De bloemen zijn keurig geleverd volgens planning. Jammer genoeg was de bos "uitgedroogd". Het zag er verlept uit. Een nachtje in het water heeft de boel goed gedaan en de bos is weer bijgekomen. Helaa... もっと見る
企業が回答しました
Na een niet zo’n fijne ervaring afgelopen valentijnsdag heeft Weeklyflower het Meer dan goed gemaakt. In principe was het niet eens hun fout dat de bos afgeleverd werd bij een afhaalpunt wat vervolgen... もっと見る
企業が回答しました
Na een vorige fijne ervaring bij Weekly Flowers met een bloemenabonnement, is er afgelopen woensdag 7 -1-2026 weer het eerste boeket geleverd gekregen bij mijn schoonouders. Wat een prachtige goed... もっと見る
企業が回答しました
Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heerlijk elke maand nieuwe bloemen. Ze staat ook gewoon 3 weken mooi echt ongelofelijk
Mijn moeder werd verrast met het eerste boeket van de serie en was al meteen helemaal verliefd - zo mooi! Geweldig leuk en mooi cadeau.
Mooie bloemen geleverd!
Ik had perongeluk het verkeerde adres opgeschreven waardoor de bloemen weer retour gingen. Binnen 1 dag was het opgelost met weeklyflowers en zijn de bloemen toch bij het juiste adres aan gekomen.
Het boeket kwam keurig op tijd op 23 oktober j.l. Ik heb het advies opgevolgd om het na 3 dagen te verschonen, er zat daarvoor ook een 2e voedingszakje bij.
Nu, na,een week zijn alle verschillende bloemen nog prachtig.
Keurig verpakt, heel mooi veldboeket dat nu al 1 week staat zonder verwelkte bloemen
Levering boeket was volgens afspraak. Boeket was mooi, kwaliteit bloemen ook goed, week wel af van de foto, denk dat het meer seizoengerichte bloemen waren. Dus wel even verrast.
Soorten bloemen passen niet bij elkaar, dag 1 1e bloem dag 2 2 bloemen weg, de sterke blijven over, maar mooi nee dat niet.
Het boeket orginal klasiek was meer takken groen dan dat er bloemen inzatten. Het was echt onder de maat. Zeker geen reclame.
Het is een verassing als je na een paar weken weer een mooi boeket krijgt.
Zeer goed verpakt,geleverd volgens afspraak,harmonieus boeket met goede,verse bloemen.
Heel mooi herfst boeket. Hele mooie kleuren en goede kwaliteit.
Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met oaseschuim zodat ze toch water krijgen tijdens transport. Ik doe mezelf hier regelmatig een cadeau mee :-)
Een prachtig veldboeket gekregen, mooi en vers. De bloemen staan nog steeds mooi, ookal zijn de bloemen bijna een week oud. Heel blij met deze service!
Elke drie weken ontvang ik een prachtig boeket bloemen aangepast aan de seizoenen of andere speciale momenten. En is de bezorger altijd even vriendelijk. Iedere keer ben ik weer verbaast over de versheid. Meestal heb ik na drie weken nog bloemen over👌.
En gaat er per ongeluk iets mis …dan wordt het snel en vakkundig opgelost.
Dus ben ik superblij met Weekly Flowers🥳
Een bloemenabonnement voor een collega die afscheid nam. Het eerste boeket meteen een succes! Een prachtig herfst-ensemble! de ontvanger was verrast en ontroerd!
Super boeket en goede kwaliteit.
Vrijwel alle bloemen nog heel mooi nadat ze nu week op de vaas staan.
Heel blij mee en kijk uit naar mijn volgende boeket.
Mooie boeketten, bloemen blijven lang mooi en flexibel abonnement. Kortom een aanrader.
Nadeel dat je alleen woensdag tot en met vrijdag kunt laten bezorgen. Wat onhandig is als je iemand een boeket cadeau wil doen voor een speciale gelegenheid.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。