weightworld.se レビュヌ 4,888

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snabba leveranser och de jag köpt har hjÀlpt mig att sluta småÀta och sluta med godis. SjÀlvklart sitter det i skallen att man bestÀmmer sig men kÀnner verkligen ett stort stöd av de jag köpt- sÃ¥ för... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Weight World har enligt min mening marknadens mest prisvÀrda och bÀsta kosttillskott/vitaminer. Superservice, d.v.s. snabba leveranser och klara besked om nÀr produkten Àr packad och klar.

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt snabb leverans (24h) samt att jag efter en veckas anvÀndning redan kÀnner en förbÀttring i kroppen. HjÀrntröttheten Àr mildrad och hoppas att det fortsÀtter sÃ¥. DÃ¥ kommer jag Ã¥terkomma utan t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter, men Arginin hade onödigt stora tabletter, men jag löste det, att tugga ner dom😅👍ser inte Ànnu nÃ¥got speciellt hjÀlp, men har inte Ànnu tagit dem lÀnge, men hoppas att det blir bÀttre... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vårt engagemang för förstklassiga ingredienser har etablerat oss som ett pålitligt globalt varumÀrke för att stödja din hÀlsa, viktminskning och vÀlbefinnande. Från vår ödmjuka början som familjeföretag har vi förtjÀnat 100 miljoner kunders förtroende över hela vÀrlden.

WeightWorld.se

圓該䌁業による蚘述

Fantastisk kundtjÀnst
Vårt internationella kundtjÀnstteam finns alltid redo att hjÀlpa till! Teamet Àr tillgÀngligt 10.00 - 18.00, måndag - fredag. Med support på över åtta språk kan vi prata med dig på telefon eller live chatt. Om du Àr sugen på att skicka ett mail till oss ser vi fram emot att höra från dig!

Prismatch-garanti

Du hittar inte bÀttre erbjudanden någon annanstans!

Du hittar inte bÀttre erbjudanden någon annanstans!
Och om du gör det, slår eller matchar vi dem.

4.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ni har ju inte levererat varan jag

Ni har ju inte levererat varan jag skickade efter och har betalt för dÀrför kÀnns det som jag blivit lurad av er

2026幎3月12日
weightworld.se ロゎ

weightworld.se からの回答

Hej Roger, tack för din recension!

Vi förstÃ¥r verkligen att det kÀnns frustrerande nÀr man har betalat för en vara som inte dyker upp, och vi beklagar verkligen att du upplevt detta – det Àr absolut inte den upplevelse vi vill att du ska ha hos oss pÃ¥ WeightWorld.

Om man inte mottagit sin vara efter 1-3 arbetsdagar Àr det alltid bra att kontakta oss med en gång så att vi kan hjÀlpa med en lösning.

Vi har nu kontaktat fraktbolaget direkt och skickat ett mejl till dig så att vi kan hjÀlpa dig vidare med ditt Àrende och se vad som hÀnt med ditt paket.

Har du frågor eller behöver hjÀlp Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst via Live Chat, e-post eller telefon 08-50 78 12 72. Vi kan Àven ringa upp dig på begÀran.

VÀnliga hÀlsningar, WeightWorld

5぀星のうち4の評䟡

Skulle bli perfekt med att linda varor

Skulle bli perfekt med att linda varor i bubbelfojle eller papper. Jag Àr nöjd med sjÀlva varor.

2026幎3月11日
weightworld.se ロゎ

weightworld.se からの回答

Hej Magdalena, tack för din fina recension!

JÀttekul att höra att du Àr nöjd med dina produkter.

Vi förstår att emballaget och paketeringen skulle kunna vara bÀttre enligt din åsikt, och tackar så mycket för din vÀrdefulla feedback som vi tar vidare till våra ansvariga.

Om du har några frågor Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst via Live Chat, e-post eller telefon 08 - 50 78 1272. Vi kan Àven ringa upp dig vid behov.

VÀnliga hÀlsningar, WeightWorld

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス