Banner for WholeFiber

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zoals altijd snelle levering. Maar ook het product is zeer goed. Je merkt echt verschil in de stoelgang. Het is wat bitter (voor mij prima), maar als je daar niet van houdt combineer het in bv d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn man heeft al 2 jaar last van ernstige verstopping, mdl arts geweest, scan onderzoeken en een legio aan laxeermiddelen van klysma’s tot zelfs 3 dgn achter elkaar pleinvue zonder resultaat. Las... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg eerst de bekende laxeer zakjes van huisarts.Ben MS patiënt dus opstoppingen komen ook vaak voor. De hoeveelheid inname stond me niet aan. Overleg gehad met neuroloog en die zei dat ik dit eens... もっず芋る

䌁業情報

1. 自然食品店
  2. 青果加工
  3. 健康・矎容補品店
  4. 健康食品店
  5. ビタミン・サプリメント専門店

WholeFiber に぀いお

圓該䌁業による蚘述

WholeFiber: Groente voor gezonde darmen.

WholeFiber is 100% gedroogde witlofwortel (chicory root), van nature rijk aan prebiotische vezels (85%) voor een gezonde darmflora. Puur natuur, van Hollandse bodem.

Voeg dagelijks 2-3 eetlepels crunchy WholeFiber toe bijvoorbeeld aan yoghurt, salade, soep of in een recept.

WholeFiber zorgt voor:
  • een gezond darmmicrobioom
  • goede stoelgang
  • gezond gewicht
  • de juiste (prebiotische) vezels
  • verbeterde weerstand

Extra informatie
Good for your guts, good for you! WholeFiber is dé makkelijke en lekkere manier om prebiotische vezels aan je dieet toe te voegen. Een mooi alternatief voor bewerkte vezelproducten en psyllium. WholeFiber helpt voor gezonde stoelgang maar heeft daarnaast prebiotisch effect (positief effect op (darm)gezondheid. Lees meer op www.WholeFiber.nl Bestel direct bij de producent: https://www.wholefiber.nl/product/wholefiber-brievenbusverpakking-350-gram-2-x-175-gram/

Gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

圓該䌁業による蚘述

Puur natuur en wetenschappelijk bewezen effect op stoelgang en gezondheid vanuit de basis.
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven van uit de basis. WholeFiber is gemakkelijk toe te voegen aan dagelijkse voeding en bevat liefst 85% prebiotische vezels in de hele plantcellen (onbewerkt) - heeft daardoor zeer positief effect niet alleen op de stoelgang maar ook op totale gezondheid vanuit de basis - het darmmicrobioom.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heerlijk product

Zoals altijd snelle levering.
Maar ook het product is zeer goed.
Je merkt echt verschil in de stoelgang.
Het is wat bitter (voor mij prima), maar als je daar niet van houdt combineer het in bv de yoghurt met wat aardbeien en je hebt een heerlijk ontbijt.
Ik zou alleen wel met 1 lepel beginnen ( zoals ze zelf ook aanraden), want je darmen moeten echt wel even wennen aan zo'n vezelexplosie, maar daarna..

2026幎4月15日

WholeFiber からの回答

Dank voor de review, fijn te lezen dat WholeFiber goed bevalt! Met gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち4の評䟡

Snel geleverd maar bittere nasmaak

Het product is snel en netjes geleverd, dus erg fijn. Mijn bedoeling was om het door de Griekse yoghurt te doen met aardbeien erbij. Helaas vind ik de bittere nasmaak vreselijk en blijf ik die overal doorheen proeven. Voor mij dus niet geschikt.

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

WholeFiber からの回答

Beste Jeanne, bedankt voor je review. Wat jammer dat je vindt dat de smaak tegenvalt. Op onze website en socials hebben we verschillende recepten staan ter inspiratie. Bij het meebakken van WholeFiber in bijvoorbeeld (bananen)brood, valt de smaak ook compleet weg. Wellicht de moeite om eens te proberen! Voor meer tips & tricks of vragen mag je altijd mailen naar info@wholefiber.nl. Gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち1の評䟡

Bitter taste

Unfortunately these didn’t work for me. They taste quite bitter in yogurt, which is how I planned to use them. Sounded great on paper, but not usable for my purpose.

2026幎3月31日

WholeFiber からの回答

Dear Mel, thanks for your review. Sorry to hear you did not like the taste of the crunchy WholeFiber. Can we support you with some recipe idea's / tips? Did you try to combine WholeFiber with a bit granola and some fruits in yoghurt? Also WholeFiber can be added to /combined with other meals - see the online recipe's in our social media and on www.WholeFiber.nl. Hope you find a way to enjoy this healthy product, feel free to phone us for more information: +31 (0)85 066 70769 or email to: info@WholeFiber.nl Healthy regard! Team WholeFiber

Snelle verzending

Snelle verzending. Prima klantencontact. Verpakking zou wat kleiner mogen.

2026幎3月28日

WholeFiber からの回答

Dank voor de review. Onze verpakking in pot is 350 gram, voldoende voor een maand bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De pouches bevatten 175 gram WholeFiber, voldoende voor 2 weken. Ons bestelgemak zorgt ervoor dat u maandelijks 2x175 gram automatisch op de mat heeft zodat u niet zonder WholeFiber komt te zitten. De pouches zijn deze maat omdat ze zo samen in 1 verpakking door de brievenbus passen. Vanzelfsprekend staan we open voor feed-back. Mogen we u daarom bellen of mailen om van gedachten te wisselen over onze verpakkingen? BVD en gezonde groet, team WholeFiber (info@WholeFiber.nl).

5぀星のうち3の評䟡

Ik ben met het product gestopt

Ik ben met het product gestopt, ik kreeg erge buikpijn en Diaree.

2026幎3月4日

WholeFiber からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer dat u zoveel buikpijn en diaree ervaarde. Hoe gebruikte u het product en hoelang was u hier al mee bezig? Zou u ons een mailtje kunnen sturen naar info@wholefiber.nl met wat meer informatie over uw situatie? Hopelijk kunnen wij u advies geven waardoor u toch weer verder kunt met het gebruik. Gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち3の評䟡

2 zakje gebruikt

2 zakje gebruikt, helaas nog geen resultaat

2026幎2月23日

WholeFiber からの回答

Beste Monique, bedankt voor de review. Jammer dat u nog geen resultaat merkt. Verschil is echter niet voor iedereen merkbaar, maar dat wil niet zeggen dat uw microboom niet verbetert. U mag altijd een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl over uw situatie en wat meer details over hoe u WholeFiber nu gebruikt. Wellicht kunnen we u met wat tips verder helpen. Gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち4の評䟡

De zakken waren snel bezorgd

De zakken waren snel bezorgd. We gaan geen 2 of 3 scheppen doen, maar 1, want we vinden de sterke smaak storend in het eten. Dus doen we 1 schepje per dag.

2026幎2月27日

WholeFiber からの回答

Beste Marian, bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de zakken snel in huis waren. Jammer dat ze smaak niet helemaal bevalt. Op onze website of socials hebben we meerdere recepten staan ter inspiratie. Wanneer je de WholeFiber toevoegt aan bijvoorbeeld bananenbrood, valt de smaak compleet weg. Wellicht iets om te proberen! Gezonde groet, team WholeFiber

Snel geleverd

Snel geleverd, en goede uitleg en ik ben blij met het receptenboekje. Ga het zeker gebruiken

2026幎3月13日

WholeFiber からの回答

Bedankt voor de positieve review! Goed om te lezen dat u zo positief bent, ook over ons receptenboekje. Gezonde groet, team WholeFiber

Super werkzaam

Goede levering, nette verzending, snelle service. Product is voor mij echt heel erg goed. Stoelgang verbeterd, makkelijk te verwerken in mijn voeding.

2026幎3月11日

WholeFiber からの回答

Beste Simone, bedankt voor de mooie review en voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je zo'n verschil merkt door het nemen van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち5の評䟡

In geen jaren zo'n goede stoelgang

In geen jaren zo'n goede stoelgang gehad. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

2026幎3月10日

WholeFiber からの回答

Beste Petra, bedankt voor de mooie review en voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je zo'n verschil merkt door het nemen van WholeFiber. Gezonde groet, team WholeFiber

Prima bezorging

Precies gedaan wat jullie beloofd hebben.

2026幎3月8日

WholeFiber からの回答

Beste Lydia, bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat WholeFiber werkt zoals je verwacht had. Gezonde groet, team WholeFiber

5぀星のうち1の評䟡

Bitter

Ik heb het in mijn yoghurt gedaan met blauwe bessen en aardbei. Laten staan voor 6 uur maar de whole fiber bleef hard en moest erop kauwen en de bitterheid kwam naar voren. Met slechts 1.5 schep in mijn yoghurt was het niet te doen. Erg jammer.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Beste Daniëlle,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de smaak en textuur tegenvallen - dat is natuurlijk niet wat we willen.

WholeFiber is een puur, onbewerkt product (100% witlofwortel, zonder smaakstoffen of toevoegingen). Veel gebruikers vinden (soms na even zoeken) een manier die voor hen prettig werkt. Goed dat u al wat geprobeerd heeft.

Een paar tips die vaak goed bevallen:
- Blend het mee in een smoothie
- Roer het door warme havermout of pap; de structuur wordt dan zachter.
- Bak het mee in bijvoorbeeld bananenbrood of andere baksels.

Op onze website hebben wij veel verschillende recepten staan ter inspiratie.

Een laatste, belangrijke tip in dit geval: Begin met een kleinere hoeveelheid en bouw langzaam op. Natuurlijk willen we dat u het product prettig kunt gebruiken. Hopelijk kunt u op deze manier wennen aan de smaak.

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd even een mailtje sturen naar info@wholefiber.nl Gezonde groet, team WholeFiber

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。