Vi har vÊret pÃ¥ en deal og det harâŠ
Vi har vÊret på en deal og det har vÊret den mest sublime oplevelse. Så lÊkker mad og en yderst venlig og kompetent betjening. Meget fine vÊrelser med nye badevÊrelser. Vi kommer helt sikkert igen.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk personale, med humor og et glimt i Þjet. Fantastisk mad, super flotte lokaler og fine rene vÊrelser. En 100% fem stjernet oplevelse man kan leve lÊnge pÃ¥ ð
Weekendophold med veninde juni 2026. Fantastisk sÞd og nÊrvÊrende personale, som var yderst fleksibel. Dejlig velkomst og fine renoveret vÊrelser. Der var et fÊllesrum til fri afbenyttelse med kÞleskabe, fryser, glas mv. i forlÊngelse af vÊrelses flÞjen. Maden var flot anrettet og alt var hjemmelavet og prÊsenteret af tjeneren. Morgenmaden blev serveret ved bordet og der var 4 Êg (til 2 personer) hjemmebagt rundstykker og rugbrÞd, 2 slags pÞlse, 3 oste, 2 hjemmelavet syltetÞj, agurk, tomat, appelsin, 2 slags kager, stempelkande kaffe, Êblejuice og appelsinjuice. Der var meget mad og vi kunne desvÊrre ikke spise op af alt det lÊkre mad. Vi giver 5 stjerner og kommer gerne igen.
Maden var lÊkker,
betjeningen god - meeeen Karen Wolff småkager til kaffen! Det havde vi ikke forventet.
Vi havde kÞbt et 2-dages ophold på Westergaards hotel med middage begge dage. Beklageligvis var der sket en fejl, således at vores bookning var blevet aflyst. Hotellet beklagede meget og indlogerede os på Hotel Falken i samme by (se anmeldelse andetsteds).
Ledelsen af Westergaards htel beklagede dybt og gav såvel hvid- som rÞdvin til måltiderne begge dage. Hotellet tilbÞd - derudover - et nyt 2-dagesophold på hotellets regning.
Det er vi - naturligvis - mere end tilfredse med!
I Þvrigt kan vi stÊrkt anbefale hotellet:
Måltiderne var - begge dage - helt i top og vinene udsÞgte. Betjeningen var hyggelig, vidende og absolut god. Morgenmaden blev (hvilket er sjÊldent på nutidens hoteller) serveret og var meget lÊkker.
Vi glÊder os til at gense Westergaards hotel i VidebÊk, som - i Þvrigt - er en absolut hyggelig og sevÊrdig by.
Pia & SÞren Stanhardt
Er lige hjemkommet efter et dejlig oplevelse på Westergaards hotel i VidebÊk. LÊkker mad og meget venlig personale.