䌁業情報

1. むベント チケット販売業者

圓該䌁業による蚘述

WeTicket is de alles-in-één ticketing oplossing die organisatoren van evenementen helpt te groeien en kosten te besparen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfect and awesome!

I had an outstanding experience with WeTicket, a comprehensive ticket sales platform that really delivers on its promises. The system offers everything you need - from voucher management and detailed analytics to donation processing and a reliable scanning app. What impressed me most was how their all-in-one solution streamlined my entire ticketing process. The platform is incredibly intuitive and straightforward to navigate. Their customer support team is exceptional and responsive. As a company manager, I'm delighted with how WeTicket simplified the administrative aspects of my events, plus their sleek interface and professional online presence are impressive. Highly recommend them and their top notch service.

2025幎6月20日

Super fijn systeem

Super fijn systeem. Als organisator al met meerdere ticketing partijen gewerkt. Geen een zo overzichtelijk, persoonlijk en goedkoop als WeTicket!

2025幎10月1日

WeTicket からの回答

Thanks voor de fijne samenwerking! :))

5぀星のうち5の評䟡

Top samenwerking met WeTicket!

Voor ons Feestweekend Lierderholthuis (4, 5 en 6 juli '25) hebben we gebruik gemaakt van het WeTicket platform – en wat een fijne ervaring was dat! Lage kosten, super laagdrempelig en alles lekker transparant geregeld. Geen gedoe, geen poespas... precies zoals hun eigen "no-nonsense filosofie" en "missie" dit belooft.

Wat ons betreft een professioneel ticketing & kassa platform dat perfect past bij grote en kleine evenementen.
We zouden ze zeker aanbevelen aan andere evenementen, organisaties die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT platform en ticketing partner!

2025幎7月5日

Great functionality and response

The functionality is very good. Of course as new user, I ran into some constraints. But the people are nice and quick to respond. Nicest experience was how easy it was to change someone's booking to another day.

2025幎7月18日

WeTicket からの回答

We're always happy to help and find a suitable solution! :)

Festival Amsterdam

Voor ons festival vandaag, waar we 1500 tickets via Wetickets hebben verkocht, kunnen we met volle overtuiging zeggen: alles verliep vlekkeloos. Geen enkel probleem gehad – van het aanmaken van de tickets tot de scanning aan de ingang. Het systeem is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en professioneel. De service was top en we raden Wetickets zeker aan aan andere organisatoren. Bedankt voor jullie bijdrage aan het succes van ons evenement!

2025幎7月13日

Ha Rob,

Graag gedaan! En jullie bedankt voor de mooie review en het prettige contact de afgelopen periode. Fijn dat alles zo vlot is verlopen!

5぀星のうち5の評䟡

Heel plezierig product. Zeer tevreden.

Zeer eenvoudig aan te maken en in te vullen, makkelijk de resultaten bijhouden en voor de kopers van de tickets ook eenvoudig om te bestellen. Wij zijn deze eerste keer zeer tevreden en zullen in het vervolg voor al onze concerten de kaarten via Weticket gaan verkopen. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en een zeer behulpzame helpdesk.

2025幎3月1日

WeTicket からの回答

We doen ons best om organisatoren zo goed mogelijk te ondersteunen. Blij om te horen dat WeTicket bevalt.

5぀星のうち2の評䟡

Loze beloftes, weinig ontwikkelkracht

Het boeken van een ticket is redelijk op orde, maar als je regelmatig activiteiten organiseert, dan kan ik deze kleine partij niet aanraden. Daarvoor is de functionaliteit te beperkt die ze aanbieden.

Er wordt van alles beloofd over nieuwe functionaliteiten die ontwikkeld en uitgerold gaan worden, maar in de praktijk komt daar weinig van terecht.

Het is bijvoorbeeld onmogelijk om deelnemers geautomatiseerd in je CRM of ESP te krijgen, waardoor je deze belangrijke leads niet kunt opvolgen. Het versturen van een evaluatiemail na afloop of uitnodiging voor een volgende activiteit is er dus niet bij.

Ander voorbeeld van een tekortkoming die maar niet oplost wordt, is dat het onmogelijk is om de status van een activiteit op te halen. Hierdoor kun je op je eigen website niet direct laten zien of een activiteit vol zit of niet. De klant komt daar nu pas achter tijdens het boeken en niet tijdens het oriëntatieproces.

Een laatste zwakke punt dat ik wil noemen van deze partij is het klantcontact. Je wordt niet proactief geïnformeerd over verbeteringen waaraan wordt gewerkt. Je moet zelf overal maar achteraan en hopen dat ze een keer tijd hebben.

2025幎1月21日

WeTicket からの回答

Bedankt voor je feedback. We zaten de afgelopen maanden in de overstap van WeTicket 1.0 naar 2.0. Hierdoor konden we geen functionaliteiten toevoegen aan WeTicket 1.0. Dit proces is inmiddels afgerond en we ontwikkelen nu snel door op WeTicket 2.0.

Het is voor ons echter niet altijd mogelijk is om in te gaan op individuele verzoeken. Met WeTicket bouwen we een alles-in-één oplossing waarmee organisatoren tickets kunnen verkopen voor een fractie van de gebruikelijke kosten. We proberen daarom tools te bouwen die iedereen helpen en leggen niet de nadruk op maatwerk.

We schrikken van je opmerking over onze communicatie. We doen hard ons best om de beste service te leveren, en dat is ook terug te lezen in andere reviews.

We kunnen niet nagaan bij welke organisatie je werkt, maar we hebben wel een vermoeden. In dit specifieke geval gaat het om een grote organisatie, waarbij er vanuit veel verschillende afdelingen en personen vragen zijn gesteld. We verwachten dat dit heeft gezorgd voor miscommunicaties.

We nodigen jullie graag uit voor een evaluatie, zodat we kunnen nagaan of we jullie goed kunnen verder helpen of dat we tot de conclusie moeten komen dat een ander platform beter aansluit bij jullie wensen.

Vlekkeloos en onvergelijkbaar

Vlekkeloos en onvergelijkbaar met andere ticketing services. Ik ben zo ontzettend fijn uit de brand geholpen toen ik een week van te voren een groot evenement moest neerzetten. WeTicket 2 is op makkelijk bruikbaar van lay-out tot betaling.

2024幎5月22日

WeTicket からの回答

Thanks! Dat is leuk om te horen.

5぀星のうち5の評䟡

Een eenvoudig systeem met lage kosten.

Een eenvoudig systeem met lage kosten.
Het is niet moeilijk een ticketshop aan te maken. We hadden 1 evenement met 5 verschillende uitvoeringen op 5 verschillende dagen. Hierdoor kon ik eenvoudig bezoekers omboeken naar een andere datum. Een onbedoeld voordeel. Ook kun je tickets “refunden”. Die worden dan automatisch terugbetaald. We hadden een goede 4G verbinding op de locatie en daardoor verliep het scannen van de tickets snel en probleemloos. We kregen gevraagd en ongevraagd advies van de helpdesk en kwamen daardoor niet voor verrassingen te staan. De connectie met de uitbetalende partij verliep ook prima. Er is geen cent de verkeerde kant opgegaan.

2023幎6月3日

WeTicket からの回答

Hi Henk! Wat goed om te horen. Daar worden we blij van! Laat het ons weten als we je ergens anders bij kunnen helpen!

Goed!

Goed, persoonlijk, gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, goedkoop. Wat wil je meer.

2023幎5月10日

WeTicket からの回答

Dat vinden wel leuk om te horen ☀

Bedankt!

WeTicket: goedkoop en gebruiksvriendelijk

WeTicket is de goedkoopste (de meeste services zijn zeker drie keer zo duur) en meest gebruiksvriendelijke ticketing systeem dat ik zover ben tegen gekomen. Prettig dat je alles zelf kan regelen, kan opmaken in je eigen stijl en kan verkopen via je eigen website.

2023幎1月16日

WeTicket からの回答

Hi Maarten, We doen er alles aan om de beste service te leveren en kosten te laten dalen. Leuk om te horen dat jullie hier ook blij van worden.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Super simpel en snel startupproces. Goed te integreren in mijn eigen website. Superoverzichtelijk beheerportaal.

2021幎8月10日

❀