Medewerksters zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Ik ervaar deskundigheid, wat gelijk vertrouwen geeft. Er wordt snel gehandeld, evt naar een oplossing gezocht ,en dat is heel prettig. Ik ben... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling was niet aangekomen. Bleek op afhaalpunt bezorgd zonder door te geven welke. Is gekomen door aanloop probleem met nieuw systeem. Na een telefoontje was het snel opgelost
äŒæ¥ãåçããŸãã
I've been struggling for years with nail and hair growth, I've been using the Wellvita product-Hair,nail and skin product and man in this six months my nails are stronger and has grown so much as well... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wellvita - Gezondheid voor jou
Wellvita - Gezondheid voor jou
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Jouw gezondheid is belangrijk voor ons
Levering direct in je brievenbus
Leveringstijd: 5 tot 10 werkdagen
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
alles goed geweldig
helaas na twee weken nog geen pakketâŠ
helaas na twee weken nog geen pakket binnen gehad
Wellvita, een belofte?
Kan alleen beoordeling geven m.b.t. afhandeling van mijn bestelling en levering, als het product net zo effectief en werkzaam is, dan is het een schot in de roos!
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Het duurde erg veel dagen voordat hetâŠ
Het duurde erg veel dagen voordat het product afgeleverd werd. Het werd verstuurd uit Denemarken terwijl de website over levering sprak binnen 24 uur.

Snelle bezorgservice
Snelle bezorgservice. Ontvangers/bestellers zijn op leeftijd en hadden wel wat moeite met de bestelprocedure in combinatie met de prijzen. Schrokken ervan dat ze mogelijk opeens een abonnement hebben. Dat was hun niet helemaal duidelijk.
Ik heb eenmalig besteld en ga hetâŠ
Ik heb eenmalig besteld en ga het uitproberen. Levering is alvast goed bevallen.
MRMO
De product die ik ontvangen hebt staat geen instructies erop hoeveel ik per dag mag drinken de tabletten

Medewerksters zijn altijd vriendelijkâŠ
Medewerksters zijn altijd vriendelijk aan de telefoon.
Ik ervaar deskundigheid, wat gelijk vertrouwen geeft.
Ik ben positief gestemd over Wellvita.
Vr gr Sjacky Kiers.
De postbode ,,
De postbode ,,, post nl heeft mijn pakketje op de voordeur,,, vloer maat gedaan terwijl ik was niet thuis en het is gestolen en ik betaal dat bestellen niet en ik ga geen fuk meer nooit ooit bestellen van jullie en geen andere bedrijven via het internet!! Ik ben dit goede nu nú fuk zat ð¡ð¥µð¡ð¥µð¥µð¡ð¡ð¥µð¥µ

Wellvita ããã®åç
ben benieuw of het help ben er meeâŠ
ben benieuw of het help ben er mee begonnen
Resultaten zal wel met der tijd wel wat uit maken hoop ik
Prima geregeld
Het is jammer dat je al in een heleâŠ
Het is jammer dat je al in een hele korte gebruikstermijn van de medicatie je nu al een reaktie moet geven, terwijl als toelichting staat vermeld dat de medicatie pas na 1 maand een reaktie merkbaar is.Dus nog even geduld over 3 weken.

Wellvita ããã®åç
Goede en eerlijke uitleg van productâŠ
Goede en eerlijke uitleg van product via telefoon,dat heb me overtuigd ð

Wellvita ããã®åç
De pillen die ik gebruik een goedâŠ
De pillen die ik gebruik een goed product.
Ben er blij mee.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹