Whop レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Frugan beställde en väska från ”Kiruna slöjd” för 3 vacker sedan. När den väl anlände var den inte alls som beskrivits. Företaget går inte att nå på något sätt. Länkarna i orderbekräftelsen till Mail,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Superb kundservice. Jag hade råkat beställa två olika storlekar på mina tröjor (S och L). WHOP skickade då och frågade ifall det stämde. Jag meddelade att det var fel, skulle bara ha L och de korriger... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

I absoulty cannot stress on anyone reading this review, thr helpful individuals I encountered with WHOP. I was having difficulties with a refund and LUCAS stepped up and got it done! What an amazing g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde fel storlek och returnerade byxan själv utan att kontakta er först. När returen kommit till er så gick det väldigt fort att få rätt storlek. Jag kommer att köpa mer av er och ska rekomendera... もっと見る

企業が回答しました

4. アウトドア衣料・用品店
  5. アクティブウェア店
  6. 保護服提供業者

当該企業による記述

Hos Whop Workwear Shop hittar du ett omfattande sortiment av friluftskläder, träningskläder samt arbetskläder och skor för bygg, hantverk, vård, restaurang kök och mycket mer. Vi erbjuder massor av välkända varumärken till låga priser. Handla smidigt som privatperson eller som företagskund, vill du ha tryck på dina kläder så ordnar vi det.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5件

レビューを書く

Fick aldrig produkten

Fick aldrig produkten, var helt plötsligt slut trots att saldo finns vid beställningen

2024年2月23日

Whop からの回答

Hej Emma, jackan du beställde var en utförsäljningsprodukt som tyvärr hann ta slut hos leverantören. Självklart vill vi kompensera dig på något vis och beklagar det inträffade. /Matilda på Whop

5つ星のうち5の評価

En av de bättre ställena

Snabb leverans och bra kontakt med företaget. Varorna håller kvalitén. Kommer beställa fler gånger härifrån.

2024年3月14日
自発的なレビュー

Whop からの回答

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme, nu blir vi riktigt stolta. 🥰 Välkommen åter! /Matilda på Whop

5つ星のうち5の評価

Det är bra storlekar och byxorna jag…

Det är bra storlekar och byxorna jag köpte är både bekväma och snygga. Följer även färgkod vi har på arbetsplatsen.

2024年2月20日

Whop からの回答

Vad glada vi blir över ditt fina omdöme Rebecca. Varmt välkommen åter. /Matilda på Whop

Late delivery

Late delivery

2024年2月20日

Whop からの回答

We sincerely apologize for the delay. As previously communicated, we informed you that there would be a slight delay due to issues with our supplier. We fully understand the frustration this may have caused and would like to extend our apologies once again. /Matilda

5つ星のうち1の評価

Står att det är i lager och sen tar det…

Står att det är i lager och sen tar det två veckor att få det…

2024年2月1日

Hej Martin,
vi beklagar att det har blivit strul med din order. Tyvärr har det krånglat med leveranstider från några av våra leverantörer, vi ber så mycket om ursäkt för detta. /Matilda på Whop

5つ星のうち5の評価

Köpte en snygg och välsittande blå…

Köpte en snygg och välsittande blå väst, snygg och bra färg. Rekommenderas verkligen.
Tog lite lång tid att få den lev. Men värt att vänta på!

2024年2月12日

Whop からの回答

Tack för dina fina ord och välkommen åter. /Matilda på Whop

Bra service

Bra service, snabb leverans, sjysta priser 👍

2024年2月21日

Whop からの回答

Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter. /Matilda på Whop

Bra service

Köpet gick smidigt och bra kundifo om att produkten skulle bli försenad pga röda dagar.

2024年1月12日

Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter. :) /Matilda på Whop

5つ星のうち4の評価

Bra och smidigt

2023年12月18日

Whop からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och välkommen åter. /Matilda på Whop

Nöjd

Köpte ett fint förkläde till min son. Bra pris.
Fraktfritt. Mycket nöjd med varan och köpet.

2023年12月4日

Whop からの回答

Underbart att ni är nöjda, tack för ditt omdöme och välkommen åter. /Matilda på Whop

2023年12月4日

Whop からの回答

Tack för din kommentar, den skickar jag vidare till vår grymma kundservice. Välkommen åter. :) /Matilda på Whop

Bra service

Bra service, snabba leveranser kläder och kängor från exakt och carhartt håller hög kvalitet 5/5

2024年1月3日
自発的なレビュー

Whop からの回答

Tack för ditt fina omdöme och för att du väljer oss! /Matilda på Whop

5つ星のうち5の評価

Bra kundsupport som rådde mig ta en…

Bra kundsupport som rådde mig ta en storlek mindre än man brukar pga stora storlekar.
Snabb leverans och väldigt prisvärt material.

2023年12月27日

Whop からの回答

Tack för ditt fina omdöme, vad glada vi blir över att du är nöjd med både service och produkt. /Matilda på Whop

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。