レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Elendig kundeservice, har fått felger med forksjellig et som ikke passer bilen! Dere svarer ikke på Mail og nekter å ta dem tilbake? De passer ikke på A4 min må space 6mm og 8mm foran! For... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Produktet virker godt (har ikke prøvd felgene enda) og det var god levering, men det var en del gjemte kostnader som ikke kom med når jeg betalte. Det er fortsatt en kostnad jeg har sendt klage p... もっと見る

企業情報

1. 自動車部品店
  2. タイヤ専門店

当該企業による記述

Alufelger og billige dekk på Wheelsshop.no Hos Wheelsshop.no har vi et bredt sortiment av alufelger, stålfelger og billige dekk i utvalgte merker til svært lave priser. Du kan raskt og enkelt søke etter felger, dekk og kompletthjul (felg med dekk) i systemet vårt, og vi tilbyr selvfølgelig Passgaranti. Det er din garanti for at det du kjøper passer 100 prosent på bilen din! Hos Wheelsshop.no finner du alufelger fra 12 til 28 tommer. Massevis av felger i flotte farger og design, samt mange felger som er godt egnet til vinteren. Vi tilbyr produkter fra blant annet Tomason, Ronal, Oxigin, DOTZ, Barracuda, MSW, Carmani, Vossen, Concavo, Brexten, Corniche, FSW, Lionhart, Wolfrace, Borbet, Anzio, AEZ, Alutec, MAK, Dezent, Momo, Enzo, OZ Racing, Sparco, Ronal, Ocean, Rial, Xtreme, TSW, SpeedLine og mange flere. Er du på utkikk etter et bestemt produkt, er vi selvfølgelig alltid klare til å hjelpe deg. Felger og sommer-/vinterdekk Når du kjøper stålfelger eller dekk på nett hos wheelsshop.no er du sikret god service, supre priser, rask levering og anerkjente dekkmerker, som f.eks. Continental, Goodyear, Nexen, Michelin, Dunlop, Pirelli, Falken, Hankook, Kumho, Toyo, Bridgestone, Vredestain og mange flere. Du velger enkelt om du ønsker 4x4-dekk, sommerdekk, vinterdekk, helårsdekk mv. Om du foretrekker billige dekk eller høykvalitetsdekk, kan du lett og raskt velge dem ut på hjemmesiden vår – Wheelsshop.no. Alufelger med dekk – Stålfelger med dekk Kjøp alufelger/stålfelger med dekk enkelt og billig hos oss, med mange kombinasjonsmuligheter. Vi tilbyr gratis montering og avbalansering av dekk på alufelg når du bestiller dem samlet, og vi sender selvfølgelig med gratis navkapsler, bolter, sentreringsringer mm.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Elendig oppfølging og ingen tilbakemelding

Jeg forespurte pris på felger og dekk. Etter en uke fikk jeg tilbakemelding om at de ikke kunne levere denne dimensjonen, men en annen dimensjon. Jeg svarte ja takk og etter ytterligere to uker med purring på telefon og mail måtte jeg bare gi opp. Utrolig frustrerende da jeg fra dag én gjorde de klar over at bilen står grunnet ødelagt dekk. Vanskelig å få tak i rett dimensjon andre plasser. Hver hang jeg var i kontakt med dem var de verdens hyggeligste og lovet tilbakemelding samme dag. Wheelsshop har kastet vekk over 3 uker av mitt liv. Elendig oppfølging! Anbefales ikke..

2023年10月4日

STYR UNNA

Fikk ingen bekreftelse av wheelsshop.no og ingen kontakt. Det tok så tid at jeg måtte få tak i andre felger. Fikk til slutt tak i wheelsshop.dk, som svarte på hendvendelse på mail. Tok veldig lang tid og mye utsettelser, men fikk penger tilbake. Sjekk ut JESGROUP på danske proff og hold dere unna. Konk, og bare rør fram og tilbake. Helt utrolig at de holder på enda. 1 ansatt in den JES Group.

2022年3月22日

Must get tires on 06.07.20

Must get tires on 06.07.20, still waiting and delivery company was not contacting me what is the problems. So all days from order date i was searching for my order

2020年8月7日
5つ星のうち2の評価

Ukjente kostnader

Det er fortsatt en kostnad jeg har sendt klage på, der Wheelsshop ba meg om å bare lese "terms of service" da jeg spurte etter den ekstra kostnaden. De ville ikke svare da jeg spurte videre.

Dette virker uærlig og setter ikke dem i et godt bilde...

2020年7月26日

Svindel

Kjøpte for over 10 000 NOK sommer 2019. Avbestilte ordren, men pengene sees nok aldri igjen desverre.

2020年6月19日

SVINDEL!!!

Selgeren svarer ikke på e-post. Ingen kontakt med meg etter at betaling er utført.

Dette er en SVINDEL!
Ikke kjøp noe fra denne selgeren.

2020年5月27日

Svindel!!

Bestilt felg og dekk for godt over 8000kr, ikke fått varene, ingen svar å få pr mail og heller ikke fått tilbakebetalt pengene. Dette er snart et halvt år siden! IKKE kjøp noe herifra..

2020年5月26日
5つ星のうち1の評価

Svarer ikke på epost bestilt for 14…

Svarer ikke på epost bestilt for 14 dager siden ingen ting hørt verken om leveringstid eller om varen er sent. Har etterspurt status på ordre 2 ganger på epost og ingen svar enda. Dette er alt for dårlig service. Men spørsmål om ein er fornøyd får en men hva hjelper det når en føler seg svindlet.

2020年4月27日
5つ星のうち1の評価

Bestilte felger og har betalt..

Bestilte felger og har betalt... får ikke varer , får ikke svar på mail. Dette er fra 7/7-19.
Ringer til firma men får bare opptatt.
Har krevd kjøpet hevet men har ikke hørt noe fra dem etter at pengene var trekt fra konto.
Dette er svindel... styyyyr unna.

2020年1月26日

Trustpilot エクスペリエンス