Supersnabb leverans redan dagen efter!
Perfekt! Nöjd med min nya fina skÀrm!
Supersnabb leverans redan dagen efter!
Perfekt! Nöjd med min nya fina skÀrm!
VÀldigt snabb och bra service, hade en del frågor kring datorn innan jag bestÀmde mig för köp.
Snabb frakt också, rekommenderar starkt werrengaming!
Jag kan starkt rekommendera Werrengaming. Jag bestÀllde mina varor men kunde inte vara hemma för att hÀmta dom pga resa, det var inga som helst problem att be dom leverera varorna nÀr jag var hemma igen. Otroligt bra priser för vad man får då allt Àr fÀrdig byggt. Jag skulle ge 10 av 5 stjÀrnor om det gick.
Snabb leverans, professionell sida. Rekommenderar verkligen
Köpte dator, fick leverans dagen efter. Riktigt imponerad. Riktigt snyggt byggd dator.
Snabb leverans. Bra bemötande. HjÀlpsam. Bra produkt. Har inget annat Àn 5 stjÀrnor att ge. Kan varmt rekommendera.
Bra och seriöst företag med bra produkter.
BÀsta sidan att bestÀlla datorer
Riktigt bra priser!
Nog ett av de oseriösaste företagen som har en support mail på gmail inte deras hemsida och en dator som kostar 41 499 kr dÀr komponenterna till de kostar exakt 28094 kr så det Àr ett överpris på mer Àn 10 000 kr så köp datorer från Inet eller bygg dem sjÀlva. Om ni vill spara pengar och få bÀttre komponenter samma pris
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã