Eenvoudig en goed. Na mijn advertentie kreeg ik direct reacties en ik ben heel blij dat een van deze gegadigde volgende week mij komt helpen. Aanrader !!!!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Iedere euro waard. Binnen een maand een hele fijne werkster gevonden! Inschrijven ging simpel, de oproep was zo geplaatst en had binnen een dag 7 reacties. Je kan makkelijk selecteren op basis van de... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Eenvoudig en goed
Snel en simpel
Snel en simpel. De site is eenvoudig en je kan snel in contact komen met medewerkers.
Goede service. Alles helder en duidelijk.
In mijn geval snelle afwerking.
Niet betrouwbare of niet beschikbaar
Werkster 1: Na 1 keer niet meer op komen dagen.
Werkster 2: Geeft uiteindelijk aan niet beschikbaar te zijn
Werkster 3: Na weken van contact een afspraak gepland en zegt af op de dag van de afspraak.

Prima platform
Prima platform, binnen 24 reacties. Onlangs een oproep gedaan voor mijn ouders. Er kwamen heel snel 4 relevante reacties. Daaruit is een kandidaat gekozen en is inmiddels begonnen. Super dus.
Bestolen door hulp via werksters.nl
Niet alle werksters zijn betrouwbaar. Degene die wij hadden werkte prima, maar waarschijnlijk vond ze dat ze te weinig betaald kreeg. Heeft een flink bedrag, wat verstopt lag en ge-erfde sieraden meegenomen, terwijl wij in huis waren. Het was een Marokaanse dame. Heel vriendelijk en behulpzaam maar een dievegge dus. Gaf ook een valse naam op. Wij waren te goed van vertouwen. Legitimatie vragen in het vervolg.

Geweldig!
Geweldig!
Zeer duidelijk over de procedure.
Na aanmelding stroomden de reacties binnen.
Ik heb zeer snel een fijne hulp gevonden.
Betaling stopzetten zo geregeld.
Echte aanrader!
Snel een werkster gevonden
Snel een werkster gevonden. Prima kontakt gehad met fijne mensen. Heb er alle vertrouwen in dat zij goed werk gaan leveren.
Direct een werkster gevonden.
Binnen een dag de juiste hulp gevonden
Binnen een dag de juiste hulp gevonden. Door een goede omschrijving bij het profiel de juiste persoon gevonden!
Geen maandelijkse bemiddelingskosten en toch een huishoudelijke hulp gevonden.
Voor een maandelijks vast bedrag kun je zoeken naar een huishoudelijke hulp, zodra je er één hebt gevonden kun je opzeggen. Zelf afspraken maken met de huishoudelijke hulp over het uurtarief en je hoeft geen maandelijkse bemiddelingskosten te betalen zoals bij sommige partijen. Heeft enkele maanden geduurd voordat ik huishoudelijke hulp gevonden had en niet alle huishoudelijke hulpen reageren op je berichten. Je kunt op de website zien hoe actief ze zijn met inloggen, als mensen niet reageren op je bericht kun je dit melden. Tevreden over het verloop en de kosten
Zoek je hulp? Dan is deze site een aanrader
Eerlijke voorwaarden en prijs. Goed systeem wat vlot loopt en duidelijk is. Nog nooit is er iets fout gegaan. Toezeggingen worden nagekomen. Een account is makkelijk gemaakt én ook weer uitgezet. Een volgende keer is dat met 1 klik weer ingesteld. Alle berichten worden overzichtelijk bewaard, óók die van vorige zoekacties. Absoluut mijn redding in 'hulpeloze' tijden (al vanaf 2017!)
Betaald platform
Laat mij een hele tekst voor een aanvraag schrijven, blijkt het een betaald platform te zijn
Super snel geregeld
Je betaalt een abonnement maar deze kun je elk moment opzeggen. Ideaal. Binnen een paar uur een werkster gevonden, dus dat zijn eenmalige kosten die het prima waard zijn
Veel leuke reacties, goede site.
Veel leuke reacties, goede site.
De site is een ware hulp om in contact te komen met elkaar. Ook het aan en afmelden verloopt goed. En we hebben iemand gevonden waar we heel blij mee zijn!
Fijne site, heel goede match gevonden voor thuis!
Het is heel makkelijk en overzichtelijk om via Werksters.nl iemand te vinden. De personen kunnen zich goed voorstellen en het is makkelijk e-mailen via het systeem. Wij hebben echt een ongelofelijk goede, briljante mevrouw gevonden die ons huis geweldig bij houdt. Het is letterlijk in jaren niet zo schoon geweest. Mocht zij onverhoopt weg vallen zou ik zeker weer via werksters.nl iemand zoeken.
Fijne hulp in de huishouding!
Contact met de eerste dame verliep niet heel soepel. Toen opnieuw gaan zoeken en berichten en toen heel fijn contact met een dame uit de buurt. Heel fijn dat het zo snel kon. En ze heeft meteen goed aangepakt. Dankbaar met zo'n fijne hulp in huis. Alles ruikt weer heerlijk en is schoon.
Systeem werkt erg goed
Systeem werkt erg goed. Ik kan niet anders concluderen dat het systeem erg goed werkt. Ondanks de krapte in schoonmakers krijg je veel reacties. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zie het anders maar eens voor elkaar te krijgen iemand te vinden. Ik raad het iedereen aan. Punt van aandacht: vermelden van referenties/beoordelingen per schoonmaker zou het nog makkelijker maken iemand te kiezen.
Fijne website om aan hulp te komen.
Via het plaatsen van een oproep snel hulp gevonden! Eenmalige investering zeker waard en makkelijk op te zeggen.
Oplichting via deze website.Pas op u bent gewaarschuwd!!
Tot onze verbazing zijn er betalingen door middel van incasso door deze organisatie afgetrokken van onze rekening. En dat terwijl wij nooit officieel lid geworden zijn van uw organisatie! Na enkele fouten met een code die niet werkte had ik besloten geen gebruik van hun service te maken, geen geld over te maken en geen lid te worden! Het emailadres is zelfs nooit bevestigd. En inderdaad heb ik nog nooit gebruik gemaakt van hun service! En nooit een oproep geplaatst.
Al hun mails zijn in de spam box terecht gekomen. Ook zie ik daar dat zij, zonder ook maar enige inspraak van mij het gratis account overgeheveld hebben naar een premium account. Daar heb ik noooooit voor gekozen! Kennelijk hebben zij de gratis inschrijving waarbij ik zelfs de definitieve knop voor aanmelding niet ingedrukt had zelf overgeheveld naar een Premium account. Dit geeft mij de indruk van oplichting!!
Vandaag november 2025 vond ik in de spam box inloggevens van een gratis account dat zij naar een premium account hebben overgeheveld. Ook staat erbij dat het emailadres nog niet geverifieerd is en het telefoonnummer van ons onbekend is. Daaruit blijkt dat wij onze aanmelding niet eens afgemaakt hadden. Er is dus geen geverifieerde identificatie van ons bekend!! Toch wordt er wel geld afgeschreven voor een premium account waar wij ons nooit voor hebben aangemeld!
Er blijkt vanaf 23-12-2023 een bedrag van totaal â¬478,- afgetrokken te zijn. En dat terwijl mijn naam niet bij hun bekend was. Ons adres is eveneens niet bij hun bekend. Wij hebben nooit een schriftelijke bevestiging per post ontvangen dat wij zogenaamd een premium account bij dit bedrijf hadden. Per post hebben wij niets ontvangen en in de mail kwam het gelijk in de spam box. Bovendien hebben wij nooooooit een premium ACCOUNT aangevraagd! Dit is echt een oplichtersbende! Een gevaarlijke website!
Heel shockerend. Wij zullen dit bedrijf in rechte betrekken. Om op deze manier aan je geld te komen is wel heel triest!
Heb contact met het bedrijf gehad maar zij komen niet tot een redelijke oplossing. Hun werkwijze is misleidend. Toen ik hun wees op een schrijven op hun website dat er nooit betaald hoeft te worden als er geen contact gezocht wordt met een helpster hadden ze ineens het deel waar je als "klant"kan inloggen (wat zij dus aangemaakt hadden) hadden ze weer zelf een wijziging gedaan. Achter een foto van een helpster stond bekeken En nu een paar dagen geleden was dit gewijzigd in "contact gezocht". Dit kennelijk om hun eigen gelijk te bewijzen. Zij passen dus hun eigen website aan naar niet echt gebeurde handelingen van website bezoekers. Tot twee keer toe is de boel verdraait door hun.
Zij schrijven hieronder dat er restitutie heeft plaats gevonden maar zodat men denkt dat werksters.nl de zaak heeft opgelost. Maar een terugbetaling van â¬120 euro waarbij â¬478, ten onrechte afgetrokken is noem ik geen restitutie. Zij geven dus zelfs in hun antwoord hieronder niet de volledige waarheid en proberen de lezer met woorden om de tuin te leiden.
Indertijd heb ik op de website op een kortingscode geklikt en dit meer ter oriëntatie en verkennend.Maar die kortingscode deed niets en een definitieve knop van aanmelding voor een premium account daar heb ik nooit op geklikt. Daarop heb ik geschreven en in hun antwoord van 24 december 2023 stond het volgende :
De kortingscode kan alleen worden ingevoerd op het moment dat je een premium account aanvraagt via de link in de kortingmail. Ik zie inderdaad dat de code nu niet is gebruikt. ...Wat geeft dit aan...dat ik zelf niet het Premium account heb aangevraagd.
Het gaat hier dus om rasechte oplichters! Wees gewaarschuwd!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ