My experience unfortunately was the worst in my life. I bought 3 tights (for birthdays presents) to be delivered in Nov 2025 and It was delivered at wrong city, returned to store because I couldnât pi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÃ¥tt svar etter mÃ¥neder uten svar, ikke mottatt varer, fikk beskjed om at det er nye eiere jeg mÃ¥tte kontakte forbruker tilsynet. Synd, det har blitt sÃ¥nn da jeg har vÊrt fornÞyd med tÞyet for mange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endelig er de back on track ðªðEyter rÊva opplevelser h or kwg fikk kasta dritt etter meg i 2024 sÃ¥ holdt jeg meg langt unna. Etter Ã¥ ha lest litt nÃ¥ sÃ¥ har jeg de en ny sjanse da det er en favoritt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte en tights og betalte med bankkort den 15.oktober. Pengene ble trukket fra konto samme dag. Det gikk flere uker uten varsel fra WeAreFit om at pakken vart sendt. Har sendt de tre mailer og ett... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
STYR UNNA!! De fortjener ikke 1 stjerne engang! Varer bestilt 6 desember i fjor. Hver gang jeg etterlyser status, får jeg svada svar, om jeg i det hele tatt får svar. Nå 6 mnd senere kan jeg ikke lenger logge inn for å sjekke ordren, får opp melding «siden finnes ikke».

Jeg har enda ikke fått pakken jeg bestilte for 6 måneder siden

Wearefit ããã®åç
Samme som alle under! Bestilte i januar, ikke mottatt vare og kun useriÞse svar. NÃ¥ skal de ha dokumentasjon pÃ¥ at jeg har betalt og ikke mottatt vare eller tilgodelappâŠ

UseriÞs aktÞr.
Fremdeles ikke mottatt varer som ble bestilt i september 2023. Jeg har vÊrt i kontakt med dem jevnlig for status og gang på gang har jeg fått lovnader om at varene sendes med den gang de kommer. Der i blant var det at de skulle jobbe hardt for å få sendt dem fÞr jul 2023.
Jeg tok kontakt med dem på nytt i april 2024 og gav dem det de spurte meg om der i blant ordrene. Det gikk en måned uten svar fÞr jeg på nytt kontaktet dem mai 2024.
Da får jeg beskjed om at de har gått over til nytt system og all informasjon de har hatt på min ordre ikke eksisterer lengre pga overgang.
Jeg må i fÞlge dem, fremlegge ordebekreftelse, screenshot av betalingen og bevis på at jeg IKKE har mottatt varene eller fått igjen penger.
Jeg svarer med at dette er noe av det mest useriÞse jeg har vÊrt bort i, men kan fremlegg bevisene de spÞr om bortsett fra bevis på at jeg ikke har mottatt varene eller pengene fordi det vet jeg ikke hvordan man skulle ha gjort.
Svaret tilbake var at de ikke kom til å svare videre på mine forespÞrsler og de kommer til å bli arkivert hvis jeg ikke er mer hyggelig i tonen.
Saken er meldt til Forbrukerrådet og forbrukertilsynet. Så mitt råd til alle er å styre unna denne useriÞse bedriften.

Wearefit ããã®åç
Ikke mottatt varer fra januarsalget, er nå i slutten av mai. Ved mail får jeg svar der de spÞr etter ordrenummer (som er sendt x flere), å får deretter ikke svar. Ekstremt dårlig kundeservice. Anbefales ikke!

Wearefit ããã®åç
Lik historie som alle andra her. Bestilte bevisst varer som stod med status lagerfÞrt. Kan se langt etter både produktene og penger. Bara svadder og tull i besvarelsene på mail. Kan ikke skjÞnne at dem fikk lov å slå seg konkurs og fortsette under annet AS. Burde ikke fått lov å drive et selskap.

Wearefit ããã®åç
Samboer kjÞpte julegave til meg, sendt november/ tidlig desember.
Varen kom aldri, sendte mail, fikk beskjed om at det var mye opprydding etter konkurs fra forgje eier. Men at han skulle få det tilsendt så fort det kom..
Nå er vi i mai, har purret MANGE ganger, men enda ikke fått varen, har bedt om å heve kjÞpet. Men dem nekter...

Wearefit ããã®åç
Har ventet i over 1 år på en vare, og 1/2 år på andre varer. Treg til å svare på kundeservice, og lover å sende varene uten at det skjer. Styr unna!
Bestilte en julegave 10 desember 2022, skulle komme på lager 15-16 desember. Over ett år etter, etter diverse purringer og enkelte svar, fikk jeg beskjed om at "tidligere selskap var konkurs" men at jeg kunne få en rabattkode på litt av belÞpet og bestille på ny hos nytt selskap. Skulle selvsagt ikke gjort det, ny bestiling ble gjort 18 desember 2023 og har 5 mnd etter ennå ikke blitt sendt...

Wearefit ããã®åç
Disse trekker penger for bestillingen, men har tilgode å levere varer. Har snart gått 2 mnd siden bestilling. Veldig leit da treningstightsen deres er bra.

Forbrukertilsynet\Forbrukerrådet
Blir å melde inn Wearefit til Forbrukertilsynet\forbrukerrådet. Ber alle om å gjÞre det samme!!
Har brstilt en vare jeg ikke har mottatt. Har heller ikke fått tilbake pengene mine.

SVINDEL! Styr unna!
Varen bestilt og betalt 25.mars, men den kom aldri.
Kundeservice gir KUN ukonkrete svar pÃ¥ enkle spÞrsmÃ¥l. Jeg var litt ufin i en epost - fikk beskjed om at de slutter Ã¥ svare fÞr tonen min blir hyggeligere. Jeg blir svindlet og mÃ¥ vÊre hyggeligâŠ
Bedt om heving av kjÞp og pengene tilbake to ganger. VÊrt stille fra dem siden.
Utrolig at de får holde på!

Wearefit ããã®åç
Leverer ikke varer. Får ikke pengene tilbake. UseriÞs bedrift som Þdelegger gode tights. Finn noen andre!! STYYYYYYR UNNA !!!!
Styr unna!!
Bestilte og betalte varer 25.feb-24 og har fortsatt ikke mottatt varene. Har sendt forespÞrsler flere ganger og får bare det jeg vil kalle svada-svar.
Tålmodigheten min er for lengst brukt opp så nå har jeg krevd pengene tilbake, så får vi se hvordan det går.

Wearefit ããã®åç
Dette er den verste nettbutikk jeg har vÊrt borti. Ikke klarer de å levere varen, tar evigheter fÞr de svarer på henvendelser. Og når jeg da så meg nÞdt til å kansellere ordre fordi den enda ikke var levert etter 3 måneder så kommer ikke pengene mine heller slik det står i mail. Advarsel kjÞp aldri varer herfra

Wearefit ããã®åç
WARNING!!!!!! De sender ikke varene! Jeg gikk 5 på, burde ha lest anmeldelsene her inne fÞrst. Jeg ante ikke at det kunne vÊre svindel da det er norsk selskap og fordi jeg har flere plagg fra we are fit kjÞpt fra andre leverandÞrer tidligere. Bestilte fra hjemmesiden deres wearefit.no (som av en eller annen merkelig grunn også sender ut troverdige nyhetsbrev jevnlig).

Wearefit ããã®åç
Bestilte varer i januar 2024 og fikk aldri varene. Har hatt kontakt med kundeservice, men uansett hva jeg sier så sier de «varene er verdt å vente på»⊠har bedt om pengene tilbake flere ganger og de lovte å sende tilbake penger.. gått en måned og ikke fått de tilbake. Forbrukerrådet er kontaktet og anbefaler andre som venter å kontakte de og. STYR UNNA, har kjÞpt og fått varer for noen år siden men det gjelder tydeligvis ikke lengre.
EDIT: Sendte de en mail og sa jeg hadde kontaktet TV2Hjelper deg og Forbrukerrådet, da fikk jeg vipps med pengene igjen dagen etter. IKKE GI DERE!!

Wearefit ããã®åç
Bestilte varer for rundt 2000 kr, det gikk 6 mnd og fikk ingenting. Purret kontinuerlig til kundeservice (-service), som var sÊrs lite imÞtekommende. Det tok over 1 år fÞr jeg fikk varene som var bestilt. Elendig firma, kundeservice og det som er.

Wearefit ããã®åç
Styr unna!!!!!!! du får hverken varene eller pengene tilbake. Du får heller ikke brukt gavekort om du har det.
Bestilte varer som aldri kom. Ikke svar på flere måneder med henvendelser. Bare autosvar om at vi har mye pågang og ikke send flere e-poster. Varer skulle komme på lager jevnlig osv⊠aldri svar fra en person når jeg spurte om oppdatering eller å få pengene igjen. Pengene kom kun i retur når jeg tok kontakt med kredittkortselskap og meldte krav der.