Nem hjemmeside og de havde reservedele til min kawasaki crosser fra 1988, og meget hjÊlpsomme da vi snakkede sammen i telefonen. Kun positive at sige har vÊret meget tilfreds.
Hurtig levering af bare og stort udvalg af reservedele. KÞber derfra igen nÊste gang jeg mangler noget
Altid super god betjening af folk der ved hvad de taler om. BÃ¥de i butikken og pÃ¥ vÊrkstedet. Butikken har masser lÊkkert udstyr og man kan altid fÃ¥ god og kompetent vejledning. Vi fÃ¥r altid servicere... ãã£ãšèŠã
FÞrst og fremmest vil jeg starte med at sige, de har et godt udvalg, til okay priser, ikke det billigste, dog er det jo heller ikke den billigste hobby. Denne anmeldelse gÊlder heller ikke all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãªãŒããã€è²©å£²åº
- ã«ã¯ãµã ã¢ãŒã¿ãŒãµã€ã¯ã« ãã£ãŒã©ãŒ
- ãã€ã¯ååã»ã¢ã¯ãµãµãªãŒå°éåº
- ãã€ã¯ä¿®çåº
- ãã€ã¯ ã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Motocross forhandler og service vÊrksted. Vi forhandler alle top brands og servicere alle mÊrker. Aut. forhandler af KTM, Kawasaki, WP Suspension og FOX Racing.
Erhvervsparken 8A, 4621, Gadstrup, ãã³ããŒã¯
- +45 59291301
- info@w-rs.dk
- westsideracing.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nem hjemmeside og de havde reservedeleâŠ
Kun positive at sige har vÊret meget tilfreds.
They do what it says on the tin!
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž Altid god service, uanset nethandel eller fysisk i butik ðð
Hurtig levering af bare og stort udvalgâŠ
Altid hurtig levering og ekstrem godâŠ
Altid hurtig levering og ekstrem god service og håndvÊrk fra vÊrksted
Rigtig god service
Super god service.
God service . Hurtig svar og tilbagemelding hvis der mangler noget på ordre
Fint nok.
Fint nok.
Der gik lidt flere dage med leveringen, hvor jeg godt kunne tÊnke mig at noget på lager kom efter max 2 dage.
Kanon hurtig levering og god serviceâŠ
Kanon hurtig levering og god service over telefonen.
Afgav en ordre kl. 15:45.
NÊste dag kl. 9:58 var den leveret.
Kan klart anbefales ð
Dag til dag levering
God hjemmeside, med hurtig adgang til reservedels-siderne. Nem bestilling og meget hurtig levering.
Fede produkter og butik
Fede produkter og butik , lidt underligt når man kÞber gavekort via hjemmeside. At man ikke får et gavekort der kan printes ud og man selv skal skrive kode ned fra siden ikke fra mail.
Hurtig forsendelse til den rigtige prisâŠ
Hurtig forsendelse til den rigtige pris ð
Forgaffelservice
Efter en tur på Balkan, var forgaffel blevet utÊt⊠Westside sagde en pris og alt blev udfÞrt til punkt og prikken..
Kan ikke sÊtte en finger på deres udsÞgt service og man mÊrke deres passion for faget..
Hurtig levering og god service
Supper hjÊlp somme men vente tiden pÃ¥âŠ
Supper hjÊlp somme men vente tiden på sine delle eller hva man nu har bestilt tar led for lÊnge at modtage