レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀlde varor som var dyrare i andra stÀlle, Fast de annonserad att de Àr billigaste med hög kvaöitet NÀr Vi kontaktade sÀljare. Vi fick vÀgledning och bra bemötande. Vi Àr vÀldig nöjda och... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt och betalat med kort, levererar inte och svarar inte pÃ¥ mail eller telefon. MisstÀnker de gör ett sista ryck och blÃ¥ser folk pÃ¥ sÃ¥ mycket pengar det gÃ¥r... Uppdatering 09jan25. Försökt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Existerar nog inte !!!! Varnar Handla inte pÃ¥ Webbgross. BlÃ¥st bÃ¥de pÃ¥ pengar och leverans. Hemsidan BLUFF!!!!! Roligt fÃ¥ ett svar nÀstan 2 mÃ¥nader efter mitt köp hÀr pÃ¥ Trust tack!! Hade gÀrna sett e... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Brukar inte skriva recension men med tanke pÃ¥ de dÃ¥liga betygen som företaget har fÃ¥tt kÀnner jag att jag mÃ¥ste
 Jag tog en chansning och bestÀllde frÃ¥n Webbgross dÃ¥ de hade de bÀsta priserna för det... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス備品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med över 18 000 artiklar i sortimentet kan du hitta varorna som möter alla dina behov, krav och önskemål. Vi hÀlsar liten som stor kund vÀlkommen till oss. Vi hjÀlper dig att få en enklare vardag!

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

BÀsta leverans och bemötande

NÀr Vi kontaktade sÀljare. Vi fick vÀgledning och bra bemötande.
Vi Àr vÀldig nöjda och kommer rekommendera denna företag till vår nÀtverk grupp.

2025幎3月5日

Bluff

Bluff! Vad jag trodde, så bestÀllde jag en vara för över 700kr och betalade via swish. Ingen vara kom och inget svar från företaget på mina mejl x flera.
BestÀll INTE!

TÀnker polisanmÀla!

2024幎11月20日

WebbGross からの回答

Vi beklagar att du kÀnner så hÀr och att du har haft problem med din bestÀllning. Vi tar sådana situationer på största allvar och vill gÀrna undersöka detta vidare för att lösa problemet.

WebbGross Àr driver seriös verksamhet och vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder en trygg och pålitlig köpupplevelse. Vi hoppas att du hör av dig så vi kan lösa detta för dig!

BLUFF VARNING!!!

Existerar nog inte !!!! Varnar Handla inte på Webbgross. Blåst både på pengar och leverans. Hemsidan BLUFF!!!!! Roligt få ett svar nÀstan 2 månader efter mitt köp hÀr på Trust tack!! Hade gÀrna sett ett svar på min epost istÀllet. Ej fått bekrÀftelse och ordernummer på mitt köp, så lite svårt uppge ordernummer. Pengar som dragits via Swish.. och ingen vara tack!

2024幎11月29日

WebbGross からの回答

Vi beklagar verkligen att du kÀnner så och att du upplever att du inte har fått den service eller leverans du förvÀntade dig. Vi tar dina synpunkter på största allvar och vill gÀrna undersöka vad som kan ha hÀnt med din bestÀllning. Vi har tyvÀrr inte kunnat hitta några detaljer om ditt köp baserat på den information som finns i denna kommentar. Vi ber dig dÀrför att kontakta oss och inkludera ditt ordernummer så att vi kan undersöka detta omgående.

Vi kan försÀkra dig om att WebbGross driver en seriös verksamhet, och vår ambition Àr att alltid leverera en trygg och pålitlig köpupplevelse. Vi har bett om fler uppgifter från dig men har inte mottagit något svar Ànnu. Om du kan skicka oss mer information, såsom ditt ordernummer eller detaljer om ditt köp, ser vi till att lösa detta så snabbt som möjligt.

Tack för att du ger oss chansen att åtgÀrda detta. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa!

5぀星のうち1の評䟡

Jag har handlat och betalt över

Jag har handlat och betalt över 1000kronor. Leverans kom aldrig fram, försökte kontakta webbgross 5x på email utan något resultat. Jag har förstått att jag får aldrig kontakt med dem, eller leveransen till mig. Bluff WEBBGROSS Àr både PolisanmÀlan och reklamation anmÀlan gjort.

2024幎11月12日

WebbGross からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du kÀnner så och att du upplever att du inte har fått det stöd du förvÀntat dig. Vi har bett om mer information för att kunna undersöka ditt Àrende men har tyvÀrr inte fått något svar från dig Ànnu.

Vår ambition Àr att alltid ge våra kunder bÀsta möjliga service. Om du fortfarande har problem eller frågor angående din bestÀllning, vÀnligen kontakta oss med ditt ordernummer. Vi finns hÀr för att hjÀlpa våra kunder.

Tack för att du ger oss möjligheten att reda ut detta.

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt och betalat med kort

BestÀllt och betalat med kort, levererar inte och svarar inte på mail eller telefon.
MisstÀnker de gör ett sista ryck och blåser folk på så mycket pengar det går...

Uppdatering 09jan25.
Försökte göra en uppdatering hÀr nÀr varan sent om sider kom en dryg månad efter bestÀllning och utan att ha fått någon kontakt med dem under tiden, men det gick inte.
Glad att jag inte blev blåst, men kommer ALDRIG att bestÀlla dÀr igen.

2024幎11月27日

WebbGross からの回答

Hej, tack för att du hör av dig!

Vi har undersökt detta och som en del av vår hantering har vi efterfrågat mer information från dig. TyvÀrr har vi inte fått något svar Ànnu, men vi hjÀlper dig gÀrna vidare om du hör av dig med de uppgifter vi behöver.

Vår kundtjÀnst finns hÀr för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss.

WebbGross KundtjÀnst

Var först tveksam..

Jag tog en chansning och bestÀllde från Webbgross då de hade de bÀsta priserna för det jag skulle köpa. Min bestÀllning kom i 2 olika leveranser (första efter ca 3 dagar och andra ca en vecka). Allt har gått perfekt till och jag kommer definitivt att handla dÀrifrån igen!

2024幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Non responsive customer service.

Kundservice/KundtjÀnst som aldrig svarar. Tar evigheter och besvarar aldrig kundens frågor via mejl.

Rekommenderas INTE.

Uppdaterat:
Mitt omdöme Àr 100% baserat pÃ¥ en Àkta hÀndelse och beviset har jag som ett Àkta skickat mejl till er som ej besvarats och till och med nu har ej besvarats. Ni Àr sÃ¥ ignoranta. Hade hoppats att ni har varit sÃ¥ snabba och besvara mitt mejl och min frÃ¥ga gÀllande leveranstiden pÃ¥ min bestÀllning. Men ni verkar vara snabba att besvara kritiken Àn att besvara kunden. Vilket företag, absolut sÀmst 👎🏌 Jag kan till och med skicka mejlet som bevis till den som önskar och vill.

Tack WebbGross för att ni har ignorerat mitt mejl.

Rekommenderas INTE.

2024幎2月13日

WebbGross からの回答

Hej, tack för att du når ut till oss. SjÀlvklart har vi undersökt detta och ser inget som tyder på att din beskrivning Àr baserat på en Àkta hÀndelse.

Vi erbjuder professionell och trevlig kundtjÀnst som finns tillgÀnglig för våra kunder. VÀlkommen att kontakta oss vid frågor.

UtmÀrkt företag

Som konsument Àr det hÀr nog mitt bÀsta stÀlle nÀr det gÀller online shopping. Dom har bokstavligen talat allt man behöver i livet ch trygg Àr man med nÀr man handlar hÀr med safe pay och de skönaste Àr nog att man kan dra Allt på del betalningar.

2018幎10月23日
5぀星のうち3の評䟡

Allt tar tid men till slut....

RÀtt ska vara rÀtt. Jag fick hela beloppet krediterat. Tack vare Klarna har kag pausat betalning och behövde inte ligga ute med beloppet.
Kan inte rekommendera. BestÀllde en vara, fick bekrÀftelse. 2 dagar senare - varan slut, du kan få en annan. Jag godkÀnnde. 14 dagar senare efter letande meddelade DHL att sista siffran i mob nr inte följde med från leverantören och dÀrför kunde inte levereras. NÀr jag Àntligen fick varan - var den skadad. Skickade meddelande direkt, fick svar att jag har 12 timmar på mig att skicka alla bilder man ville ha. Av 48 timmar enl. info trollade man bort 34 återstående. Och nu efter 5 dagar har jag fortfarande inte fått något som helst besked utom: ditt Àrende hanteras. Det kom efter påstötning och sen tyst igen. Detta företag inte vill ha kunder, det Àr sÀkert.

2018幎4月19日

VARNING! FÖLJER INTE GÄLLANDE LAGSTIFTNING

Jag vill varna alla för att handla från Webbgross.

Jag bestÀllde några varor från dem, som trots hög fraktavgift, gjorde det vÀrt det pga. att de har låga priser. Varorna skickas ut som utlovat och inom kort tid. So far so good!

Nu förhåller det sig ju såhÀr nÀr man köper saker att produkten ibland inte stÀmmer överens med beskrivningen eller att den inte passar för Àndamålet helt enkelt. DÀrför har vi som konsumenter en i lag reglerad rÀtt att göra returer. Och det Àr hÀr det oerhört dåliga agerandet från Webbgross sida börjar.

Då ingen retursedel följde med i försÀndelsen ringde jag deras kundtjÀnst för att få en sådan skickad till mig. Efter att ha suttit i kö i över 20 min utan att komma fram prövar jag deras chattfunktion. DÀr går det snabbare. I samtal med kundtjÀnst via chatten får jag veta att jag inte kan göra någon retur om förpackningen Àr bruten enligt Webbgross' egna köpevillkor. Jag påpekar det uppenbart felaktiga i det hÀr påståendet och att ett företag inte kan och får villkora bort rÀttigheter man som konsument har i lagen men personen i Webbgross' kundtjÀnst står frÀckt på sig och meddelar sedan att han/hon vill avsluta chattkonversationen och att vill jag ha en retursedel så måste jag mejla kundservice. Eh...? Vem Àr det jag chattar med om inte kundservice? undrar jag. Och varför kunde jag inte fått veta med detsamma att jag Àndå skulle behöva mejla istÀllet för att förslösa ytterligare tid i chatten?

Jag har tagit upp det hÀr Àrendet med Hallå konsument och de intygar bestÀmt att det Webbgross sÀger inte stÀmmer. Man kan inte neka en kund att göra en retur inom skÀlig tid och nÀr varan Àr i likvÀrdigt skick som nÀr man köpte den (jag sjÀlv har ju inte ens anvÀnt varorna i fråga) och man kan heller inte villkora bort dessa rÀttigheter.

Som ni mÀrker Àr detta inte bara irriterande och tidsödande att köpa varor från Webbgross, man riskerar också att inte få sina rÀttigheter tillgodosedda; det Àr ett bedrÀgeri m.a.o.. Bespara er tid och en massa skrÀp rent ut sagt, köp era varor någon annanstans.

2017幎11月30日

WebbGross からの回答

Tråkigt att du inte blivit nöjd med ditt köp.

Vi tar alla våra kunders rÀttigheter på högsta allvar och följer alla konsumentskyddslagar.
Det finns inget som tyder på att din order hanterats utanför våra rutiner.

Jag har kikat på din bestÀllning och ser att du har blivit tillfrågad att få skickad en retursedel till dig men Àrendet står Ànnu som vÀntande eftersom du inte återkopplat med svar. För att vår kontrollavdelningen ska godkÀnna returer Àr förutsÀttningen att förpackningen Àr obruten och i ordinarie skick. Detta i enlighet med svenska lagar och rekommendationer.

Du Àr vÀlkommen att kontakta kundtjÀnst gÀllande ditt Àrende.
Kom ihåg att ange ditt ordernummer.

5぀星のうち2の評䟡

Inte imponerad

Skickade mig varor jag inte ville ha utan att fråga. Kommer inte handla hÀrifrån igen.

2017幎10月12日

Hej Maria,
Tack för att du når ut till oss!

Tråkigt att det har blivit fel med din leverans.
VÀnligen skicka ett mejl till kontakt@webbgross.se med ditt ordernummer så ska vi spåra vad som har hÀnt.

KundtjÀnst står redo för att hjÀlpa dig.

5぀星のうち4の評䟡

Bra.

En viss produktbild var vilseledande, men kundtjÀnsten var trevlig och det gjorde inte så mycket i slutÀndan.

Nöjd med mitt köp

2017幎3月21日