レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Köpte en marinblÃ¥ nÃ¥lfiltmatta men fick en smurfblÃ¥. FÀrgen pÃ¥ hemsidan Àr inte ens i nÀrheten av vad man fick hem. Sen erkÀnner inte kundservice att det Àr fel men godtar att jag skickar tillbaka den... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick en felmÀrkt vara men fick otroligt bra hjÀlp av trevlig personal nÀr jag kontaktade kundtjÀnst. Returnerade den felaktiga varan och snabbt dÀrefter fick jag rÀtt vara.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Solpanelen ser vÀlgjord ut. Kan inte uttala mig om mer så hÀr tidigt. Emballaget var dock snålt tilltaget men inget var skadat nÀr det kommit fram.

䌁業が回答したした

4. RV 甚品店
  5. セヌリング甚品店
  6. トレヌラヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Watski Àr Nordens ledande webbutik med båttillbehör. På vår hemsida, www.watski.se finner man tusentals produkter för en aktivt fritid med hav, sjö och strand i fokus, med massor av information och inspiration kombinerat med attraktiva kampanjer och aktiviteter.

4.4

(5,245)

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Bra service

Jag har fått vÀldigt snabbt kaminen!

2025幎1月2日

Hej Afshin,

PrisvÀrt och snabbt

2025幎1月20日

Hej Anders,

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt levererat och bra grejer

Snabbt levererat och bra grejer. Betalar heller lite mer för en bra kvalitet.

2025幎1月2日

Hej HÃ¥kan,

VÀntar otåligt

VÀntar otåligt, det verkar inte hÀnda något med min bestÀllningen.

2024幎12月6日

Hej Bengt,

Vi beklagar att du inte Àr nöjd med din orderupplevelse. Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bÀsta köpupplevelsen, och dÀrför har vi skrivit ett mail till dig.

Vi önskar dig en bra dag!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr nöjd och valet bra

Varmt och skönt

2025幎1月6日

Hej Abbas,

Snabb leverans.

2025幎1月6日

Hej Anders,

Varan skickas fel

Varan skickas fel. Har Ànnu inte fått den
Nu har den kommit men till fel leverans stÀlle på rÀtt ort.

2024幎12月17日

Hej Wiktor,

Paketet levererades till ett annat postombud Àn vad du hade skrivit in.

Vi får beklaga för denna gången och vi önskar dig en bra dag!

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Bra produkt.

2024幎12月10日

Hej Marie,

2024幎12月23日

Hej Jens,

5぀星のうち5の評䟡

Inköpet fungerade bra rakt igenom.

Inköpet fungerade bra rakt igenom.
Betalning togs ut i rÀtt tid och produkten Àr enligt förvÀntan.

2024幎12月19日

Hej Jan,

Snabbt smidigt

Snabbt smidigt

2024幎12月4日

Hej Harri,

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en trissa som hade vassa

BestÀllde en trissa som hade vassa kanter - tur jag såg det och inte anvÀnde den vid förtöjning så som planen var. Då hade båten gått i kvav.

Hej Magnus,

Vi beklagar att du inte Àr nöjd med kvaliteten av produkten som du bestÀllde. Men vi åtgÀrdade det så bra vi kunde och vi hoppas det blev en bra lösning för dig.

Ha en bra dag!

LÀtt att bestÀlla

LÀtt att bestÀlla, kom fram fort!

Hej Annika,

Hej Magnus,

Enligt förvÀntan: bra

Bra vara och bra leverans, inga problem

Hej Anne,

5぀星のうち4の評䟡

Jag tyckte att i det stora hela var det

Jag tyckte att i det stora hela var det bra men jag upplevde att det jag fick var mindre i verkligheten Àn på bild trots måtten.
MVH
Ann-Christine Ljung

2024幎11月29日

Hej Ann-Christine,

Tack för ditt omdöme! Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bÀsta köpupplevelsen. Om du vill kan du skriva in till våran kundservice så kan vi kolla på måtten som Àr fel.

Snabbt och bra

Snabbt och bra