Ik houd het kort, één grote oplichters bende, zoals alle berichten die hieronder staan sluit ik me hier bij aan. Alles gaat fout, geen reacties op alle e-mail berichten, telefonisch niet bereikbaar,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helaas ook ik ben met Wavess in zee gegaan, ontving jas na een maand (levertijd 5 tot 7 dagen) de jas voldoet niet aan m'n verwachtingen, wil 'm terugsturen moet dus retourformulier aanvragen , n... もっと見る
Wat een slechte services. Ten eerste ruim 5 weken moeten wachten op mijn bestelling. Telefoon afgesloten reageren niet op mails. Krijg ik eindelijk mijn bestelling lijkt totaal niet op wat ik heb... もっと見る
Op geen enkele manier telefonisch te bereiken Contact klantenservice indrukken gebeurt niets...06 nummer is buiten gebruik Vetrouwen dit bedrijf niet Gelukkig achteraf betalen...dus geen produc... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oplichting: retourbeleid
De aankoop bij wavess is echt pure oplichting. Ik was niet tevreden van mijn aankoop dus wil mijn artikel retour terugsturen, maar krijg te horen dat ik maar 30% van het aankoopbedrag terugkrijg en ook zelf moet opdraaien voor de verzendingskosten. Ik ben alles behalve tevreden over de diensten van wavess en raad dan ook deze verdeler niet aan. In hun retourbeleid wordt gesproken over een volledige terugbetaling maar in werkelijkheid is dit niet zo. Oplichting!
DOE HET NIET
DOE HET NIET
2 artikelen besteld welke beide helaas niet pasten, dus om een retourformulier gevraagd. Dit duurde al ellenlang voordat ik een retourformulier kon krijgen. Na heen- en weer mailen, waarbij ik eerst een terugbetaling van 30% en vervolgens van 50% aangeboden kreeg (wat sowieso al erg bijzonder is), toch de retourformulieren gekregen. Blijkt dat je het moet retourneren naar een adres in China. Na wat gezoek blijkt dit nogal een ingewikkeld proces met allerlei bijkomende kosten (o.a. pakketkosten van 20,- en douanekosten). Er moet tevens een douaneformulier, zo volledig mogelijk, worden ingevuld en als je hier een fout in maakt wordt je pakket onderschept waardoor het heel laat of helemaal niet aankomt. Je moet dus maar hopen dat je retourpakket überhaupt aankomt in China. Al met al een ingewikkeld retourproces, met veel kosten en mijn inziens weinig zekerheid dat het pakket daadwerkelijk op de plaats van bestemming aankomt en je dus alsnog je geld kwijt bent (+ alle retourkosten). Daarom uiteindelijk akkoord gegaan met 50% terugbetaling. Lekker makkelijk geld verdienen voor Wavess op deze manier, wetende dat driekwart van je kopers toch niet (succesvol) gaat retourneren.
Waardeloos bedrijf. Nooit meer iets kopen bij Wavess !!!
In september ook iets besteld bij Wavess. Na ca. 5 weken en diverse mails eindelijk iets ontvangen. Kleur en afwerking waren heel anders dan op de site. Via klantenservice een retourformulier aangevraagd. Hier wordt niet op geregeerd. Na diverse mails krijg ik eindelijk reactie en een voorstel tot 30% terugbetalen en dat ik de spullen mag houden. Aangegeven hier niet mee akkoord te gaan weer geen reactie. Na weer 2 mails eenzelfde voorstel tot 40% terugbetaling en enkele weken later 50%. Om maar klaar te zijn met deze waardeloze firma hier maar mee akkoord gegaan. Dit is inmiddels ruim 4 weken geleden en nog steeds heb ik mijn geld niet terug. Kortom nooit iets kopen bij deze oplichters. Wavess stop onmiddelijk met dit soort praktijken. Service is waardeloos. Telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd.
Ik zal hier nooit meer iets kopen
Ik zal hier nooit meer iets kopen. Wavess verkoopt je niet de beloofte producten, de service is traag en de klantenservice is niet te bereiken. De telefoonnummer is niet beschikbaar en retourneren is niet mogelijk. Je wordt hier OPGELICHT!
Oplichters niks kopen!
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Ik heb hier een kort tijd geleden een jas gekocht, maar de maat bleek niet te kloppen. Daarnaast is het product niet zoals op de foto beschreven staat. In het kort: ik was niet tevreden met mijn product. Als je wavess een mail stuurt met het verzoek voor een retourformulier doen ze moeilijk en krijg je geen retourformulier. Geld terug krijg je ook niet. Dit is oplichterij en strafbaar.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Je krijgt niet het product die je gekocht hebt en als je het wilt retourneren doen ze heel moeilijk en krijg je je geld niet terug.
KOOP HIER GEEN PRODUCTEN
KOOP HIER GEEN PRODUCTEN. WAVESS IS EEN SCAM. Je krijgt verkeerde producten toegestuurd en retourneren, vergeet het maar. Ze beloven vanalles, maar maken niets waar. Heel sluw spelen ze met de rechten en zorgen ervoor dat je je geld uiteindelijk niet krijgt als je een product wilt retourneren!
Wavess zijn oplichters
Wavess zijn oplichters. Je krijgt je producten te laat en retourneren is geen optie
Niet tevreden, geld terug is een leugen.
Een jas gekocht bij Wavess, dit blijkt een Chinees product die niet hetzelfde is als op de foto's. Wavess reageert niet of te laat op emails waardoor je je product niet kunt retourneren. Niet tevreden, geld terug is een leugen. Dit is een scam.
Heeeeeel slecht!! Afzetters en Slechtste klantenservice ooit
Heeeeeel slecht!!! Niets kopen bij ze. Afzetters!!
Broek besteld op 7 september, gekregen na heel lang wachten (komt uit China).
Eenmaal binnen viel de broek tegen in alle opzichten. Kwaliteit was ook slecht. Had geen topkwaliteit verwacht voor het aankoopbedrag, maar dit was echt drama.
Ik wilde het terugsturen, maar de kosten blijken dan zo hoog dat het het niet waard is. Ik heb met de klantenservice gemaild, maar ben met hen zo lang bezig geweest (hun schuld, omdat ze niet reageren) waardoor de tijd verstreken was om het terug te sturen.
Mail na mail na mail gestuurd met op sommige geen eens een reactie en op anderen een mail wat in mijn ogen leek op geautomatiseerd.
Uiteindelijk kan ik maar 30% terugkrijgen van het aankoopbedrag. Ook hier voor ben ik NOG STEEDS bezig. Je moet overal achteraan gaan!!
Wat een slecht bedrijf. Dat dit kan en dat ze mogen blijven bestaan!! AUB niet kopen bij ze!!
NIET BIJ BESTELLEN
NIET BIJ BESTELLEN! Alles in eerdere slechte reviews kloppen. Ik had ze zelfs te laat gelezen en zag alleen (hun eigen geplaatste?) goede recensies. Omdat je ook via Klarna kon betalen achtte ik het als betrouwbaar.. Helaas... ik kreeg na 3 weken mijn schoenen binnen, veel te klein en ontzettend plastic en toen begon het spelletje van over en weer mailen. Eerst stuurden ze niks, daarna kortingen en waarschijnlijk vanwege mijn onderzoek (zie hieronder) heb ik na 3 maanden mijn geld gestort gekregen.
Het blijkt nl dat ze niet staan ingeschreven onder de in hun voorwaarden gestelde KvK- gegevens, maar onder een andere (tw Waterlily Connection). Ze vermelden op hun site een adres en telefoonnummer en moet daarom betrouwbaar lijken, echter stast er geen huisnummer bij en is gewoon een bedrijventerrein. En met het vermelde telefoonnummer wordt niet mee gewerkt.
Oftewel 1 grote farce dit bedrijf. Het heeft me al met al flink wat mails en tijd gekost, maar het heeft geloond en ik heb mijn geld terug. Ga er maar van uit dat ik mazzel heb gehad. Mijn eigen onderzoeksgegevens heb ik ook bij Klarna neergelegd in de hoop dat zij met dit bedrijf geen zaken meer doen.
KOOP HIER NOOIT !!!!
Oplichters zijn het. Koop hier NIET !!
Dacht uit de Facebook advertentie een mooi gebreid vest te ontvangen, nee dus.
Wat ik, eindelijk, na 5 weken thuis kreeg was tranentrekkend lelijk. Een in elkaar geflanst Vod van uitermate slechte kwaliteit.
Het vervolg laat zich raden. Net als in vele andere reviews genoemd is het een gebed zonder eind.
Inmiddels on-line aangifte gedaan van Internet oplichting bij de politie.
Ook de consumentenbond en het programma " oplichters " ingelicht.
Facebook aangeschreven, immers zij bieden een platform waarop oplichters zoals o.a. Wavess zichzelf kunnen verrijken ten koste van welwillende, hard werkende mensen.
Wordt vervolgd !
P.S. er zullen hierna wel weer 5 sterren "zelf " geschreven reviews komen. ZOOO voorspelbaar en doorzichtig allemaal !!
1 ster is nog teveel.
1 ster is nog teveel.
Schoenen besteld. Deze pasten niet goed. Wilde retourneren. In de mails veel doordrukken om het te houden. Uiteindelijk overeengekomen dat ze 50% zouden retourneren. Je raadt het al. Nu een aantal maanden verder en nog geen 50% terug. Verschillende keren gemaild en elke keer een mail terug dat het echt wordt overgemaakt. Echt dikke vette onzin! Hoop leugens. Ik hoop dat ze in die 50% stikken en dat ze uiteindelijk financieel eens helemaal worden uitgekleed. Door alle fraude wat ze plegen. Wat een dieptriest bedrijf!!
Bagger service
2 paar schoenen besteld: 1 paar retour, 1 paar retour; nu nog aan het bakkeleien over factuur muteren via Klarna.
Ze vragen om track en trace code; inmiddels al 5x gemaild. Ze blijven maar om die code vragen. Een enorm slechte service en communicatie
Geen eens 1 ster waardig dit bedrijf…
Geen eens 1 ster waardig dit bedrijf licht mensen op kijk dus uit mensen!!!
Niet goed geld terug garantie is NIETWAAR.
Vervolgens maken hun fouten als je een M besteld krijg je een XXL.
Ze willen dan inderdaad het product niet terug en beginnen eerst met een 30% terugbetaling en dan een 50%.
Sorry hoor maar als jij een fout maakt bij een klant zorg je er toch voor dat je het recht trekt.
Smeken om een retour formulier na niet gekregen gewoon terug gestuurd op een adres van hun verpakking. Is het adres weer niet in orde. Dat is hun probleem hadden ze maar de retourformulier moeten opsturen.
WAVESS IS EEN OPLICHTERSBEDRIJF!!!!
Ik zou niemand aanraden hier te…
Ik zou niemand aanraden hier te bestellen. Als je wilt retourneren is dit niet mogelijk. Bieden het gekregen product aan met 30% en later met 50% korting aan. Als je het maar houd.
Ze zijn verschrikkelijk slecht in het communiceren. Retourformulier na 4 x mailen nooit ontvangen.
Een heel slecht bedrijf.
Hier niet bestellen dus.
Zeer slechte ervaring en slechte…
Zeer slechte ervaring en slechte klantenservice. Zetten zichzelf voorop. Gaan niet met je in gesprek en kunnen niet omgaan met feedback of kritiek. Onprofessionele houding. Ze plaatsen producten op hun website in een verkeerde kleurstelling, met kleurfilter waardoor je een ANDER product thuis krijgt. Als je hierover in gesprek wilt, verschuilen ze zich achter een zgn hygieneregel. Ze gaan niet in op het feit dat je een volledig ander product ontvangt dan je bestelt. Er wordt geen compensatie of niks aangeboden. Heel teleurstellend. Kwaliteit producten is ook niet goed, duidelijk uit China geïmporteerd en komt verfrommeld bij je aan. Zou eerder bij Shein bestellen, betere kwaliteit, goedkopere prijzen en goede klantenservice. Raad iedereen zeer af om hier ooit nog iets te bestellen. Hebben ook geen keurmerk op hun website. Heel erg jammer.
Slechte bedrijf
Slechte bedrijf, oplichters. 1e levering kwam niet, 2e levering wilde ik niet maar kreeg het toch. Bleek rare maatvoering te zijn en kon niet retour. Continu mailtjes met compromissen om het product toch te houden. Ben nu 4 maanden in conclaaf met ze.
Bij de aanhef noemen ze je "lieve..."
Heel apart. Ik heb Klarna opdracht gegeven het uit te zoeken. Ik betaal niets!
oplichters
Het zijn oplichters, ze doen aan dropshippen dus het duurt minstens een maand voordat je iets binnen krijgt. Ook komt alles uit china en kloppen de maten niet, ik bestelde een regenpak "M" en kreeg kindermaat met chineze labels. Ik kon het ook niet retourneren. Ze pushen me om het product te houden (waar ik niks aan heb) en alleen de helft van het geld terug te krijgen. NOOIT WAT BESTELLEN BIJ DEZE MENSEN!!!!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。