Whitestripskopen レビュー 39

TrustScore 5段階評価の2.5

2.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik bestelde een volledige kuur in de orginele verpakking. Ik betaalde hier extra voor omdat dat niet met briefpost kon. Schetst mijn verbazing, de strips komen binnen in een bruine envelop, daarin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik wilde heel graag Crest whitestrips bestellen. Veel webshops die ze verkopen hebben slechte reviews en zijn oplichters. Ik heb n.a.v. een positieve review toch een halve kuur besteld en ik ben kei... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Helaas weinig resultaat, maar ik denk, dat als er bij de beschrijving had gestaan dat je beter na het bleken een tijdje niet moet eten, er misschien beter resultaat is geweest. Ik heb nu 2x acht... もっと見る

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Low grade product at high price!

I ordered Whitestrips to use when needed. However 2 weeks later I noticed that the product was already outdated. I was not planning on using them immediately so I wrote to the company who answered that they were not outdated when they sent them and anyway they only lose effectivenes gradually!
Thank you very much ! This is not what one expects, a low grade product at high pricing.
This is not a reputable company!!!!!

2025年10月6日
5つ星のうち1の評価

Niet het bestelde ontvangen maar strips in een plastic zakje

Schetst mijn verbazing, de strips komen binnen in een bruine envelop, daarin zit een plastic zakje met de strips deze zitten niet in de orginele gestalde doos.
Waarschijnlijk zijn ze nep en hebben ze de strips helemaal niet in de orginelemdoos uit de VS.
WEES GEWAARSCHUWD.
Ik heb ze een mail gezonden, gezien de verdere reviews verwacht ik geen reactie mocht er wel een reactie komen zal ik dit keurig in de reviews vermelden.

2025年11月4日
5つ星のうち1の評価

Zijn volgens mij niet origineel

Zijn volgens mij niet origineel! Ik heb meerdere malen contact met ze proberen te zoeken en contact formulieren toegestuurd, maar geen enkele reactie! Totaal geen klantenservice. Bespaar jullie geld en bestel niet bij ze, want het is toch weggegooid geld. Investeer je geld beter in iets anders.

2025年10月14日
5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellend doet absoluut niets

Naar aanleiding van mijn recente aankoop van deze tandbleekstrips voel ik mij genoodzaakt mijn ervaring te delen, om andere consumenten te informeren en hen teleurstelling te besparen.

Ondanks correct en consequent gebruik volgens de bijgeleverde instructies, heb ik geen enkel zichtbaar resultaat kunnen vaststellen. Het product toont in mijn ervaring geen werking en blijft volledig achter bij de gewekte verwachtingen.

Gezien de prijsstelling en de belofte van een merkbaar witter gebit, is de tegenvallende werking des te opmerkelijker. Het roept vragen op over de effectiviteit van het product zoals gecommuniceerd.

Ik schrijf deze review om andere consumenten te waarschuwen: dit product is zonde van je geld. Absoluut af te raden.

2025年8月6日

Altijd positieve ervaring!

Ik wil toch wel een positieve review achterlaten want ik heb hier jaren besteld. Eindelijk weer een keertje een halve kuur besteld maar kreeg een hele kuur. Enorm dankbaar. De bestelling wordt altijd op tijd verzonden, de volgende dag heb ik het dan ook in huis. Daarnaast werkt het product ook echt goed en vindt mijn tandarts het ook niet per se slecht dat ik dit product gebruik voor het bleken van mijn tanden. Ben erg blij en ik zal altijd hier bestellen, de prijs is ook goedkoper dan andere sites.

2025年4月30日

Rotzooi

Tanden gepoetst. Goed afgedroogd. De strips uit verpakking gehaald. Scheurde direct kapot. Bleef niet op tanden zitten. Meerdere geprobeerd. Zonde van m'n geld. Rotzooi

2025年3月30日
Whitestripskopen ロゴ

Whitestripskopen からの回答

Als de strips niet plakken, betekent dit in alle gevallen dat ze niet correct worden gebruikt. De strips moeten worden afgepeld van de plastic backing liner. Als je dit niet doet, probeer je eigenlijk een stukje plastic op je tanden te plakken in plaats van de gelzijde van de strips.

Na het juist afpellen is het belangrijk dat de gelzijde tegen de tanden wordt aangebracht. Als je de verkeerde kant gebruikt, zullen de strips niet hechten. Omdat de strips verkeerd zijn gebruikt, is het logisch dat er geen effect of resultaat is.

Neem contact op met de klantenservice voor hulp en uitleg :)

5つ星のうち1の評価

Pas op potentieel gevaarlijk product

Het product dat u ontvangt lijkt sterk op het product dat door de Consumentenbond (2019) en Which.co.uk (2021) is getest. Uit deze testen bleek dat het product risico’s voor de gezondheid kan opleveren.

Volgens Europese regelgeving mogen producten met een te hoog percentage waterstofperoxide niet vrij verkocht worden. Uit de eerder genoemde testen bleek dat het product een concentratie waterstofperoxide bevatte die aanzienlijk hoger was dan toegestaan in de EU, variërend van 32 tot 132 keer de toegestane limiet. Procter & Gamble stelt dat zij de verkoop van dit product buiten hun bedoelde markten niet ondersteunen.

Ik heb zowel Procter & Gamble als de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op de hoogte gesteld van deze situatie.

Uw gezondheid is belangrijker dan witte tanden. Wees bewust van de risico’s voordat u dit product gebruikt.

2025年2月5日

Zeker vertrouwd

Doet wat er wordt verwacht. Bestelling altijd ontvangen.
Niet verwacht dat het design van 1hour express veranderd was, hierdoor een negatief reactie achtergelaten op trustpilot. Ook hier is netjes en duidelijk op gereageerd. Omdat ik al jaren een trouwe klant ben geweest, hebben ze mij (terwijl ik fout was) zelfs kosteloos een hele behandeling aangeboden.
Thanks voor de goede service Nico van Whitestripskopen

2024年12月17日
5つ星のうち5の評価

Door een fout van de bezorgdienst is mijn bestelling te laat verzonden. Erg goeie oplossing geboden + snelle reactie.

2024年3月15日
5つ星のうち5の評価

Zojuist weer een kuurtje aan strips…

Zojuist weer een kuurtje aan strips besteld. Ik koop sinds 2018 regelmatig white strips hier en ben mondhygienist van beroep. Officieel gezien zijn we in het beroep vaak TEGEN bleken, maar om mijn patienten die interesse hebben vooralsnog goed advies te kunnen geven heb ik dit eerst bij mijzelf getest. Eenmalig proffesional white (?) O.i.d. gekocht te hebben gaf het snel gevoeligheid, hierna ben ik de gentle routine gaan gebruiken. Deze is voor mij goed opbouwbaar. Zodra er enigzins wat gevoeligheid optreed geef ik pauze van een paar dagen en gebruik ik nog een strip. Vervolgens kan ik 6 tot 12 maanden doen zonder strips nodig te hebben. Soms geef ik mijzelf een fresh up en gebruik ik 1 strip om de zoveel tijd. Ook heb ik deze site vaak aanbevolen bij patienten, omdat ik liever niet heb dat ze naar een bleekshop gaan. Wat een ellende is het om patienten te behandelen na een bleeksessie van een bleekshop! Dan liever deze strips 😉 (tip: fluoride aanbrengen bij optreden van gevoeligheid, dit kan uw tandarts of mondhygienist doen, of gebruiken in combinatie met Vitis Whitening tandpasta of Vitis Sensitive indien extreem gevoeligheid)

2023年3月11日

Zeker een aanrader!

Hoii, deze week heb ik voor de 3e keer tandenbleek strips gekocht bij Whitestripskopen.nl (Om precies te zijn: de Crest 3D White Luxe Whitestrips Professional Effect)

Het pakketje kwam ontzettend snel binnen, binnen 1-2 dagen, dus dat is natuurlijk top! Ook zijn de medewerkers van de online chat erg vriendelijk en ze reageren snel.

Wat de whitestrips zelf betreft: in het begin was ik er een beetje bang voor, omdat ik had gelezen dat je er gevoelige tanden van kan krijgen. Hier heb ik absoluut geen last van gehad! Mijn tanden waren er niet heel slecht aan toe, maar ze waren wel gekleurd. Na 5 strips te hebben gebruik zag ik al een super groot verschil. Ik heb uiteindelijk een halve kuur gedaan en dat was meer dan genoeg voor mij. Geen problemen aan over gehouden, maar wel schone en witte tanden. Ik ben erg tevreden en zal zeker weer hier bestellen!😊

2023年1月10日

FRAUD

FRAUD! Big order got cancelled and returned without notification, second order placed after a week, same thing happened. NO ONE IS RESPONDING ON CHAT. Not an operational company

2022年12月12日
5つ星のうち1の評価

Fake strips & unresponsive customer service

I have been using Crest strips for a number of years so I am very familiar with the results & quality. I have ordered twice from the webshop and have doubted several times if these are the originals, the results are not even half as noticeable and many times the strips don't even stick properly to my teeth and not possible to use (which has never happened before from the previous webshop I used to order from). I have sent them 2 emails and after 2 weeks still have not heard back from them.

2022年11月11日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering, kwaliteit nog niet getest. Update hiervan komt nog. Ik las meerdere reacties van niet aangekomen bestellingen. Bij mij niet het geval geweest.

2022年9月7日

Trustpilot エクスペリエンス