er i gang med at undersøge hvor min pakke, men at der kan gå op til 30 dage før de finder den.

Dette svar gør mig naturligvis træt og frustreret.
Om jeg nogensinde ser dykker brillerne eller mine penge er så det stor spørgsmål.

2026年3月13日

Hej Gajan,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Jeg er virkelig ked af at høre om de udfordringer, du har haft med din ordre. Det er langt fra den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder, og jeg forstår fuldt ud, at situationen har været både frustrerende og ærgerlig.

Jeg har kontaktet dig på mail angående en løsning på sagen. Jeg håber, at det er en løsning, som du er tilfreds med og som kan rette op på din lidt ærgerlige oplevelse i denne omgang.

Du skal være mere end velkommen til at række ud til os, hvis du skulle stå tilbage med en følelse af ubesvarede spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe!

De bedste svømmehilsner🌊
Katrine / Watyer.dk

5つ星のうち5の評価

Enkelt at finde rundt på webshoppen og…

Enkelt at finde rundt på webshoppen og hurtig levering.

2026年3月3日

Hej Sveinsina

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede vores webshop som overskuelig og let at navigere i, samt at leveringen var lynhurtig 🚚 Vi gør vores bedste for, at du hurtigt kan komme i vandet med dit nye gear. 🌊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god kvalitet

Mine varer kom virkelig hurtigt - dagen efter bestilling, og kvaliteten på varene (våddragter til børn) er også rigtig god, så jeg kommer helt sikkert til handle der igen. Desuden har vi i forvejen god erfaring med watery’s produkter , og vores 8 årige søn bor nærmest hele sommeren (ved vandet) i sit poncho håndklæde - også fra watery

Watery.dk からの回答

Hej Mia. Tusind tak for din dejlige feedback! Hvor er det fedt, at både våddragterne og den lynhurtige levering levede op til forventningerne. Det er dog næsten det bedste, at din søn nærmest bor i sin poncho hele sommeren ved vandet, da det er præcis den form for vandglæde, vi elsker at sprede! 🌊😊 Vi glæder os meget til at se dig igen. De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

God oplevelse

Kom hurtigt og varene var som beskrevet

2026年3月6日

Hej Kunde

Tusind tak for din feedback! Hvor er det dejligt at høre, at pakken nåede hurtigt frem, og at varerne var helt som de skulle være 🚚 Vi håber, du får stor glæde af dit nye gear i vandet 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。