Helt elendigt. Faktisk ubrugeligt. De fleste gange kan man ikke komme ind uden at slette browsere
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skrev denne adresse i adresselinien: web-patient.dk Der er VIGTIGT at ignorere de sÞgeforslag som Google kommer med, -> for sÃ¥ ender du pÃ¥ en forkert hjemmeside - som ser rigtig ud - men som er... ãã£ãšèŠã
Det er da gÃ¥et HELT galt for de programmÞrer som har skrevet de skemaer. Ikke bruger venlige Sletter selv indskrevne vÊrdier. Der burde fÞlge lÊsebriller med. SÃ¥ ufattelig at nogen har fÃ¥et lÞn... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt elendigt
Umuligt at logge på
Umuligt at logge på. Den siger CAP008 . Det er nok rigtigt . ??? Log på igen , men nej det vil ( Skidtet ) ikke ! Det er et ubehjÊlpsomt program . Hvornår kan man så logge på , nÊste år ? Ved mitid var jeg nr. 23 i kÞen . Hvad får jeg i lÞn for at lave program test ? Det er muligvis nemmere bare at skifte lÊgen ?. Ja, man bliver vred !!!
Ligner meget noget scam
Ligner meget noget scam, har ikke bedt om noget fra dem. SMS med links og emails. Ser helt forkert ud
Egen lÊge kender intet til dette!!!?
Meget mystisk. Modtager besked på såvel sms som via mail om at egen lÊge har sendt mig dette skema. Skriver så til min lÊge og forhÞrer mig, om hvad det går ud på, og de kender INTET til dette.
Mailen er derfor rÞget i skraldespanden.
Med al den fup og svindel, man hÞrer om på nettet, tÞr jeg ikke risikere noget, når jeg ovenikÞbet ikke er adviseret om dette såkaldte 'skema', og egen lÊge intet kender til det.
Kan se på Þvrige anmeldelser, at dette er en side, da mange ting ikke virker, så jeg afholder mig fra at deltage. Det tÞr jeg simpelthen ikke.
Brugerfjendsk
Jeg skulle indsende et blodtryksskema, men dette ufÊrdige og brugerfjendske program mente at det var et par dage for sent.
Ingen vejledning til hvad jeg så skulle gÞre, bare en strittende langemand.
Disse talentlÞse programmÞrer bliver åbenbart ikke tvunget til at afprÞve deres elendige programmer, det overlader man til de stakkels brugere.
"Vi ser os selv som den konsensussÞgende samarbejdspartner, som omsÊtter visionÊre idéer til lettilgÊngelig infrastruktur og brugervenlige lÞsninger,
der skaber vÊrdi for borgere og sundhedsprofessionelle."
Det står der på deres hjemmeside.
Sikke dog en gang Êvl.
Det er da gÃ¥et HELT galt for deâŠ
Det er da gået HELT galt for de programmÞrer som har skrevet de skemaer.
Ikke bruger venlige
Sletter selv indskrevne vÊrdier.
Der burde fÞlge lÊsebriller med.
Så ufattelig at nogen har fået lÞn for noget så ubrugeligt.
Atter en ommer.
Skam Jer lÊnge, og se at få taget sublerende kurser for bruger venlighed.
Ãv noget skrammel.
Endnu en platform i e-mail helve d
Eftersom man skal kontakte forsikringen for at få tilfÞrt alle involverede instanser til godkendelse af samtykkeerklÊring i forsikringssager, og herefter ind på web-patient og underskrive for hver enkelte,
SÃ¥ havde der vÊre nemmere, hvis forsikringen tog direkte kontakt til kunderne for at fÃ¥ en samlet sammentykkeerklÊring, i stedet for at bruge web-patient som mellemmand, hvor man har sin âkvitteringerâ
Total molboarbejde
Jeg hÃ¥ber ikke forsikringen/jeg betale ret meget for denne âserviceâ
Ikke den bedste platform og meget rodet.
Ikke den bedste platform og meget rodet.
Godt men problemer endnu
Det er godt men der er stadig nogle problemer der skal rettes. Hvis man downloader et u-ufyldt blotryksskema kan man ikke udfylde den senere. Frustrerende.
ADVARELSE / WARNING
ADVARELSE / WARNING
web-patient.dk er en fup Side...
web-patient.dk is a Scam Web...
Jeg Ringet til min LÊge og fik bekrÊftet
den Mail og SMS jeg fik ikke kom fra Dem :/
Vis det ikke kommer via: laegevejen.dk
Eller E-Box med Remider SMS/Mail om EBox Mail,
SÃ¥ GÃ¥ ud fra det er fup & Svindel :(
Jeg kan ikke komme ind på siden.
Jeg kan ikke komme ind på siden.
Når jeg prÞver igen, får jeg at vide, at MITID er åbent, og at jeg ikke kan komme ind via den.
Det er håblÞst, at disse offentlige sider ikke virker,
og de er som regel den eneste mulighed.
Det Offentlige har en elendig IT-partner,
som hver gang får lov at lave nye (håblÞse) app.
Hvad pokker skal man gÞre?
Vent venligt,blev der ved med at stÃ¥ ogâŠ
Vent venligt,blev der ved med at stå og rÞg ud efter et stk tid,kan heller ikke se hvem man kan kontakte,mener om Dr,dokumenteren om Alles lÊgehus
Angiv email address!¡!!!
Virker upåklageligt
Virker upåklageligt
Man skal lige lÊse hvad der står og så er det super enkelt
Skemaet lå lige til at gå til
Fejl i MitID integrationen gÞr atâŠ
Fejl i MitID integrationen gÞr at patienter ikke kan logge pÃ¥ igennem lÊngere tid. Umuligt for bÃ¥de patient OG LÃGE at rette data nÃ¥r de fÞrst er sendt. Fejlbeskeder nÃ¥r man Ã¥bner flere sider samtidigt. Ingen advarsel ved slÃ¥fejl, hvor tallene tydeligvis afviger fra de andre. Ingen integration med Withings eller andre populÊre blodtryksmÃ¥lere.
Et system der ikke duer til nÃ¥et somâŠ
Et system der ikke duer til nået som helst, burde ikke bruges af vores lÊger, da dette program har alle de udfordringer man kan kan lave, når man laver en dansk program.
SMS link sendt fra lÊgen virker ikke
min lÊge har forsÞgt at sende mig et link til web-patients tasteskema. Når jeg klikker på linket kommer jeg ind på web-patient.dk men der er intet skema. Fejlen er også rapporteret til egen lÊge. Det er ikke muligt at kontakte web-patient og DinLÊge-appen, hvilket trÊkker ned i bedÞmmelsen.
Skriv KUN i Adresse-linien. Brug ikke en Google henvisning.
Skrev denne adresse i adresselinien: web-patient.dk Der er VIGTIGT at ignorere de sÞgeforslag som Google kommer med, -> for så ender du på en forkert hjemmeside - som ser rigtig ud - men som er umulig at logge ind på. (Web-patient burde have slettet disse uvirksomme Test sider, da de skaber problemer og irritation hos ganske mange brugere)
Umulig at logge på!!
Umuligt at logge ind