Zeer simpel: website probleem aangekaart, zeer snel en nauwkeurig opgelost met een duidelijke uitleg (voor een leek als ik) en goede raad om het probleem op te lossen voor de toekomst. Dit allemaal bi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top geholpen: Terzake kundig en snel! Na het aanvragen van een domeinnaam de oude website supersnel online gezet. Super service dat Webreus zolang een back-up heeft gehouden van de oude website.
Ik ben zeer tevreden met de snelle en adequate manier waarmee het probleem dat ik had met een website is opgelost. Dat gold ook voor de keren daarvoor. De medewerkers van de helpdesk reageren bijzonde... ãã£ãšèŠã
Al decennia bij Webreus met meerdere hostingpakketten. Ondanks wat anderen wel eens beweren zijn ze voor mij nog steeds vertrouwd. Kundige en behulpzame helpdesk, instellingen zeer goed naar eigen inz... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede en goedkope hoster
Goede en goedkope hoster. Snelle registratie van mijn domein.
Eenvoudige installatie van Wordpress via Installatron.
Types geval.. goedkoop is duurkoop!
Types een geval van goedkoop is duurkoop. Ik zou voor een beter alternatief gaan zelfs indien dit wat meer kost. Vooral niet gebruiken wanneer je garanties wil. Wekelijks soms zelfs dagelijks storingen. Klanten service zeer beperkt.
Wat een drama, slechte helpdesk, sales al dagen telefonisch onbereikbaar!
Zeer trage behandeling van helpdesk tickets, of geen reactie.
Sales dagenlang telefonisch onbereikbaar.
Weg wezen hier!!!
Het enige voordeel is de prijs maar dat is alle ellende niet waard.
Prima service, prima webhosting, prima prijs
Zonder enige problemen worden mijn websites door webreus gehost. Een zeer vriendelijke en snelle klantenservice.
Betrouwbaar en goedkoop
Ik maak al enige tijd gebruik van Webreus voor de hosting van mijn websites. Ze zijn lekker goedkoop en de hosting is goed.
Beheer van je websites gaat makkelijk met het 'control panel'. Ze zijn behulpzaam bij het overzetten van een domeinnaam van een andere provider naar hosting bij Webreus en doen ook niet moeilijk als je een domeinnaam of hosting wil opzeggen.
Slechte service.
Er is hosting tegen redelijke prijzen, maar een hele slechte service: de telefoon wordt niet opgenomen.
Goedkoop
Goedkope webhosting voor kleine website. Steeds vaker problemen (site down, geen e-mail meer kunnen ontvangen). Ik ben alle sites aan het overhevelen naar een betrouwbaardere hoster.
Heb je websites met enorme aantallen bezoekers, of zware webshops, kies dan voor een (duurdere) webhoster met betere specificaties.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ