レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft GratisDNS siden 2001, og jeg har altid vÊret super glad for dem. Jeg har sÃ¥ heller aldrig vÊre i kontakt med deres support, for det har jo altid virket som det skal. Nu overgÃ¥r de sÃ¥ til... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Et domÊne som vi slet ikke havde bestilt fornyelse af, blev fornyet uden vores accept. Herefter blev vi spammet dagligt med opkrÊvninger om en faktureret ydelse. En opringning til GratisDNS gav b... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig, dÃ¥rlig service! Jeg har en del domÊner jeg ikke bruger. Ved oprettelsen skal man huske at lÊse deres "betingelser" der bl.a betyder at man kun kan opsige domÊner mindst 30 dage inden f... もっず芋る

䌁業情報

1. DNS プロバむダヌ
  2. 電子メヌル サヌビスプロバむダヌ
  3. むンタヌネット サヌビス プロバむダ
  4. ゜フトりェア䌁業
  5. りェブ ホスティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

GratisDNS er en gratis DNS service for alle. Du kan altid oprette DNS og pege dit domÊne på vores navneservere, helt gratis. GratisDNS is a free DNS provider for everyone. You can always setup and point your domain to our nameservers for free.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jeg har haft GratisDNS siden 2001

Jeg har haft GratisDNS siden 2001, og jeg har altid vÊret super glad for dem. Jeg har så heller aldrig vÊre i kontakt med deres support, for det har jo altid virket som det skal. Nu overgår de så til One.com, og så kan det vÊre jeg også siger farvel og tak og flytter over på en anden service (fx AWS).

2022幎2月1日

Upålideligt og grådigt

Da jeg for nyligt rykkede nogle domÊner over til en udbyder som understÞtter Terraform, og jeg efterfÞlgende slettede dem i min oversigt, skete det pludseligt at GratisDNS'es servere mente, de skulle anmode om at få tilbagefÞrt domÊnerne til dem. Men da jeg havde slettet dem i min oversigt, stod min bruger ikke lÊngere som ejer af dem. For .dk-domÊner kan man heldigvis gå ind og rette navneserveren hos DK-Hostmaster, men for .com-domÊner skal man bede GratisDNS om auth-koden til domÊnet. Da jeg ikke stod som ejeren af domÊnet, ville de have 800 kr. per domÊne, efter at deres system fejlagtigt havde flyttet navneserver-autoritet tilbage, fordi de åbenbart har svÊrt ved at glemme.

Det er derfor en vittighed at ordet "gratis" stadig står i navnet.

2021幎9月17日
5぀星のうち1の評䟡

Arrogante og gammeldags - og absolut ikke gratis!

Vi kÞber et domÊnenavn for mange år tilbage af en udbyder som efterfÞlgende er gået konkurs. Vi har betalt vores regninger til udbyderen. GratisDNS kommer efterfÞlgende og vil have betaling igen, da de ikke har modtaget pengene fra udbyderen, hvilket kan siges at vÊre OK - det er trods alt ikke GratisDNS som er skyld i udbyderens konkurs.

Vi får brev fra et inkasso firma hvor belÞbet nu er 10 gange stÞrre end udgangspunktet. Vi har på intet tidspunkt modtaget faktura, og har derved ikke haft en chance for at vide at der var et udestående eller betale det.

Jeres kommentar er at i har sendt fakturaen med brevpost, hvilket vi ikke har modtaget. Det virker underligt at et såkaldt digital firma sender faktura med brevpost fremfor e-mail.

Jeg vil fraråde alle og enhver at handle med jer - det grÊnser sig i min optik til svindel!

Kan varmt anbefale Cloudflare.com, det er mange gange bedre end GratisDNS, deres kundeservice er ikke arrogante og de sender fakturaer digitalt (velkommen til det 20-Ã¥rhundrede)!

2021幎6月14日

DÃ¥rlig, udspekuleret og 0 service

Dårlig, dårlig service! Jeg har en del domÊner jeg ikke bruger. Ved oprettelsen skal man huske at lÊse deres "betingelser" der bl.a betyder at man kun kan opsige domÊner mindst 30 dage inden fornyelse, og du hÊnger på den hvis du glemmer..

De sender dig en faktura for hvert domÊne + en fÞlgemail, og har man flere eller måske mange domÊner, bliver det et stÞrre arbejde at tjekke og betale alle disse fakturaer.

De kan ikke finde ud af at sende folk een samlet faktura, som normalt er praksis, overskueligt og nemt.

Den ene stjerne er een for meget, men skal åbenbart markeres.

Ovenstående er rent ud sagt pisse irriterende, så for din egen skyld, drop dette firma.

2021幎6月7日
5぀星のうち5の評䟡

Det er jo gratis og det fungerer godt

Jeg har i rigtig mange år benyttet Larsen Datas gratis DNS-tjeneste. Det fungerer godt. Det er stabilt og det er let at anvende. Jeg har nok ca. 30 domÊner, som jeg administrerer via GratisDNS over forskellige konti. Det er også let at flytte mellem forskellige konti og bestille redelegering hos DK-Hostmaster. Thumbs up for den gode, nemme og GRATIS service.

2021幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Alt i alt en gennemfÞrt negativ oplevelse.

Vi har et domÊne hos GratisDNS/Larsen Data.

Vi skulle have Êndret en mailadresse på en kontaktperson så vi kunne komme på selvbetjenings systemet - 800 kr.! Da koden bliver sendt uden oplysninger om hvem det er der har bestilt den, bliver den desvÊrre lagt vÊk og den når så at udlÞbe inden den bliver lokaliseret. Ny kode 800 kr.!!!

Alt i alt en gennemfÞrt negativ oplevelse.

2021幎3月5日
5぀星のうち2の評䟡

Spamer med påmindelser om regning der skal betales.

Jeg fÞler det er SÅ nedvÊrdigende, at firmaet begynder at sende 'pÃ¥mindelser' om, at det nu snart at tid at betale regningen 2 (TO) mÃ¥neder fÞr regningen forfalder!
Herefter kommer 'påmindelserne' hver 14. dag, indtil man har betalt. Når man så tilmed har flere adresser, så dobler I bare op på spam rykkerne. Jeg kender intet andet firma, der benytter den fremgangs måde.

I går automatisk ud fra, at vi er skolebÞrn, som I er nÞd til at gentage en opfordring 3 gange over for, fÞr den er forstået.
SÞrgeligt!
Lad dog folk der har brug for denne 'service' selv tilmelde sig den – og nÞjes sÃ¥ med at sende én regning til os andre. Men det er jo Jeres valg, hvordan I vil drive firma.

Mvh.

2020幎10月14日
5぀星のうち1の評䟡

VÊlg hellere en anden leverandÞr, det kan ikke undgå at blive bedre end GratisDNS.

Jeg var så uheldig at få oprette et domain navn hos GratisDNS/Larsen Data. Jeg har arbejdet med webudvikling i 25 år og har ellers domains et par andre steder, men overvejede at konsolidere alle domains et sted og ville lige prÞve dem af. Det viste sig at vÊre et dårligt valg...

Deres administrations system er helt vildt dårligt, jeg har ikke et så dårlige systemer i mange år.

På grund af det deres elendige selvbetjenings system kan man nemt komme i en situation hvor man har spÞrgsmål, eller behov for hjÊlp. Men som de eneste jeg nogensinde har set, så krÊver de betaling for at give support!

Man får ingen varsling om hvornår et domain skal fornyes.

Man får blot en faktura, hvor de fra fÞrste adfÊrd truer med Inkasso. Ellers er fakturaen meget mangelfuld og rummer ikke de relevante informationer en faktura burde (produkt informationer, fakturererings periode, betalings frist, ...).
Plus de spammer dig dagligt fra du har modtaget fÞrste faktura til du har betalt.

Alt i alt en gennemfÞrt negativ oplevelse. Det er en af de få gange hvor jeg skriver en anmeldelse her på TrustPilot hvor det er Êrgerligt at man ikke kan give mindre end 1 stjerne.

Jeg vil ikke påstå at det er en scam eller svindel forretning, -men de gÞr ihvertfald hvad de kan for at man skal få den oplevelse, når man fÞrst er så uheldig (eller dum) at kÞbe noget hos dem...

2020幎10月12日

GratisDNS alias "Fup&Fidus"

KÞbte 12-måneders abonnement til 4 WEB-domÊner hos GratisDNS. Hyrede efterfÞlgende en Multimediedesigner til at oprette websiderne for mig. Efter ca. 3 måneders abonnement var websiderne "blanke", hvilket jeg adresserede til GratisDNS Websupport. Her forklarede man hurtigt, at siderne - dem alle - var blevet hacket.
Jeg startede så forfra med oprettelse af websiderne. Efter 6 måneders brug af mine 4 kÞbte og betalte 12-måneders abonnementer, modtager jeg mails for hvert abonnement, hvoraf det fremgår, at abonnementerne udlÞber om 6 måneder, samt at de mangler penge.
Jeg tÊnker, at siden jeg stadig har 6 måneder tilbage af mine kÞbte og betalte abonnementer, så hastede det nÊppe med at "sende flere penge".
Det skulle efterfÞlgende vise sig, at det gjorde det. Kort tid efter fremsendte mails lukkede GratisDNS uden yderligere varsel ned for WEB-domÊnerne. Det vil sige ca. 6 måneder inde i kÞbte og betalte 12-måneders abonnementer.
GratisDNS nÊgter efterfÞlgende at besvare mine skriftlige henvendelser desangående, hvilket er årsagen til denne bedÞmmelse.
GratisDNS fremstår for mig i bedste fald som et ualmindeligt uprofessionelt firma, hvor fokus er på indkassering af penge frem for at levere service svarende til eksisterende kÞbte og betalte aftaler.
GratisDNS er for mig et "fup&fidus" firma, som man bÞr holde sig langt fra.

2020幎10月2日

Flueknepperi og bestemt ingen Service

Har en Domain igenem dem vil gerne flytte den over til min ny udbyder hvor jeg har alle andre domain. MEn Gratis DNS kan ikke / vil ikke sende den tilhÞrende kode til flytning samtidlig er det ikke muligt at få domain frigivet hos dem. Flot service. De bortforklarer med at de har sendt dokumenterne det eneste der kom var en blank mail ikke andet. Nu mener de at problemet ligger ved min mail udbyder. Aldrig Gratis DNS igen.

2020幎10月2日
5぀星のうち5の評䟡

Hvem siger nej til at spare tid?

1) GratisDNS er det nemmeste sted at kÞbe nye domÊner.
KÞb af et domÊne og opsÊtning af DNS tager langt mindre tid end andre steder.
Ikke mindst fordi GratisDNS også sÊlger og administrerer udenlandske domÊner. Alene det har gjort mit arbejde betydeligt nemmere.
At handle alt et sted frem for at hoppe mellem en rÊkke sÊlgere og hostmasters. Det har sparet meget tid.
Når jeg ovenikÞbet har en DNS konto hos GratisDNS bliver domÊnet oprettet med det samme automatisk i vores DNS og jeg sparer endnu mere tid. Genialt.
Derfor handler jeg altid domÊner hos jer.

2) GratisDNS gÞr det nemmere at flytte hjemmesider mellem webhoteller.
Det forkorter tiden det tager at flytte mellem webhoteller betydeligt når jeg selv kan Êndre i min DNS frem for at jeg skal vendte efter at nogen anden gÞr det.
Jeg skal ikke bruge tid på at fortÊlle en hostmaster, evt. i udlandet, at DNS ansvaret skal flyttes og jeg skal ikke vendte efter at det sker.
I stedet flytter jeg databasen og mine filer til nyt webhotel, jeg Êndrer IP adressen et sted hos gratisdns.dk og det hele kÞrer igen.
Derfor bruger jeg GratisDNS som min DNS server.

Kort sagt:
Jeg sparer og har sparet flere dage hvis ikke uger på mit arbejde når jeg kÞber domÊner hos GratisNDS og bruger dem som vores DNS server.

Hvem siger nej til at spare tid?

2020幎9月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ