LÊkkert stort udvalg af bÃ¥de Rom og Whisky, og serviceniveauet er i top af de behagelige mennesker, med en god viden, nÃ¥r man besÞger dem, samt leveringen af ordre fra websiden er hurtig. Jeg har kun... ãã£ãšèŠã
Stor og flot forrentning. KÊmpe udvalg af Whisky, Rom og andre lÊkre sager. Venlig og imÞdekommende personale. De vil virkelig gerne dele deres viden og erfaringer og sÃ¥ kan man da ogsÃ¥ fÃ¥ en smagspr... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en flaske rom fra foursquare, til den rigtige pris, 2 dage efter ent bestilling kunne jeg hente den. Det kalder jeg hurtig service. Venlig hilsen Olsen.
Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. Jeg havde bestilt 2 flasker portvin, hvoraf den ene desvÊrre var udsolgt. Whisky.dk kontaktede mig straks (morgenen efter bestillingen) sÃ¥ jeg fik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks stÞrste spiritus-univers. Vi har et stort udvalg af whisky, rom, gin, vin, Þl og meget mere. Er du samler eller vil du gerne investere i whisky? Så er vores skatkammer fyldt med unikke flasker.
VejstruprÞdvej 15, 6093, SjÞlund, ãã³ããŒã¯
- info@whisky.dk
- whisky.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Super lÊkkert sortiment og rigtigâŠ
Super lÊkkert sortiment og rigtig hurtig levering ðð glÊder mig til at bestille der igen

Whisky.dk ããã®åç
Super webshop med rigtig godt udvalg
Super webshop med rigtig godt udvalg, og gode tilbud. God indpakning og tilfredsstillende ekspeditionstid. Eneste anke er, at det formentlig på grund af tekniske begrÊnsninger, er leveret uden original indpakning.

Whisky.dk ããã®åç
Meget fin og hurtig ekspedition ogâŠ
Meget fin og hurtig ekspedition og service

Alle flasker(fem(5)) kom hurtigt frem iâŠ
Alle flasker(fem(5)) kom hurtigt frem i uskadt tilstand.

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Meget ofte gode tilbud og rabat kampagner.

Rigtig gode varer til fornuftige priser
Rigtig gode varer til fornuftige priser

Great!
I bought a bottle of rum from them. Then expected it to come within 7 work days. But it came the next day (might be because I live in Sweden, but I was still surprised at the speed). The bottle was wrapped safely and I was very happy with it overall. 100% would order from there again

Godt
Pris ok og levering som aftalt. Nem og overskuelig web side.

Whisky.dk ããã®åç
Behagelig og imÞdekommende hjÊlp iâŠ
Behagelig og imÞdekommende hjÊlp i butikken

Fint produkt
Fint produkt - fin leveringstid og behandling af ordren
Dog viste det sig at der var ârod i lagerstyringenâ, sÃ¥ jeg fik en sms med spÞrgsmÃ¥let om jeg ville have en anden flaske eller kun en (havde bestilt to)
Jeg foreslog en flaske til en mindre pris og spurgte om ikke de kunne smide en sample eller to i for at udligne prisforskellen. Det kunne de ikke - jeg fik flasken og nogle penge tilbage
Det syntes jeg godt kunne have vÊret lidt mere fleksibelt

Whisky.dk ããã®åç
Pakken var hurtig fremme og produceretâŠ
Pakken var hurtig fremme og produceret er super godt.

KÞb af whiskey
Rigtig god information omkring kÞb af whiskey, havde bestilt en og kom derfra med 2 ð€£ð

Whisky.dk ããã®åç
Fantastisk udvalg af kvalitets whiskyerâŠ
Fantastisk udvalg af kvalitets whiskyer fra hele verden. Eneste minus må vÊre, at det gÞr det svÊrt at vÊlge, men det må vist betegnes som et luksusproblem!

God oplevelse
Bredt udvalg men selve UI'en på hjemmesiden kunne måske optimeres en smule mere.