Banner for Whiskystack

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Købte varer hos Whiskystack som indeholdte en smageflaske med whisky. Ved modtagelse var flaskerne pakke rigtig godt ind - desværre kunne vi se væske i bobleplasten rundt om den lille smageflaske.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har netop modtaget nye forsyninger 😁😁 fra min yndlings vin pusher i Nordens Paris 💃💃, Kristoffer fra wiskystack.com her i blandt en en fuldstændig vanvittig lækker californisk cabernet Sauvignon 2... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har netop fået leveret 12 flasker af whiskystacks nyeste vin - en super lækker Amerikansk rødvin. Rabble, cabernet sauvignon 2023. Dejlig kraftig vin med god balance. Dejlige noter af brombær og van... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte 6 flasker vin hos Whiskystack online. Vinen levede ikke op til forventningerne og jeg bad derfor om lov til at returnere. Whiskystack arrangerede pick-up fra min adresse uden omkostning og kredi... もっと見る

企業情報

1. アルコール販売店
  2. ワイン専門店

Whiskystack について

当該企業による記述

Whiskystack – Din Ekspert i Whisky, Rom og Eksklusive Dråber 🥃🔥

Hos Whiskystack brænder vi for kvalitetsdråber og de gode oplevelser, der følger med. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af whisky, rom, vin og spiritus, hvor håndværk, smag og historie går hånd i hånd.

Hvorfor vælge os?

• Eksklusivt udvalg – Vi håndplukker kun de bedste flasker fra anerkendte producenter.
  • Dansk rom & whisky – Oplev fantastiske danske destillerier som Skotlander og Stauning.
  • Skrappe priser & gode tilbud – Vi sikrer dig konkurrencedygtige priser på eksklusive produkter.
  • Personlig service & hurtig levering – Vi går op i at give dig den bedste oplevelse, fra køb til første skænk.

Uanset om du er whisky-entusiast, rom-elsker eller på jagt efter den perfekte gave, så står vi klar med ekspertise og passion.

🍷 Har du brug for firmavin eller specialbestillinger? Sig til – vi hjælper gerne!

📍 Besøg os på www.whiskystack.com

#Whiskystack #WhiskyLovers #RomElsker #EksklusiveDråber #SpiritusMedPassion

Eksklusive fordele hos Whiskystack.com

Unikke produkter & lynhurtig levering

Hos Whiskystack.com får du markedets bedste udvalg af whisky, vin, rom og eksklusivt tilbehør. Vi specialiserer os i at opkøbe hele partier, hvilket betyder, at vi ofte er de eneste, der kan tilbyde sjældne og eksklusive produkter. Vi sikrer altid skarpe priser og attraktive bundle-tilbud, hvor du kan kombinere whisky med glas og tilbehør for en fuldendt oplevelse. Vores automatiske produktfeed holder sortimentet opdateret, så du altid har adgang til de nyeste produkter og de bedste deals. Med hurtig levering – ofte inden for 24 timer – og en brugervenlig shoppingoplevelse er Whiskystack.com det oplagte valg for både samlere, entusiaster og dem, der søger den perfekte gave.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

STOR SĶUFFELSE

STOR SĶUFFELSE, over ikke at modtage det jeg bestilte. Jeg syntes det er kritisabelt, at de sender et andet produkt uden at informere eller spøger kunden om det er i orden. Selvom varen er udsolgt.
Så snakker man med dem, de mailer dog en returlabel.
Nu skal jeg så også til at bruge min tid på at sende varen tilbage. (ejer f.eks ikke en printer) har ikke engang fået en undskyldning.

Det er ikke sådan noget der gør at jeg ikke har lyst til at handle hos dem en anden gang.

2026年2月18日
自発的なレビュー