Ãlskar vasslesmakerna vanilj och choklad, bÀsta pÃ¥ marknaden!! Snabb leverans, snabba svar pÃ¥ mina frÃ¥gor. Rekommenderar ALLA att testa WELLIOð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Så god! Funkar Àven toppen att baka med, har anvÀnt både vintage vanilla och creamy chocolate. Rekomemderar!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WELLIO tillverkar vetenskapligt grundade kosttillskott av absolut högsta kvalitet. Genom att ha hela produktionen i fabriker strax utanför Stockholm sÀkerstÀlls rena ingredienser, miljövÀnliga processer och full kontroll. Det ger dig produkter du kan lita på och som gör gott för både dig och planeten. Du får kosttillskott du mår bra av och samtidigt ger dig maximala resultat oavsett målsÀttning.
é£çµ¡å
TjÀrdalsvÀgen 38, 184 38, à kersberga, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@wellio.se
- wellio.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
WELLIO vinner!
SÃ¥ god
Rekommenderar!
Riktigt smidig köpprocess, men framför allt supergott. Kommer definitivt att köpa produkterna igen.
Rakt igenom högsta möjliga kvalitet pÃ¥âŠ
Rakt igenom högsta möjliga kvalitet på Wellios sortiment. Dessutom smakar proteinpulvret helt suverÀnt bra!
Det Àr andra gÃ¥ngen jag bestÀllerâŠ
Det Àr andra gÃ¥ngen jag bestÀller Wellio Protein Creamy Chocolate ! SÃ¥ god !! Fick med köpet en shaker Jag har ett abbonemang nu sÃ¥ nÀsta mÃ¥nad ska jag köpa jordgubb som blir grymt gott nÀr sommaren Àr pÃ¥ gÃ¥ng ! ð§¡ðªð»ð¥€Rek alla att köpa creatin ocksÃ¥ ! Tack Wellio !
Toppen produkterer
Toppen produkter, rekommenderas varmt âïžâïžâïžâïžâïž
Så enkelt, smidigt att bestÀlla & outstanding produkter
SÃ¥ enkelt & smidigt att bestÀlla samt snabb leverans. Produkterna Àr outstanding och jag kÀnner mig sÃ¥ trygg att all innehÃ¥ll Àr granskad (och gjord) av den bÀsta coachen. Vilken smak det var pÃ¥ creamy choklad pulvret ð€€
Allt fungerade otroligt smidigt
Allt fungerade otroligt smidigt, snabb leverans och inget krångel. Rekommenderas!
Snabb leverans och goda produkter!!
Snabb leverans och goda produkter!!
Rekommenderar varmt ðð»
Snabb leverans och god smak pÃ¥âŠ
Snabb leverans och god smak på vaniljproteinet.
Otroligt galet god smak
Otroligt galet god smak, krÀmig och lÀtt blandad. Bra proteinhalt och lågt fett och kolhydrater.
Gillar Skarpt !!
Wellio har produkter som hÃ¥ller vad domâŠ
Wellio har produkter som håller vad dom lovar.
Vilken naturlig smak!!
Wow!! Vilken smak och lÀtt att blanda ut. Högsta proteinhalt Àr en bonus! Vanilj Àr min favvoð¥€
BÀsta proteinpulvret
Fantastisk smak, textur och precis det innehåll jag letade efter.
Såå gott
Såå gott, både kreatinet med smak och proteinpulvret (bestÀllde vanilj). Proteinpulvret Àr vÀldigt god och krÀmig med bara vatten.
Plus för snabb leverans.
INGEN SOM WELLI/O
Jag har aldrig smakat pả en protein som kan vara mer godare Àn Wellio/o. Det Àr en rich och soft konsistens, det tjÀnst krÀmig inklusive om du blandar det med vatten. Det behövs inte ens dricka det med mjölk , det ar redan jÀtte gott med bara vatten. Det kÀnns lÀtt i magen ( viktigt för mig jag som brukar vara kÀnslig)
10/10 ðð»
Så jÀkla god smak på deras protein
Så jÀkla god smak på deras protein! Smakat både choklad och vanilj! Snygg sajt också!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ