Więcej niÅŒ LEK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Czasem brakuje mi dokładniejszych schematów - na podstawie lekcji z hematologii, szczególnie npl. Bardziej rozpisane schematy podziału npl np. linii limfoidalnej ułatwiłoby umiejscowienie sobie tych... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale równieÅŒ do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania uÅŒytkowników równieÅŒ na plus, prezentacje są przejrzy... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wszystkie waÅŒne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki moÅŒliwości utworzenia planu duÅŒo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. DuÅŒym plusem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Platforma przemyślana, na bieŌąco aktualizowana. DuÅŒy plus za róŌne formy materiału, testów, fiszek, kaÅŒdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę ÅŒe dojdzie jakaś moÅŒliw... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育機関

圓該䌁業による蚘述

Więcej niÅŒ LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a takÅŒe innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, ÅŒe nauka jest bardziej efektywna i angaÅŒująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niÅŒ LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale takÅŒe społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 109ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Niestety w tym LEKu zdobyłam tyle samo

Niestety w tym LEKu zdobyłam tyle samo punktów co w poprzednim, mimo ÅŒe poświęciłam na naukę więcej czasu. Podczas ostatniego podejścia przygotowywałam się za pomocą bazy CEM i notatek z Lepoleku, a teraz korzystałam z WNL :(

Cześć Yauheniya!

Dziękujemy za feedback i doceniamy, ÅŒe podzieliłaś się swoją sytuacją. Rozumiemy, ÅŒe Twoje oczekiwania były inne i chętnie dowiemy się więcej o Twoim procesie nauki. Czy moÅŒemy napisać do Ciebie maila z kilkoma pytaniami? MoÅŒe nam to pomóc znaleźć sposób na jeszcze skuteczniejsze wsparcie.

5぀星のうち4の評䟡

Za duÅŒo, na raz!

Hej,
1. Czytelne slajdy, ciekawy system nauki i motywacji. Ogólnie kurs jest świetny nie ma do czego się przyczepić jeśli chodzi o treści merytoryczne super jest to ÅŒe jest cały czas aktualizowany bo bierząco obowiązującej nas wiedzy i nie trzeba szukać najnowszych informacji czy wytycznych. O co moÅŒna się przyczepić to ÅŒe na jedną lekcje przypada za duÅŒo slajdów. 1 lekcja = ok 6h =1 dzień, ten tryb w moim przypadku działa jedynie w wakacje bo nikt ze studentów w trakcie roku nie ma 6h ÅŒeby robić lekcje z kursu dziennie. Myślę ÅŒ max 2h na dzień prezentacji to dobry pomysł, poniewaÅŒ jest w miarę przyswajalny i nie obciÄ…ÅŒa aÅŒ tak bardzo, poza tym nie chodzi tylko o to ÅŒeby w 2h przeczytać prezentacje trzeba się jej lekko nauczyć. Tak więc reasumując tą cześć, cała idea realizowania planu pracy polega na tym ÅŒeby się z nim wyrabiać a przy takiej długości lekcji to często mija się z celem przez co pojawia się frustracja.
2. Pilnie utwórzcie lekcje z podsumowanymi wszystkimi skalami, z całego kursu. To jest must have.
Tak to ekstra, wszystkim polecam.
Dzięki ÅŒe ktoś się za to wziął i stworzył WNL myślę ÅŒe studia w początkowym etapie powinny się w ogóle opierać na nauce z waszych kursów gdyÅŒ jest to świetne narzędzie.
Pozdrawiam,

Cześć Mateusz!

Dzięki za szczegółową opinię! Cieszymy się, ÅŒe kurs spełnia Twoje oczekiwania pod względem treści i aktualności. Rozumiemy, ÅŒe długość lekcji moÅŒe być wyzwaniem – weźmiemy to pod uwagę. Podobnie pomysł na podsumowanie skal. Dzięki za wsparcie i polecenie! 😊

Ślemy pozdrowienia!

Kurs idealny do LEK

Kurs był bardzo pomocny w przygotowaniu do LEK. Pozwolił mi powtórzyć wszystkie niezbędne zagadnienia.

Cześć Arkadiusz!

Dzięki za podzielenie się opinią! Bardzo nam miło. 😊 Pozdrawiamy!

5぀星のうち5の評䟡

Naprawdę ta strona uratowała mi ÅŒycie i

Naprawdę ta strona uratowała mi ÅŒycie i zaoszczędziła mnóstwo czasu. To bardzo wygodne mieć całą bazę wiedzy w jednym miejscu i przystępnej formie i nie musieć szukać w róŌnych źródłach.

2025幎2月28日

Cześć Magdalena!

Przemiło nam to słyszeć! 😊 Cieszymy się, ÅŒe kurs spełnił Twoje oczekiwania. Całym zespołem ÅŒyczymy Ci powodzenia na dalszej ścieÅŒce!

5぀星のうち5の評䟡

Uwielbiam uczyć się z tą platformą

Uwielbiam uczyć się z tą platformą. Zawsze nie waÅŒne gdzie nie muszę brać wszystkich podręczników wystarczy mój tablet i WNL. Mistrzostwo świata!

2025幎2月26日

Cześć!

Wielkie dzięki za miłe słowa! 😊 Pozdrawiamy! 🌷

Bardzo wygodna aplikacja

Bardzo wygodna aplikacja, mnie pomogła zdać ekzamin nostryfikacyjny i LDEK.

2025幎2月20日

Cześć Alina! 👋🏻
Bardzo dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, ÅŒe aplikacja pomogła Ci przygotować się do nostryfikacji dyplomu 🌞

Największe plusy WnL

Wraz z końcem roku dobiegła końca moja współpraca z Więcej niÅŒ Lek i chciałam wam w punktach opisać plusy i minusy platformy.

Plusy:
1. Dla mnie Największym plusem platformy jest poręczna aplikacja, z której moÅŒna ćwiczyć pytania w dowolnym miejscu- chociaÅŒby czekając z kolejce czy jadąc gdzieś autobusem. Mi zdecydowanie ułatwia naukę, szczególnie gdy czas mam bardzo ograniczony.

2. Piękne prezentacje z super grafikami,schematami to kolejny wielki plus. Nie ma ścian tekstu, tylko wypunktowane najwaÅŒniejsze informacje. Dla wzrokowców to największa zaleta.

3. Prezentacje posiadają menu, które ułatwia przejście od razu do interesujących nas zagadnień, bez konieczności przeszukiwania całej prezentacji.

4. Eksperci odpowiadają na nasze najróŌniejsze pytania i wątpliwości.
5. Do kaÅŒdego pytania z bazy pytań znajdziemy wyczerpujące wyjaśnienie.
6. Śmieszne słuchanki „wyobraÅŒenia” pozwalające na wizualizacje zagadnień np. Na zwierzętach czy innych postaciach. Chyba najbardziej przypadło mi do gustu POChP z Józefem Piłsudskim 😅😀.
7. Na prezentacjach są wyróŌnione informacje, KTÓRE ZNALAZŁY SIĘ NA LEKu. To drugi największy plus!

Minusy:
1. Długie prezentacje - czasem cięŌko przerobić jedną prezentację podczas 1 sesji naukowej. Dla niektórych to moÅŒe być zaleta, ale przy ograniczonym czasie róŌnie bywa.
2. Brak jednej prezentacji/postu zbiorowego ze wszystkimi skalami w 1 miejscu. Przy ostatnim LEKu to skale dały w kość i mam nadzieję, ÅŒe @wiecejnizlek coś takiego wprowadzi.

3. CięŌko mi wyszukiwać pytania tylko spoza bazy, które były na danym LEKu. MoÅŒe to moje „upośledzenie techniczne”, a moÅŒe nie ma takiej opcji.

Nie korzystałam z map myśli w ramach kursu, więc nie mogę się wypowiedzieć na temat dodatków do niego.

Nad minusami musiałam się chwilę zastanowić 😅
Korzystałam natomiast z 2 innych kursów i do nauki do najbliÅŒszego LEKu wrócę znów do WNL.

2024幎12月31日
5぀星のうち1の評䟡

było bezpłatne jest płatne

było bezpłatne jest płatne

2024幎12月3日

Cześć Szymon!

Niestety nie rozumiemy Twojej opinii, gdyŌ Ōaden z naszych kursów nigdy nie był bezpłatny. Nasze kursy od początku są dostępne w formie płatnej, co pozwala nam utrzymać wysoką jakość oferowanych materiałów. Jakość naszych kursów wyraÅŒa się w wielu aspektach, z których główne to fakt prowadzenia pełnej opieki dydaktycznej w okresie dostępu, stała aktualizacja treści oraz bardzo rozwinięty aspekt metodyczny i wizualny. Dodatkowo sama platforma e-learningowa, na której odbywają się kursy, jest tworzona i utrzymywana przez nas, dzięki czemu jest idealnie dostosowana do celów edukacyjnych, jakie realizują kursy.

Jakość kursu wyraÅŒa się takÅŒe w stałej aktualizacji materiału, co jest nieosiągalne dla większości innych kursów oraz klasycznych podręczników. To, ÅŒe moÅŒemy sobie na to pozwolić, wynika z zastosowanej przez nas technologii mapowania zagadnień na kursie, czyniąc go najbardziej aktualnym źródłem wiedzy na rynku. Stała aktualizacja, atrakcyjność wizualna (animacje, słuchowiska, grafiki) oraz opieka dydaktyczna generują koszty utrzymania, a to przekłada się na cenę sprzedaÅŒy.

Chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości i udzielimy Ci dodatkowych informacji na temat naszych kursów oraz oferowanych usług. Zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem pod adresem info@wiecejnizlek.pl.

przemyślane prezentacje

przemyślane prezentacje, moderatorzy udzielają odpowiedzi na pytania w komentarzach, własne grafiki, color coding, sugerowanie skojarzeń do łatwiejszego zapamiętania.

2024幎11月20日

Cześć!

Wielkie dzięki za podzielenie się opinią i miłe słowa! 😊 Pozdrawiamy! 🌷

Niezwykłe ułatwienie nauki

W ubiegłym roku akademickim korzystałam z Pakietu Student z Nauk Klinicznych i muszę przyznać, ÅŒe było to niesamowite ułatwienie. Podzielenie materiału na prezentacje, których przerobienie zajmowało 1-2h sprawiało, ÅŒe miałam dodatkową motywację aby przygotowywać się na zajęcia kliniczne, a dzięki systemowi pytań kontrolnych czy powtórek zdobyta wiedza zostawała ze mną na dłuÅŒej. Cała nauka z WNL opiera się na dogłębnym zrozumieniu tematu, a nie tylko nauce na pamięć, co zdecydowanie zwiększa efektywność nauki. Niebywałą zaletą była moÅŒliwość zadawania pytań, na które stosunkowo szybko otrzymywało się kompleksową odpowiedź, a czytając komentarze pod slajdami nieraz natknęłam się na bardzo pomocne mnemotechniki czy ciekawe dyskusje. Na pewno da się uczyć medycyny bez dostępu do tej platformy (której koszt równieÅŒ nie jest zbyt niski), ale przy pomocy WNL nauka staje się zdecydowanie efektywniejsza, szybsza i przyjemniejsza !

2024幎10月1日

Cześć Monia!

Dziękujemy za miłe słowa! Twoja recenzja świetnie oddaje to, na czym nam najbardziej zaleÅŒy – wsparcie studentów w zrozumieniu materiału, a nie tylko w zapamiętywaniu go. ❀

Å»yczymy Ci dalszych sukcesów i mamy nadzieję, ÅŒe WNL będzie Ci towarzyszyć takÅŒe w dalszych etapach edukacji!

LEK kurs

B. dobry kurs i pozwolił zdać Lek . Super paltforma kompatybilna z wszystkimi urządzeniami ( Iphone , laptop ) Super Tak trzymać

2024幎9月15日

Cześć Grzegorz!

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🙌 Wszystkiego dobrego, pozdrawiamy!

5぀星のうち5の評䟡

WNL to najlepsza platforma do nauki na

WNL to najlepsza platforma do nauki na kierunku lekarskim i jest warta kaÅŒdej złotówki! Wszystko zebrane w jednym miejscu, przejrzyste prezentacje, które ułatwiają zapamiętywanie ale teÅŒ znacznie skracają czas nauki. Dzięki platformie moÅŒna bardzo dobrze przygotować się do cząstkowych zajęć ale i do ogromnych egzaminów. Bardzo polecam z całego serca ❀

2024幎8月16日

Cześć Adrianna!

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Ślemy najlepsze ÅŒyczenia od zespołu WNL ❀

5぀星のうち5の評䟡

Najlepszy wybór na rynku kursów

Najlepsza platforma zarówno do nauki na zajęcia ale i zaliczenia oraz egzaminy, wszystkie wątpliwości są rozwiązywane w momencie dzięki moÅŒliwości zadawania pytań. Nie mogę się juÅŒ doczekać nauki do LEKu razem z WięcejNiÅŒLek🩷

2024幎8月6日

Cześć Ola!

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią ❀ Mamy nadzieję, ÅŒe nauka z Kursem do LEK spełni Twoje oczekiwania! Pozdrawiamy ciepło.

5぀星のうち5の評䟡

DuÅŒe odciÄ…ÅŒenie dla studenta.

Platforma ma według mnie wszystko, czego potrzebuje student lekarskiego do nauki. Zdejmuje ze mnie cięŌar szukania źródeł i przygotowywania się do nauki - jedyne co muszę zrobić to otworzyć laptopa i zacząć się uczyć, co jest dla mnie duŌą oszczędnością czasu ale i nerwów.
Unikalna jest teÅŒ pełna opieka nad kursantami i szukanie „za mnie” odpowiedzi na trudne pytania, co takÅŒe oszczędza masę czasu.
Naukę przyjemniejszą czynią takÅŒe liczne ilustracje i mnemotechniki.

2023幎9月6日

Cześć Julia!

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Å»yczymy Ci wszystkiego dobrego i pozdrawiamy ciepło 🌌

Platforma WNL zupełnie zmieniła moje

Platforma WNL zupełnie zmieniła moje podejście do studiów. Przed sięgnięciem po WNL czułem się przytłoczony materiałem i przez to często rezygnowałem z czytania materiału na bieŌąco. Odkąd mam dostęp do Kursów z Nauk Klinicznych na platformie WNL, codziennie zapoznaję się z porcją materiału na dany dzień i czuję, ÅŒe stale poszerzam swoją wiedzę.

2024幎6月1日

Cześć Wojtek!

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa o Kursach z Nauk Klinicznych. 🌌 Cieszymy się, ÅŒe pomogły uczynić Twoją naukę uporządkowaną i systematyczną. Pozdrowienia!

5぀星のうち5の評䟡

Kurs nauk klinicznych oceniam bardzo

Kurs nauk klinicznych oceniam bardzo pozytywnie, materiał jest zaprezentowany w przyjaznej formie, a pytania na koniec kaÅŒdej lekcji pozwalają ugruntować wiedzę. Polecam

2024幎7月30日

Cześć Michael!

Dziękujemy za polecenie i miłe słowa. Ślemy najlepsze ÅŒyczenia od zespołu WNL! 🙌

Świetnie wyselekcjonowany materiał

Do gustu przypadła mi selekcja materiału w Kursie do LEK, dzięki czemu ucząc się do duÅŒych egzaminów oraz do LEK mogłem być spokojny, ÅŒe przerabiam cały potrzebny materiał, a takÅŒe, ÅŒe nie przerabiam niepotrzebnych zagadnień. Dodatkowo, sprawnie działająca baza pytań i szerokie wyjaśnienia do pytań sprawiają, ÅŒe nauka staje się lekka i przyjemna.

2023幎9月23日

Cześć Cezary!

Ogromnie dziękujemy za miłe słowa. 🌌 Å»yczymy Ci wszystkiego dobrego!

5぀星のうち5の評䟡

Nauka z WNL to sama przyjemność

Nauka z WNL to sama przyjemność! Nie ma drugiej takiej samej platformy z całą potrzebną wiedzą podaną w atrakcyjnej formie. Polecam 10/10

2024幎6月3日

Cześć Michał!

Dziękujemy za miłe słowa 🌌 Pozdrawiamy!

Tylko WNL

Z WNL uczyłam się od 4 roku studiów. Wtedy jeszcze nie były dostępne kursy do przedmiotów klinicznych, dlatego korzystałam z kursu do LEK. Od tamtej pory sporadycznie zaglądałam do ksiÄ…ÅŒek, a nauka stała się w końcu szybsza, łatwiejsza i przyjemniejsza. Pomimo początkowej niechęci, szybko przekonałam się do mnemotechnik, które okazały się być zabójczo skuteczne. Dzięki regularnej nauce z WNL miałam stypendium rektora na studiach, a LEK zdałam za pierwszym podejściem na tak dobry wynik, ÅŒe zdecydowałam się go juÅŒ nie poprawiać. Myślę, ÅŒe spokojnie pozwoli mi się dostać na wymarzoną specjalizację.

WNL cenie równieÅŒ za społeczność. UwaÅŒam, ÅŒe tworzą go świetni ludzie i mam tutaj na myśli zarówno zespół jak i kursantów, którzy chętnie dzielą się swoimi pomysłami na zapamiętywanie, a czasami napiszą coś zabawnego co podnosi na duchu po godzinach nauki.

Polecam kursy kaÅŒdemu, kto chce przenieść swoją naukę na wyÅŒszy poziom.

2024幎7月27日

Cześć Karolina!

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią! Twoje osiągnięcia są dowodem na to, ÅŒe systematyczna naukaprzynosi znakomite rezultaty. Gratulujemy! 🙌

Cieszymy się równieÅŒ, ÅŒe nasza społeczność była dla Ciebie wsparciem. Wspólne dzielenie się pomysłami i wzajemna motywacja to rzeczy, które bardzo cenimy i staramy się pielęgnować. ❀

Å»yczymy Ci powodzenia na dalszej drodze zawodowej i spełnienia marzeń o wymarzonej specjalizacji! 🌌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。