Banner for Wavell

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte for noget tid siden et par Wavell 4 Aero, og må sige at det er noget af det bedste jeg til dato har haft. Sidder perfekt, god lyd og ingen vindstøj, så da der pludseligt blev problemer med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Modtog et par Wavell 4 Areo, som havde en defekt. Men kundeservice var enormt gode til at svare hurtigt og hjælpe undervejs. Et par dage efter modtog jeg et nyt eksemplar, som fungerer upåklageligt.

5つ星のうち5の評価

Et produkt som virker som er bygget av god kvalitet og gir en fin lydopplevelse med tanke på pris. Kan ikke se at noen andre klarer å levere et så bra produkt til denne prisen som Wavell gjør. Var lit... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Leveransen var som förväntat. Produkten var packad på ett sätt som upplevdes som högkvalitativ. Det var lätt att komma igång och dom fungerar så långt bra med framför allt bra ljud.

企業情報

5. ハイファイ店
  6. 日用品店

Wavell について

当該企業による記述

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

当該企業による記述

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

30 dages fuld tilfredshedsgaranti

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lækre hovedtelefoner

Lækre hovedtelefoner, man får rigtigt meget for pengene.

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du er glad for vores høretelefon. Det er vores mærkesag, at tilbyde kvalitet, som alle har råd til.

Som forventet

2026年3月6日

Hej Ulrich,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi lever op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Nemt at booke via hjemmesiden.

Nemt at booke via hjemmesiden.
Varen var allerede fremme næste dag

Hej Kenn,

Mange tak for de fine ord! Det glæder os virkelig at høre, og vi gør altid vores bedste for at gøre det nemt og overskueligt at handle hos os. Dejligt at det kan mærkes.

5つ星のうち5の評価

Fik rigtig god service og hjælp fra…

Fik rigtig god service og hjælp fra Robert og Asger

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre. Hvis du får brug for hjælp fremover, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig igen.

// Robert og Asger, Wavell 🇩🇰

5つ星のうち5の評価

Jeg er en glad kunde hos Wavell

Jeg er en glad kunde hos Wavell. Jeg har nu gennem mit andet køb erfaret, at Wavell virkelig gør alt hvad de kan for at gøre deres kunder tilfredse med deres produkter og deres kundeservice. Det er som kunde en meget rar og tryg oplevelse.

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Det betyder rigtig meget for os, når vores kunder vælger at handle hos os igen og føler, at de kan købe deres høretelefoner trygt hos os. Det bliver ikke bedre end at du deler din gode oplevelse med andre.

Trevligt bemötande

Supertrevligt och snabbt bemötande när fodralet till hörlurarna var trasigt
Även väldigt nöjd med själva hörlurarna, rekommenderar!

Hej Maria,

Tack så mycket för din recension och de vänliga orden! Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder, särskilt när ett problem uppstår. Om det skulle vara något i framtiden är du alltid mycket välkommen att kontakta oss.

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering - god kvalitet til prisen!

2026年2月23日

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Hvis du gerne vil gøre oplevelsen endnu bedre, kan du benytte vores app, Wavell Connect til at få endnu mere ud af dit produkt.

5つ星のうち2の評価

Svag lyd

Svag lyd
bøvlet at få forbindelse
dårlig pasform
app ikke go

Hej Svend-Erik,

Vi er kede af at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger. Vi er til gengæld glade for, at du tog dig tid til at kontakte vores kundeservice, så vi kunne sørge for at hjælpe dig videre i situationen.

God lyd

Dejligt produkt og god lyd
Utrolig meget for pengene

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du nyder lyden i vores produkt. Det glæder os, at du synes, de er pengene værd, det er lige netop vores målsætning. Høj kvalitet tilgængeligt for alle.

Virkelig positiv oplevelse

Det er vores første 'bekendtskab' med Wavell, og det må bare siges at være en god oplevelse - og de første erfaringer med produktet (Wavell 4 Signature) er virkelig positive

Hej Karina,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre det, og det er dejligt, at du har valgt at købe vores Wavell 4 Signature. Hvis du gerne vil gøre din oplevelse endnu bedre, kan du bruge vores Wavell Connect app til at få endnu mere ud af dit produkt.

5つ星のうち5の評価

Her får man verdensklasse service

Her får man verdensklasse service. Høretelefonerne drillede, lyden var dum. Jeg fik lynhurtig rådgivning via mail. De endte med at blive sendt ind, og retur kom et par sprit nye høretelefoner med en virkelig god lyd.
Fra jeg sendete en mail til jeg fik svar gik der max 24 timer, og det svar jeg fik var altid hjælpsomt og fuld af tålmodighed (og humor)- it er jo ikke for alle og enhver ;)
Total dejlig oplevelse med Wavell. Køb endelig fra dette firma.

2026年2月27日

Hej Stine,

Tusind, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at vi fik hjulpet dig med at få et par høretelefoner der bare spiller som de skal. Vi arbejder hele tiden for at levere den bedst mulige service, så det er skønt, når vi får en anmeldelse som din. Vi værdsætter, at du deler din oplevelse med os!

Strålende

Strålende, ungene er kjempefornøyd, servicen er upåklagelige og alt tipptopp

2026年3月8日

Hej Martin,

Din anmeldelse er utrolig værdsat. Vi gør altid vores ypperste for at levere den bedst mulige service! Vi er meget taknemmelige for, at produktet er faldet i gode hænder.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk lyd, pænt design og lynhurtig levering

Fantastisk lyd og lynhurtig levering. Rigtig pænt design

2026年2月24日

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkt og service. Vi sørger altid for, at pakkerne bliver sendt samme dag, hvis de bliver bestilt før kl. 15.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse!

Sikker

Sikker på, at det er det bedste valg til formålet

2026年2月23日

Hej Jette,

Vi er vildt glade for at høre, at du er glad for dit produkt til formålet. Tusind tak for at dele din oplevelse!

Hurrig levering

Hurrig levering.
Lyden er god. Mangler stadig at bruge dem på job.

2026年2月24日

Hej Søren,

Vi er glade for, at du fik leveret dem hurtigt og værdsætter det. Lyden er jo helt central for et par gode høretelefoner. Det bliver spændende, hvordan de fungerer til det ønskede formål.

5つ星のうち5の評価

Super godt produkt til omtrent den…

Super godt produkt til omtrent den halve pris af hvad lignende konkurrenter koster og varen havde jeg allerede dagen efter bestilling 😃👍

2026年2月5日

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse! Vi gør altid vores bedste for at levere god lyd til en fornuftig pris. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder kan mærke forskellen. Vi sender pakker hver dag, så du kan få dit produkt så hurtigt som muligt.

Hurtig hjælp

Hej. Jeg havde problemer med mine AirPods en henvendelse til wavell og i reagerede med det samme og det var fuldstændig korrekt hjælp nu virker det upåklageligt tak. vh Djon Hansen

2026年1月9日

Hej Djon,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt, også når der opstår udfordringer.

Super høretelefoner

Super høretelefoner, som sidder, hvor de skal. Har god noise cancelling

2026年2月5日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds. Bedre kan det ikke siges.

5つ星のうち5の評価

Fungerer bare, og super kundeservice

Købte Wavell 4 Pro i gave til min datter. De fungerer bare perfekt og sidder rigtig godt i ørene. Hun bruger dem hver dag.
I forbindelse med bestillingen havde jeg en ændring, og fik hurtigt svar og løsning fra kundeservice. Tak

2025年12月20日

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, vi tilbyder.

5つ星のうち5の評価

Har købet Wavell 4 Plus og har brug dem…

Har købet Wavell 4 Plus og har brug dem i 3 måneder. Det er virkelige gode In-ear Høretelefoner specielt til prisen, de sidder godt fast i øret og lyden er rigtig god.

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre. Wavell 4 plus er designet til folk, der ønsker god lydkvalitet, uden at det skal koste en formue.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。